Професионални серии за коса - тема 101

• 85 325
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Мagnollia,  Beautyholicа, страхотни коси... Heart Eyes Heart Eyes
Beauty, с каква боя и кой цвят се боядисваш? И аз съм в медената гама, но не мога да задържа дълго цвета... Cry
Мagnollia, чакам отзив за спрея на Пюролъджи, заслужава ли си да го купя или да търся друг хидратиращ спрей... За цената му, която не е от ниските, мисля може и друго да намеря... Joy

На Shu Uemura имам хидратиращия шампоан (оранжевия) и протеиновия (тъмно зеления) и ги комбинирам със светло зеления балсам... Много добре ми се получават и двете комбинации... Не отнемат много от обема и косата стои гладка, без фризита и не се заплита... Нарочно не взех ш+б от една серия , за да не стане както и Магнолия е казала, да не отнемат от обема и да зализват косата... За финиш ползвам един техен крем Сатин в бяла опаковка, доволна съм от техните продукти, а как ухаят, нежно на японски цветя.... Laughing

Сега заради отзива на Аглая за синята серия, ми се иска и синия шампоан да пробвам....  Hug

Да питам от ЗР или от Арлен дават мости на Про Файбър? И вие ли си ги искате към поръчка или те винаги такива слагат? newsm78

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 21:33 от lunna pateka

# 436
  • София
За късата коса... аз съм била и ала Шиниът О конър... Т.е. първи номер... И после мъка , мъка да пусна коса... едно израстване беше... И като порастна я изрязах на абсолютна черта и така я носих почти до кръста, докато един ден не реших, че ми е ужасна косата и няма обем от чертата и влязох в първия салон и поисках да ми я етажират. И така ми я етажираха, че после още 3 години се съвземах... И сега пак имам едни етажи дето не знам вече как скриха от мен и ми ги клъцнаха - хем всеки път казвам, че искам косата на черта, равна и НИКАКВИ етажи. #2gunfire Кой ги отряза, така и не разбрах! И аз така имам приливи на неистово желание за подстригване и полсе се мъча с месеци и години да се възстаноя от щетите. Напоследък много се въздържам, направо не искам да стъпвам на фризьор...

# 437
Код за безплатна доставка в Енцо
ckbbg

# 438
  • Пловдив
Лунна пътека благодаря и на теб, ще измия с гроу горджъс и ще мисля, а и малко са скъпички в английските сайтове...пък и с новата ми любов Кевин Мърфи ще почакат малко Flutter

# 439
Пролет, видиш ли да опъват косата нагоре или настрани, значи правят етажи. Правата равна черта се подстригва надолу. Ако съм се изразила неясно, пиши, да ти обясня по-подробно. Peace

# 440
  • Пловдив
Денси, а какви са цените на парфюмите за коса на Шанел?

# 441
ckbbg
Благодаря  bouquet

# 442
# 443
ckbbg
За над 50лв поръчка ли?

# 444
ckbbg
За над 50лв поръчка ли?
Да. Peace

# 445
  • София
Парфюмите на Шанел за коса бяха по 95 лв като си купувах миналата пролет Peace

# 446
Дениша, Руса мама, серията за изтощена коса restore при мен има всички хубави качества от възстановяващи и хидратиращи серии, т.е. косата става плътна, изглежда здрава, но в същото време има мекота и много гладкост, с крема връхчетата са ми прибрани и загладени.

Но пак казвам, няма го това конкретизирано делене на протеин и хидратация при Ливинг прууф, както сме свикнали при други серии.

Феерийка, кремчето 5в1 няма фиксация (нито restore, нито спрея restore), придава допълнително плътност, косъма става гладък, усеща се здрава косата. Но понеже за крайчетата ми трябва нещо по-силно слагам restore, а 5в1 в горната част на косата и леко към корените. Косата се запазва с обем и чиста. А да, той има и висока термозащита, докато restore крема съчетавам със спрея от серията, ако ще суша. Peace

# 447
  • София
Кремчето restore много ми харесва. Косата ми е за подстригване, но дължините изглеждат много добре с крема. Гладки и меки са, определено при намаление бих взела и друг финиш на Ливинг прууф.

# 448
astravera, дай малко инфо за продуктите на Кевин Мърфи... Аз ги заглеждах и тях, в много интересни опаковки са....  Peace Професионални ли са?

# 449
  • София
Марсала аз имам хидратиращата лилава серия ш+б и ми харесват много, но не знам с каква коса си?
Благодаря за отговора. Косата ми е гъста, суха и с дебел косъм, но след последното боядисване и връщането ми отново към червения цвят, краищатата са ми в ужасно състояние. Хареса ми в сериите на маракеш, че нямат сулфати, че от тях боята ми направо пада светкавично.

Общи условия

Активация на акаунт