Професионални серии за коса - тема 101

• 85 765
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
да си изкажа резултата от днешното премеждие.  hahaha

Реших най накрая да се измия с ш-на лакме за медни тонове- седях около 40 мин - измих и резултат никакъв ! хах поредното нищо- както и да е харесва ми иначе пени се и всичко останаро не ми дразни скапла, ноо и 5 часа да бях стояла резултат пак нямаше да има- явно за моята коса само боя. с друго няма да постигна  цвета който желая ... тъжно , но факт .  Crossing Arms

Когато бях в медната гама си купих от фризьорката тази пяна и имаше страхотен ефект. Моят номер беше 7.77 https://www.google.bg/search?q=%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0 … IQCJiAqgxMpn4M%3A

# 46
  • Somewhere far away
Еl_83 - мерси - готова съм всичко да пробвам вече наистина ! ОТ къде мога да си я купя ?

# 47
Бубка, аз моят го взех от ягодка, беше с някакво намаление. Този е http://www.enzo.bg/john-masters-organics/zinc-sage-shampoan-i-ba … razdraznen-skalp/ , единственият "проблем" за моя син е, че му миришел момичешко /на карамел мирише, сладичко/, но си свърши работата и сега при нужда ще го имам като решение.

# 48
1.Каква грижа за скалпа полагате?

За съжаление никаква, но си взех ДПШ на Лейбъл М и днес ще го изполвам за първи път.
2.Използвали ли сте продукти/серии на Напура? Опишете ефекта им.

Няколко пъти вече използвам шампоан за възстановяване на фоликулите NAPURA S|00 Stamigen и за ефект е рано да се каже. Използвам го на суха коса, стоя 5-10 минути и после мия с друг шампоан. Появи ми се, обаче някакъв сърбеж, който съм почти сигурна, че е от шампоана. А уж не съм с чувствителен скалп. Ще го спра за 2 - 3 измивания и ако се окаже, че е от него, няма да го ползвам повече.

# 49
Днес измих косата си за 1ви път с шампоана и балсама на алтерна интенс , шампоана заплете косата , но след това балсама разплете косата мигновено и беше мн лигава и мека , после пръснах л2 и на лореал серума за краищата ,  когато изсъхна и понечих да я среша беше толкова заплетена и суха , падна бая скубане , чак гребена с едрите зъби не можа да се справи  Tired  Shocked  , явно сега не и е времето за нея , не съм доволна , за първи път ми се случва да ми е толкова суха косата след даден продукт  Tired

# 50
Еl_83 - мерси - готова съм всичко да пробвам вече наистина ! ОТ къде мога да си я купя ?

Тази наистина е хубава, щом на медно имаше ефект. Питай фризьорка, която работи с техните продукти, не знам по сайтове дали има.  bouquet

# 51
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

1. За скалпа винаги съм полагала грижи, но напоследък повече и все се чудя още какво да си купя.  Simple Smile

В момента имам ампулите Стамиген на Напура, ампулите Денсифик на Керастаз, ампули Аминексил на Лореал, серумът Денсифик на Керастаз и 10-минутен стимулатор на Grow Gorgeous.

Всеки ден слагам по нещо на скалпа с лек масаж и определено съм много доволна.  Peace

Маслени маски правя рядко не повече от един път в месеца, защото косата ми е тънка и фина и ми утежняват.

Веднъж на две или три седмици измивам с ДПШ. Имам на Алтерна и на Макадамия.

2. На Напура освен изброените ампули ползвам и харесвам и маската за възстановяване на кератина.

Аз също бих се включила за терапията на Наши.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 20:22 от Мihaela_z

# 52
Jadore, да точно това трябва да е , правилно с боядисване върви цялата процедура .

# 53
И така, да дам отзив за шампоана и балсама от серията за обем на Ливинг Прууф. Позволявам си да пиша след първо ползване, защото, както съм ви казвала, моята коса е изключително постоянна към продуктите и както ми действат от първия път, така си остава. Разбира се, редувам сериите, за да не се пренасища косата.

Шампоанът: Прозрачен, сравнително гъст, прави дебела, много плътна и обемна пяна. Още докато бях с него, както и след изплакването, можех да прекарам свободно пръсти през косата си, което за шампоан за обем, при богатия ми опит Mr. Green, не ми се беше случвало. Ако не знаех, че марката се гордее с липсата на масла в състава си, бих помислила, че има доста такива. Косата без маска остава една такава напоена, хлъзгава, разплетена. Усещане като след шампоана от лилавата серия Секси, Бейн Сатин 1 и 2, червения шампоан Про Файбър, Златната серия на Голдуел, хидратиращия Кюн Соу Пюр и т.н., т.е. нищо общо с остъргващите и жестоко премиващи шампоани за обем, сред които върхът на недуразумението е хайвереният шампоан за обем на Алтерна/коса на топка и никакво оправяне с нищо/.

Балсамът: Гъст и напояващ по-силно от доста маски. Бял и плътен. Изключително  икономичен. Още докато бях с него, усетих как ми се напомпва косата. Понеже при моята много суха коса доста маски и балсами са недостатъчни, бих казала, че този продукт е сравним с маските за изтощена коса, и то с доста силните от тях. Нямаше в случая заплетени от шампоана участъци, но след като го нанесох усещането беше за уникално хидратирана и напоена коса.

Изплакнах и подсуших без никакъв финиш, за да видя ефекта. Обем имам много приличен, което при мен е трудно, защото косата ми е дълга, с тънък косъм, от типа замазващи се по главата. В този случай обаче е повдигната още от корена, което много ми хареса. Пропуснах да кажа, че мих снощи и нарочно не мих днес, за да видя ефекта от молекулата, дето предпазва косата от замърсяване. Mr. Green Наистина косата стои много чиста, но моята си е суха. Бих казала обаче, че ефектът от серията е повече към плътност, която осезаемо се усеща. Косата е удебелена, изглежда по-гъста. Като си хвана опашката - също.

В заключение бих казала, че съм супер доволна. За капак имам и уникален блясък и подреденост. Но за повече обем при моята коса си трябва и някой от допълнителните продукти. Спряла съм се на спрея за обем, пък да видим.

За справка, косата ми я има на снимка в 97-ма тема, 28-ма страница. Peace

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 19:39 от Феерия

# 54
Феерия, благодаря за отзива! Точно тази серия ме интересуваше и май ще я купувам.

Иначе, за истински видим обем аз съм най-доволна от Redken Body Full:
http://www.arlen.bg/product/2503/shampoan-za-neveroyaten-obem-i- … -full-300-ml.html
Такъв обем не съм имала сякаш с никой друг шампоан, а десетки марки са минали през косата ми, все от сериите за обем. Разбира се, шампоанът изсушава дължините. Аз лично го комбинирам с хидратираща или балансираща маска на Керастаз и така всичко се уравновесява: голям обем, гъвкави дължини. И много блясък.

# 55
Ливинг Прооф нямат хидратираща серия, нали  Rolling Eyes

# 56
Deathcrush , чак сега прочетох за несполуката ти с медното, много жалко  Hug , аз в момента съм в обратна позиция, мислех си, че лесно ще падне, но не успявам да го махна напълно  ooooh! .

Тази наистина е хубава, щом на медно имаше ефект. Питай фризьорка, която работи с техните продукти, не знам по сайтове дали има.  bouquet
На Игора ШвПр. я имам пяната /друг цвят/, хубав оттенък, но не е по-силна от шампоан при мен.
Моята е от енцо.

# 57
Феерийка  Hug много ме зарадва отзива ти, защото тази серия я поръчах без проба от травъл сет и я чакам утре. Аз взех и крема и спрея за корени, ще споделя като пробвам.

# 58
  • Живее на Луната
Здравейте bouquet
За скалпа ползвам дпш на Лейбъл М и от време на време ампули Напура, като на последък наблягам на тези за косопад, редувам с тези за фоликули. Шампоаните им за косопад и фоликули също имам, но няма да ги повторя, дразни ме това сухо нанасяне. Обмислям дали да не си взема серумите вместо ампули, вижда ми се по-лесно за нанасяне.

# 59
Феерийка  Hug много ме зарадва отзива ти, защото тази серия я поръчах без проба от травъл сет и я чакам утре. Аз взех и крема и спрея за корени, ще споделя като пробвам.
Линде, Ливонг имат ли хидратираща серия?

Общи условия

Активация на акаунт