Професионални серии за коса - тема 101

• 85 754
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Фрея, благодаря за прекрасно оформената тема. Винаги съм оценявала труда ти. bouquet

За скалпа като грижа ползвам ампули Денсифик и Инициалист. И двете ми вършат работа, но Денсификът повече.

На Напура от ампулите получавам сърбеж и ги зарязах. Термото също не ми хареса, усещам си косата утежнена. Въпреки това бих пробвала и други продукти, защото една марка не се изчерпва с толкова малко.

След малко ще се включа с отзив за шампоана и балсам за обем на Ливинг.

# 31
Хубава ли е тази пудра?

# 32
Току-що пробвах шампоана на Напура за възстановяване на фоликулите. За съжаление се разсеях и намокрих косата си, така че не го ползвах на сух скалп, както пише в указанието. Стори ми се неизмивен и нанесох и втори път. С две думи, ползвах го като стандартен шампоан. Сложих накрая Хрома рич маската на Керастаз, която обикновено ползвам и от която винаги съм доволна.

Резултатът е ужасен: необемна, суха, лишена от жизненост коса; все едно съм я измила не с шампоан от супермаркет, а с домашен сапун. Вярно, че не ползвах според упътването. Но подозирам, че и на сух скалп да бях ползвала шампоана, пак резултатът щеше да е такъв. Чудя се как да ползвам това чудо в бъдеще, може би след него (нанесено на сух скалп, като терапия) ще завършвам с друг шампоан, за да го изхабя.

# 33
Оле, добре, че прочетох поста на Мацата и си викам, кога пък Цветичка е поствала снимка и се върнах да прочета. Разкоооош, Цвети! Напиши по-подробно за тази терапия? Къде я прави? Сама или в салон? Нещо нямам спомен да съм чела за тази терапия.  Thinking
В салон ми я правиха, в салона в който по принцип си ходя. Състой се от 4 стъпки , ама и аз не я знам с точност какво представлява , надявам се някой да я познае и да ни разкаже повече за нея .  Joy Моя фризьор само я хвалеше всеки път като ида , та най-накрая си я направих .

# 34
  • София
Момичета, искам да споделя, че в сайта на Grow Gorgeous http://growgorgeous.com/ не само, че доставката до БГ е безплатна, но и до днес има активен купон за 20% отстъпка (YEAROFTHEMONKEY).
Преди малко пуснах една поръчка, цените наистина стават страхотни с намалението  Grinning

# 35
  • София
Аглая, пробвай като начало да го ползваш поне на сух скалп, защото така не мисля че има някакъв ефект от него. Аз нанасям 10 минути преди баня (понякога минава повече, ако се разсея, но започва да ме сърби скалпа), после с влажни пръсти го масажирам леко и има някакво разпенване, после измивам. Второто измиване го правя с друг шампоан, няколко пъти съм измивала и с него втория път и не е бил лош резултата.

По въпросите: в момента за скалпа ползвам серума Инициалист, добре ми понася. Като го приключа имам купен серум Митик ойл, но може би ще направя първо един курс с 5-6 ампулки аминексил превантивно. Понякога слагам и масла на скалпа преди миене- био арганово и ЯЧРМ, кокосово.
Може би като стане по-топло ще си купя отново серума за скалп Со Пюр на Кюн, който е супер освежаващ за скалпа и ми липсва откакто свърши. Ще се появят и новите ампули Денсифик, които бих пробвала със сигурност.
На Напура съм ползвала малко продукти, шампоан S00 и някои ампулки, но не постоянно. Доволна съм освен от почистващата ампула за скалп, чиято миризма намирам за отвратителна, а ефект не видях.

# 36
  • Велико Търново
Аглая, и аз процедирах като Илли, когато ползвах шампоана - стоях с него като с маска, но второто шампониране го правих с друг шампоан, иначе само той не ми измиваше добре Confused

# 37
Благодаря ви, така ще го ползвам: първо като терапия на сухо, после с друг шампоан. Дано не влошава ефекта от втория шампоан. Уф, а как неприятно мирише.

# 38
Kölsches Mädel,ПРОЛЕТ,благодаря ви за съветите  bouquet В аптеката ми казаха че кожата на главата е дехидратирана,понеже няма сърбеж.Не било себорея.Купих детски хидратиращ шампоан и преди малко я изкъпахме.В момента скалпа е чист,ще видя утре.Ако пак се появят тези жълтеникави струпвания,ще пробвам кокосовото масло и ако то не помогне,шампоана на Дюкре  Peace

Редактирам се да поздравя Valkirja с бебетата.Изключително са сладки  Heart Eyes

ФРЕЯ,ех каква коса,каква красота в изобилие  Hug Напълни ми очите  bouquet

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 19:04 от bubka:)

# 39
Грижата за скалпа, която полагам, са маслени маски от време на време /и напоследък все по-рядко  Blush/ и използване на ДПШ периодично. При косопад включвам ампулите Аминексил. Друго не ползвам, скалпът ми не е чувствителен  Peace

Нищо не съм ползвала на Напура, не ме влече.

spam2 : Шампоанът с хинин на Клоран ли се харесваше ? Искам да го взема за майка ми  Blush

# 40
Фрея, разкошна нова тема, а в предната видях и разкошната ти коса, наистина има разлика преди/след, ама чак на втори поглед, на първи само гледах и се дивях  Hug !
Бубка,шампоанът на ДМО против пърхут, този с цинк и градински чай, на моят син му махна подобно появило се нещо от два пъти. Понеже шампоанът е и без вредни съставки и много нежен, прецених, че става и за деца.
А като беше бебе съм купувала на Мустела против крусти, доколкото си спомням се нанасяше преди шампоан, не съм напълно сигурна...също подейства но след доста дълго ползване.
Валкирия, прекрасни бебчовци, много сладки, много  Heart Eyes
По въпросите за запис.
Много обичам грижите за скалпа. Имам опит с:
–Инициалист, любим ми е, винаги ще го купувам, изключителна нежност има в него, харесва ми и това, че дава кукленски блясък, а и уханието е толкова приятно;
-Денсифик-прекрасни, действащи и наистина даващи нови растежи, харесва ми и обемът, който се получава, аромата също ми е любим, парфюмен и за мен чудесен;
-Аминексил-по предназначение, наистина на два пъти ми помогнаха и то бързо;
-Енергизиращ серум на Вела - за втори път купувам, приятна грижа, допада ми.
На Напура , само термозащитата пробвах, благодарение на мило приятелче  Heart Eyes , хубава ми се стори, но понатрупах много други и не съм я купувала.

# 41
Хубава ли е тази пудра?

Хубава е, само леко разрошваш с пръсти и обема е на лице  Laughing

Бубка, и аз мисля с кокосово да опиташ, както и с някакъв медицински шампоан за ежедневно ползване после. Дано се оправи

Цветичка, страхотна коса  #Crazy

Аз отдавна мисля за грижа за скалпа, но освен маслени и домашни маски, както и ампули от аптеката друго не съм ползвала. Следя с интерес отговорите ви, но виждам, че избора е ограничен  newsm78

Редактирам- метнах един крем на Ливинг, утре ще дойде нямам търпение  Heart Eyes

# 42
  • Somewhere far away
да си изкажа резултата от днешното премеждие.  hahaha

Реших най накрая да се измия с ш-на лакме за медни тонове- седях около 40 мин - измих и резултат никакъв ! хах поредното нищо- както и да е харесва ми иначе пени се и всичко останаро не ми дразни скапла, ноо и 5 часа да бях стояла резултат пак нямаше да има- явно за моята коса само боя. с друго няма да постигна  цвета който желая ... тъжно , но факт .  Crossing Arms

# 43
СЕТИ,днес питах и за Мустела,казаха ми че засега няма нужда да го купувам  bouquet Но ако гадостите пак цъфнат тези дни,ще го взема  Peace А на ДМО май го няма в бг сайт  newsm78 След потресаващото лудо пазарене от ФЮ,ЛФ и HQ hair се зарекох да купувам само от Бг  Mr. Green Не че харча по-малко Blush

# 44
Оле, добре, че прочетох поста на Мацата и си викам, кога пък Цветичка е поствала снимка и се върнах да прочета. Разкоооош, Цвети! Напиши по-подробно за тази терапия? Къде я прави? Сама или в салон? Нещо нямам спомен да съм чела за тази терапия.  Thinking
В салон ми я правиха, в салона в който по принцип си ходя. Състой се от 4 стъпки , ама и аз не я знам с точност какво представлява , надявам се някой да я познае и да ни разкаже повече за нея .  Joy Моя фризьор само я хвалеше всеки път като ида , та най-накрая си я направих .
Мисля ,че това е терапията която се прави я салоните : http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-At-Home-Hair-Repair-System
На мен ми я правиха преди боядисване с боя на Joico и косата ми стана много мека и с хубав блясък.

Общи условия

Активация на акаунт