Професионални серии за коса - тема 101

• 85 352
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
И аз имам някакъв спомен за 8% от ЗР, но си чакам да видя и Арлен, пък и използвам да си сложа спирачки поне до 8ми... Laughing

# 721
  • София
Densi, харесва ми идеята ти.
 Имам само един маловажен проблем... нямам фейсбук и не мисля, да правя такъв.  Blush
Няма ли друг начин?!  newsm78  
 Благодаря!  bouquet

Мисля, че миналата година беше 10% намалението в Рибката.  Thinking

# 722

И аз бих поръчала доста неща, ако има прилично намаление в Арлен. Примерно 40% на Алтерна, както беше на черния петък. И по 20-30% на другите неща...

# 723
Честита Баба Марта, много здраве и усмивки и от мен!

С това намаление на Лореал, се изкушавам от серума на Митик ойл, та моля за отзиви дали сте по - скоро доволни, или по - скоро неутрални след използването му  Hug

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/podhr … il-serum-de-force това го получих в събота .Изпробвах в неделя за сега мога да кажа само ,че не ми раздразни чувствителния скалп който имам и не ми омазни косата/а тя се омазнява изключително бързо / и имах опасения ,че ще ми стане мазна косата в корените.Попи страхотно и ме изненада с по траен аромат.Отмириса се на другия ден.Косата ми ухаеше на така любимата ми серия/много си ги харесвам продуктите от тази серия / .Иначе за серума съм чела хубави отзиви в разни блогове .

# 724
 Честита баба Марта момичета  bouquet

Денси чудесна идея за група във Фейсбук  Hug

# 725
  • Чукарландия
Денси чудесна идея за група във Фейсбук  Hug

+1. newsm51

# 726
Денси чудесна идея за група във фейсбук Hug

Дано да има намаление до 40%, на Керастесе най-вече  искам, имам списък вече Grinning

# 727
Densi, харесва ми идеята ти.
 Имам само един маловажен проблем... нямам фейсбук и не мисля, да правя такъв.  Blush
Няма ли друг начин?!  newsm78  
 Благодаря!  bouquet
Не, за съжаление няма друг начин за затворена група. Hug bouquet
Ох и аз искам намаление на Керастаз.

# 728
  • На ръба..
Честита Баба Марта, много здраве и усмивки и от мен!

С това намаление на Лореал, се изкушавам от серума на Митик ойл, та моля за отзиви дали сте по - скоро доволни, или по - скоро неутрални след използването му  Hug

http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/podhr … il-serum-de-force това го получих в събота .Изпробвах в неделя за сега мога да кажа само ,че не ми раздразни чувствителния скалп който имам и не ми омазни косата/а тя се омазнява изключително бързо / и имах опасения ,че ще ми стане мазна косата в корените.Попи страхотно и ме изненада с по траен аромат.Отмириса се на другия ден.Косата ми ухаеше на така любимата ми серия/много си ги харесвам продуктите от тази серия / .Иначе за серума съм чела хубави отзиви в разни блогове .

Ето колко му трябва на човек, един положителен отзив и готово  Crazy
Благодаря ти DqVoLsKi_ChArOvNа, едвам ме нави  Laughing

# 729
  • София
Аз също съм за група във Фейса, само да не е отворен хан за всеки. Че такива групи като разграден двор - под път и над път, който не е поискал членство, не е влязъл. Затова, предпочитам, ако ще има група, да е в състав, който е подбран и описан както трябва, без безразборен прием. Иначе се обезсмисля идеята, тук си е така.

Чакам и аз отзиви за Митик ойл, новия  Praynig

# 730
Дами, темата не е мястото, на което да уговаряте фейсбук-групи. Убедена съм, че има и други начини да се разберете. Няма да трия назад, но следващи постове по темата - да.

# 731
Аз също съм за група във Фейса, само да не е отворен хан за всеки. Че такива групи като разграден двор - под път и над път, който не е поискал членство, не е влязъл. Затова, предпочитам, ако ще има група, да е в състав, който е подбран и описан както трябва, без безразборен прием. Иначе се обезсмисля идеята, тук си е така.

Чакам и аз отзиви за Митик ойл, новия  Praynig
Koй Митик Ойл е нов  newsm78

# 732
Дами, темата не е мястото, на което да уговаряте фейсбук-групи. Убедена съм, че има и други начини да се разберете. Няма да трия назад, но следващи постове по темата - да.
Много се извинявам. Embarassed Hug bouquet

# 733
За серума на Лореал някой беше писал,че му дразни скалпа  newsm78 Може ли пак да сподели, дали е било инцидентно или перманентно яление  Praynig

# 734
20% намаление на млякото за коса с 12 ефекта на Милк Шейк в zakosata, а май и на още техни неща, ако някой се интересува.
http://zakosata.com/milkshake-incredible-milk-12-effects-150ml
Във връзка с намалението на Лореал да вметна, че тази термозащита http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-l … -dry-cream-125-ml по никакъв начин не ми предпази косата от накъсване..косата се късаше така, както и преди да започна да го използвам.

Общи условия

Активация на акаунт