Професионални серии за коса - тема 101

• 85 326
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Магнолия, знаех си, че ще си оправиш косата, като се прибереш! Няма и следа от злополучното посещение на онова място. А как обичам опера...Супер си се наградила!
Денифик серията безкрайно ме привлича, но след коментарите, че изсушава не смея /за сега/ да я купя...
А между другото тази сутрин изцедих последни капчици от олиото sachajuan, страхотно укроти и омекоти, попи веднага /на суха коса/, много хубаво...
Линда  Hug, много се радвам, имах вътрешно чувство, е ще се разберете с нощната грижа!

# 406
  • Стара Загора
Линде, много ти благодаря за отделеното време значи за всеки тип ще ми е най-добре а кремчето от серията как ти се струва 5 в 1 или това от ресторе е по-добро дали ще си пасне със серията за всеки тип като финиш.....
Магнолия Hug просто прекрасна .....въобще не личи кривата черта или си ходила да те пооправят (прости ако бъркам в раната ти,и аз още си сърбам попарата от необмислени постъпки така преди време импулсивно отидох при една офъка ми косата от почти до кръста до чертата на сутиена и то на етажи.....от там след няколко дни отидох при друга да пооправи положението и поизравни малко и косата ми както е чуплива стана най-късият пласт до ушите  а най-дългият малко под раменете та вече година след това си ходя при друга фриз. която взема точно толкова колкото и кажа и където и кажа и постепенно изравняваме пластовете като заветната ми цел е черта. И всеки ми казваше какво си направила,от години не съм била с толкова къса коса.....драстично,а при теб не личи толкова) Hug bouquet Hug Днес мих с шампоан архитект и сега си стоя омазана с маската и след малко се гмуркам Mr. Green но се чудя какъв финиш е удачно да сложа хидратиращ или протеинов....ако  сложа нектара и някакво олио или дисциплин термото примерно кое ще е по удачно Thinking

# 407
  • Бургас
Благодаря за отговора Simple Smile
Все си мисля че ми е зле косата и има нужда от продукти за изтощена коса, за суха ... пък различни фризъори ми казват че ми е много добре косата, ползвам преса и сешоар, гъста с тънък косъм както те се изразяват Grinning

# 408
  • София
Ах, Магнолийка  Crazy божествена прелест!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как е възможно, наистина, така да се поеме маската и аз се чудя? Много интересно!
Въпрос: колко време мога да преседя с маската за стимулиране на скалпа на ФК? Два, три часа? Нямам реакции или алергии от нищо до сега. Искам да постоя повече, заедно с Еластисайзъра, но по прапоръка на Фк, с маската се седи 20 мин. та се зачудих.

Марсала, аз лично нямам поглед върху продуктите на Маракеш.

Момичета, препоръчайте ми салон, в който мога да си направя терапия Хронолоджист  Praynig Но да ми я направят както трябва, не през пръсти.

# 409
  • Пловдив
Марсала аз имам хидратиращата лилава серия ш+б и ми харесват много, но не знам с каква коса си?

# 410
Някой цитира мой пост и пита кой е крема ( извинявайте още снощи видях и не помня кой пита)
Крема  този на Ливинг http://www.arlen.bg/product/3210/krem-za-suha-i-iztoshtena-kosa- … epair-118-ml.html

# 411
  • София
Виви, аз не знам иначе колко струва в салон терапията и по чуждите сайтове за да сравня с цената в Енцо, но за мен е наистина скъпо да дам над 300 лв. за нея. Hug bouquet
И за Керастаз не знаех.

Много неприятно, че Наши ви дразни скалпа. Peace

И аз не помня колко струваше в салона, в който я правих, защото тогава се боядисвах, подстригвах и какво ли още не, но остави в мен много добро впечатление и затова я искам пак, но не на цената в Енцо..(но пък и там е в голямо количество-може пък да излиза изгодно, признавам си, че нямам идея). Ще проверя колко струва в салона и ще преценя. Иначе 300 няма да дам и аз. Може би, ако се комбинирам с няколко момичета - да. Ако Магнолия се включи може би ще внесе яснота, защото доколото си спомням я има. Иначе ухае невероятно и всички ефекти от нея са много премерени. Изключително доволна останах.
Иначе като терапия правя често Олаплекс (имам салонната опаковка и 3-та стъпка), но ми се иска и нещо като Хронолоджис да си направя

Терапията Хронолоджист по спомен в салона, който аз ходя е около 55-60 лв с измиването и сешоара. Thinking Не съм си я правила.
Предполагам, че с количеството от Енцо много терапии ще се направят и ако се подели, ще дойде по-добре. Нямам представа колко продукт трябва за едно ползване.

# 412
Момичета, аз не разбрах кода за Ливинг Прууф важи ли още или беше до определената дата?

# 413
До определена дата беше. Hug

И аз имам Рестор крема показан по-горе доволна съм.

# 414
Момичета, аз не разбрах кода за Ливинг Прууф важи ли още или беше до определената дата?
Аз не съм разбрала, че има код... Всъщност никога не съм пазарувала с код  newsm78
И сега съм набелязала някои неща, но ще чакам 8 март  Grinning

# 415
Денси  Hug
И аз ще чакам 8-ми март  Joy Или 29-ти февруари, все още имам надежда предложенията на съфорумки за намаления тогава с 29% да се превърнат в истина.  Mr. Green

# 416
Ново изкушение за феновете на Редкен в Арлен

Всички обичаме REDKEN!
heart emoticon

Убеди се в перфектното качество. REDKEN доставя ненадминати резултати в грижата за косата!
Сега с 15% отстъпка с код: RED15
Предложението е валидно до 29.02.2016г. или до изчерпване на наличните количества!

Пак направих уиш лист, много лоша тема  Mr. Green Чакам си 29-ти с надежда...или 1-ви, или 3-ти, или 8-ми, все от някъде ще ни поглезят  Mr. Green Whistling

Магнолия, невероятна коса, това твоето е престъпление  Mr. Green Crazy Flutter Hug голяма прелест!

# 417
  • Бургас / София
Магнолия, уникална коса  Hug Hug и не само косата  bouquet

# 418
  • Пловдив
Аз не възлагам големи надежди за намаления за 8-ми март, като гледам как вяло им текат промоциите. Арлен обявиха 15 % за Редкен (RED15), Рибката, никакви ги няма - перманентен,  летаргичен непукизъм  Whistling. Пускат по някое червилце и толкова. Надявам се да се поразмърдат  Praynig.

...и аз искам 29% за 29-ти.

# 419
  • София
Магнолийка, тази влогърка не стига, че ти е одрала кожата, а е и луда по Алтерна  Mr. Green
И косата й е почти същата като твоята  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=1BMSs9bgqtg&feature=youtu.be

Общи условия

Активация на акаунт