Професионални серии за коса - тема 101

• 85 317
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Магнолия, сподели повече за тези почистващи балсами на HIF. Ти от кой вид си купи и как точно се ползва? Да разбирам ли, че не се ползва шампоан, а само този балсам? И по колко се слага и колко пъти се измива косата с него или е само като преуош терапия? Аз ги гледах, но не знам на какъв принцип да си взема, според вида на косата или според това какво искам да постигна - обем, хидратация, анти-ейдж и т.н. Труден избор ще е май... Laughing Whistling

# 706
  • Чукарландия
Получих си поръчката от Grow Gorgeous. Имам питане за Back Into the Roots, 10 минутната маска. Как се ползва, върху измита с шампоан и балсам/маска коса и след това се изплаква или преди измиване с шампоан? Hug

Честита Баба Марта, Прекрасни! newsm51

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 10:04 от BBeLLa

# 707
  • София
Добър ден, дами! Честита Баба Марта, красивокоски!  bouquet
 На предните страници видях, снимки на нечовешки коси! Адмирации към притежателките им!  Rolling Eyes
Freya, благодаря ти за подробната информация за Олаплекс.
 Моля те, пиши ако знаеш, как работи продукта и в/у брюнетки. Интересувам се, защото, тези фризьори, които попитах ми казаха, че Олаплекс използват само за обезцветяване при брюнетки, бъдещи- блондинки. Аз не съм от тях. Имам проблем с най-долните пластове коса, станала е черна, без да е боядисвана цялата. Искам да се обезцвети 2 тона и да стане еднаква, равномерна като цвят и нюанс цялата.
 Не зная на кого до се доверя, страхувам се от незнание и неумение...
Момичета ако знаете добър колорист, обучен да работи с Олаплекс, моля споделете.  Praynig
 Благодаря Ви!  Hug
Прекрасен и усмихнат ден!  Simple Smile

# 708
Честита Баба Марта момичета Hug
Да сте здрави,усмихнати и щастливи  bouquet
http://www.vcards.bg/uploads/2/347784.jpg

МАГНОЛИЙКЕ,благодаря ти  Hug Мисля да взема Алтерната.Само чакам код за 8ми март,понеже ще поръчвам и други неща,та и те да са намалени  Laughing

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 10:13 от bubka:)

# 709
Бубе, ти чакаш код, ма кой знае колко смешен ще е той. Какви 8% за 8.03?? Жените, които правят толкова оборот на Рибата и Арле,на техния празник е редно да има своеобразен Черен петък!!

# 710
  • Пловдив
И аз съм на това мнение, едни 25% ще ни дойдат добре.

Рибелла и Арлен четат ли?Да не се скатават  Simple Smile, че списъкът ми е голям.

# 711
  • София
Честита Баба Марта, прекрасни дами!!!

И аз имам голям списък ако пуснат симпатичен код  Whistling

# 712
Serpentine, linda, ani_d, благодря ви. Страхотни сте Simple Smile))))

Честита Баба Марта на всички Simple Smile))

# 713
Честита Баба Марта, много здраве и усмивки !

Аз пак ще мажа разни неща, но довечера, дано се получи.
И аз чакам 8ми и се надявам да ни зарадват!

# 714
  • Велико Търново
Честита Баба Марта! Румени, засмени, весели и щастливи!

Аз днес се върнах към Мароканойл - мих с Рипеър серията, постоях с маската 20-на мин. и завърших с олиото им за всеки тип коса - р-а-з-к-о-ш Heart Eyes Плътна, но не изпръхнала и суха коса, добър обем, подвижност - и за мен, много приятен аромат Simple Smile

# 715
  • На ръба..
Честита Баба Марта, много здраве и усмивки и от мен!

С това намаление на Лореал, се изкушавам от серума на Митик ойл, та моля за отзиви дали сте по - скоро доволни, или по - скоро неутрални след използването му  Hug

# 716
И аз не вярвам да има добри намаления  Rolling Eyes а ми се иска

По тоя повод си напазарувах лакове ОПИ по 6лв (за справка лаковата тема)  hahaha и ми е кеф.
Ще чакам добри дни да пробвам Рестор на ЛИВИНГ, друго май не ме привлича на този етап.

Напоследък си харесвам косата  Mr. Green мия  повече последователни пъти с 1 серия.

# 717
И аз бих ползвала намаление.
Момичета, искам да направя затворена група във фейса за професионални продукти за коса, ако няма вече такава. Групите към гримовите и др. теми са супер успешни и можем да опитаме и такава за коси. Срещнах в старите теми един пост на Магнолия за такава група и се посетих. Какво ще кажете? Може и някой друг да направи, ако разбира, защото аз не много.
Темата ще бъде с покани от администратор и членуващи, скрита за който не е нейн член. В могат да се споделят някои по-лични неща, който тук не могат.

# 718
Денси, обсъждахме го, но още никой не е направил, така че, ако имаш желание - направи  thumbsup !

# 719
Бубе, ти чакаш код, ма кой знае колко смешен ще е той. Какви 8% за 8.03?? Жените, които правят толкова оборот на Рибата и Арле,на техния празник е редно да има своеобразен Черен петък!!
Ееех,да.За 8ми март Рибката правеха по 8% намаление  Confused Но пък Арлен са по изненадите!На тях разчитам за повечко радост  Wink

Общи условия

Активация на акаунт