Професионални серии за коса - тема 101

• 85 341
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Patence, благодаря за съвета!  bouquet Ще пробвам и аз да държа сешоара перпендикулярен на косата.

Linda, и на теб благодаря !  bouquet Пак ще те търся  , да знаеш, от теб се запалих за Ливинг пруф, мисля да купувам още неща и ще питам. А и трите инча със сигурност ще пробвам , но по-нататък.

# 376
Мише, и при мен след второ миене започнаха да ми дразнят всички шампоани на Наши, маската с Арган обаче е бижу.
Пробвала съм от мостра обаче шампоана им за честа употреба от линията им Ботаника, уникален беше, бих купила по натам - спокоен скалп, чиста свежа коса, разплетена и гладка, мисля че останах само по него и финиш и резултата беше много добър.

Марсела  bouquet питай, ако мога ще ми е драго да съм полезна. Ако имаш време прегледай и сайта им, всичко оттам научих, има много полезна информация.

# 377
  • Бургас/Пз
Пробвала съм от мостра обаче шампоана им за честа употреба от линията им Ботаника, уникален беше, бих купила по натам - спокоен скалп, чиста свежа коса, разплетена и гладка, мисля че останах само по него и финиш и резултата беше много добър.

Линде, за този ли говориш http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-kosa-za-chesta-upotreba-n … -1-vitamin-300-mlхидратиращ ли е според теб или балансиран? Искам да го подаря на приятелка, че тя си мие косата всеки ден, но не мога да я убедя , че не може да ползва постоянно ДПШ

# 378
Бела, ето я четката, има различни размери http://www.enzo.bg/olivia-garden/fingerbrush-ionic-bristles-greben-za-kosa/ , странна си е  Grinning .
Бубка, имаше доста положителен отзив за серумът на Керастаз, от Михаела.
И аз му се чудя, но най-вероятно ще изчакам да видя какви нови ампулки за скалп Денсифик ще има...
Бюти, наистина има фризита, но пък косата ти е разкошен цвят, а има и плътност и обем...фризитата ще ги махнеш лесно, жалко наистина, че това не са твоите продукти, но важното е, че имаш страхотна коса!
Дели, много хубаво оформени къдрици, а си личи и блясък и изглеждат много живи!
Мишел  Hug , да ти кажа и при мен така се получи с бузсулфатните, създават ми усещането за не достатъчно измита коса, не в смисъл утежняване, а по-скоро ми се струват по-слабо измивни.

# 379
Сетони не че не ми е измита и чиста косата,просто си ме сърби главата  Sad
Линде аз Кератина на Наши го имам и ползвам-няма проблем,Фито серията не съм пробвала,имам само ампулите и терапията до която още не съм стигнала.
С какво я комбинираш арган маската?

# 380
Аз ползвам Нощната терапия на Ливинг Прууф без да я изплаквам на сутринта. Ползвам я вк. и поредни дни. Вчера отново я сложих по дължините, а на скалпа ЯЧМР и днес ще си измия косата.

Терапията Хронолоджист я има в Енцо, но е много скъпа за мен, иначе отдавна я заглеждам. Peace

# 381
Аз ползвам Нощната терапия на Ливинг Прууф без да я изплаквам на сутринта. Ползвам я вк. и поредни дни. Вчера отново я сложих по дължините, а на скалпа ЯЧМР и днес ще си измия косата.

Терапията Хронолоджист я има в Енцо, но е много скъпа за мен, иначе отдавна я заглеждам. Peace

Благодаря  Hug май ще е по-добре да я направя в салон... Знам ли...
Знаете ли, че в Америка Керастаз е по-скъп от Алтерна? Не мога да си обясня защо. Там серията Алтерна Тен излиза около 200 лв. (Ш+Б+М)... А на Керастаз продуктите са по-скъпи...

Редактирам, защото погледнах в Енцо... Наистина са се изхвърлили с цената. По-добре в салон да я направя. Shocked

# 382
Виви, аз не знам иначе колко струва в салон терапията и по чуждите сайтове за да сравня с цената в Енцо, но за мен е наистина скъпо да дам над 300 лв. за нея. Hug bouquet
И за Керастаз не знаех.

Много неприятно, че Наши ви дразни скалпа. Peace

# 383
Виви, аз не знам иначе колко струва в салон терапията и по чуждите сайтове за да сравня с цената в Енцо, но за мен е наистина скъпо да дам над 300 лв. за нея. Hug bouquet
И за Керастаз не знаех.

Много неприятно, че Наши ви дразни скалпа. Peace

И аз не помня колко струваше в салона, в който я правих, защото тогава се боядисвах, подстригвах и какво ли още не, но остави в мен много добро впечатление и затова я искам пак, но не на цената в Енцо..(но пък и там е в голямо количество-може пък да излиза изгодно, признавам си, че нямам идея). Ще проверя колко струва в салона и ще преценя. Иначе 300 няма да дам и аз. Може би, ако се комбинирам с няколко момичета - да. Ако Магнолия се включи може би ще внесе яснота, защото доколото си спомням я има. Иначе ухае невероятно и всички ефекти от нея са много премерени. Изключително доволна останах.
Иначе като терапия правя често Олаплекс (имам салонната опаковка и 3-та стъпка), но ми се иска и нещо като Хронолоджис да си направя

# 384
  • Стара Загора
Бубка , като гледам не само в арлен не е активен кода, но и в рибата.Наскоро арелн бяха писали някъде,че кода продължава да си е активен и ако има проблем да им се обадим.

# 385
  • Враца
Заинтригувана съм и от нощната грижа на марката, но имам  въпроси  newsm78 . Нанася се вечер , а сутринта се изплаква обилно, прочетох в Рибката. Само с вода ли се изплаква сутрин? Не ми допада много... Моля , момичета които ползват маската , да споделят как го правят.

Хубав и усмихнат ден!
Аз сложих маската вечерта преди лягане и на сутринта измих с ш и б от серията, но само защото вече беше за миене, в корените се беше зацапала, но дължините, където бях сложила маската нямаше следа от продукта.
Сега като прочетох, че смесвате масла с малко маска и така нанасяте се чудя дали ще е добре да смеся нощната маска на ЛП с кокосово масло и така да постоя 1-2 часа?  newsm78
Имам и пре уош терапията на 3 мор инчс, дали и тя е подходяща за смесване с масла?
 Редактирам се да кажа, че в Арлен има нов продукт наподобяващ Олаплек - Powerplex на марката Селектив. Ще се радвам на отзиви като го пробвате, цената е доста добра.

# 386
  • Пловдив
Сега като прочетох, че смесвате масла с малко маска и така нанасяте се чудя дали ще е добре да смеся нощната маска на ЛП с кокосово масло и така да постоя 1-2 часа?  newsm78

Не, не! Не се смесва с масла, защото няма да се усвои добре. Беше упоменато някъде в упътването. Масло може да сложиш само на скалпа, а терапията по-надолу - по дължините. Аз слагам масло(олио) след измиване на косата, по 1-2 до 3 капки, но те попиват веднага, а терапията ползвам след ден - два или там когато смятам да си мия косата. Всъщност какво миене, като след нея на сутринта косата ми е уникална и изобщо не ми се ще да я мия.

# 387
  • Бургас/Пз
Не, че последните страници са много по темата, обаче аз да забия един въпрос свързан все пак с косата  Mr. Green Mr. Green
Тестът с косъма разбрах, че е добре да се направи на мокра коса, но има ли значение дали ще е измита или е добре още при намокрянето преди слагането на шампоана да се направи??

# 388
  • Враца
AlexaS.  bouquet
 Ще действам с масла само по скалпа, а дължините само с нощната маска.

# 389
Не, че последните страници са много по темата, обаче аз да забия един въпрос свързан все пак с косата  Mr. Green Mr. Green
Тестът с косъма разбрах, че е добре да се направи на мокра коса, но има ли значение дали ще е измита или е добре още при намокрянето преди слагането на шампоана да се направи??
по всяко време можеш да мокриш и да дърпаш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт