Професионални серии за коса - тема 101

• 85 744
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз си взех обикновения просто защото съм чела отзиви предимно за него. Ако интензивният обещава за същия период от време да порасне още по-бързо косата за мен е нереално newsm78 Дори и да се случи няма ли да е тънка коса, която е израстнала много, много бързо? Може би пък активните съставки са в по-голям процент и разсъждавам грешно. Понякога това intense си е обикновен търговски трик.

# 136
Днес нещо не ми остана време за темата, утре ще ви изчета по-внимателно  Grinning

Момичета при теста с косъма, какво означаваше прекаленото разтягане  newsm78
Означава, че има нужда от протеин, колкото по-разтегната е и като гума или ако се разтяга много, преди да се скъса, толкова по-увредена е и си трябва хубав протеин. Оправя се, но трябва да се реагира. За мен хубави протеинови са Редкен Екстрийм или Архитекта на Керастаз или ударно протеиновия концентрат на Керастаз /зеленичкия/ или МШ терапията.

# 137
Днес нещо не ми остана време за темата, утре ще ви изчета по-внимателно  Grinning

Означава, че има нужда от протеин, колкото по-разтегната е и като гума или ако се разтяга много, преди да се скъса, толкова по-увредена е и си трябва хубав протеин. Оправя се, но трябва да се реагира. За мен хубави протеинови са Редкен Екстрийм или Архитекта на Керастаз или ударно протеиновия концентрат на Керастаз /зеленичкия/ или МШ терапията.
Благодаря ти много,тъй като съм след боядисване и реших да наблегна на хидратацията, но явно съм прекалила. Имам Редкен Екстрийм и на следващото миене съм с тази серия. Party

# 138
  • Велико Търново
На мен не ми се отваря сайта на Гроу джорджъс Confused - може пък да е за добро, един вид, знак, че не бива да набутвам кредитната карта Wink
И сте големи зарибителки сега с тия травъли на Ливинг прууф Crossing Arms Тамън реших да мирясам и кротко да си карам на Мароканойл/както тържествено си обещах, между впрочем. А дано - ама надали -  ooooh!много желая, мисля, сънувам.....червените Про файбър - страхотен аромат за мен, Вив Hug знаеш, че сме от една порода. Снощи се мих с тях, сложих и от серумчето - тази сутрин все още усещах миризмата, а и косата ми се държи страхотно - плътна, незалепнала както обикновено...Утре ще тествам и зелената серия и ..ще видя коя ще взема - дали ще е осмомартенски или двадесетидевето- февруарски подарък, не знам Wink

# 139
Аз много се радвам за отзивите на Ливинг Прууф. Мен марката като цяло не ме интересува, защото не ми е уау след трите финиша които имам и ползвам доста редовно, за да се докажат, но следя всички отзиви и като направят 30% намаление в Дебенамс може и да си взема нещо, ако се впечатля от описанията. От сайтове не!
Гроу Джорджъс също не ме вълнуват засега, но ще следя за отзивите ви в дългосрочен план.

# 140
Бисквитка, много се радвам, че са ти харесали червените ПроФайбъри и аз много ги харесвам и тях и аромата!
Лилавите ми допадаха като аромат, но ми утежниха много бързо и ми бяха силни.
...JaDORE..., ако постоиш повечко /20поне/ минутки с маската от Редкен Екстрийм, може и веднага да видиш резултат  Hug !А още по-добре да постоиш с маската и топла кърпа отгоре.

# 141
Момичетааааа bouquet Hug такива комплименти от вас значат найстина много !!!! bouquet Едва ли има по-силна за мен оценка от вашата , благодаря ви  Heart Eyes

# 142
Цветичка, много ми харесва косата ти!
 *dreamer*, твоята също много харесвам!
Страхотни дългокоски сте  bouquet !

# 143
Цветичка, много ми харесва косата ти!
 *dreamer*, твоята също много харесвам!
Страхотни дългокоски сте  bouquet !
Много! bouquet

# 144
  • София
Влизам само да ви се оплача, а после ще пиша по въпросите за запис.

Вчера ме хванаха лудите и реших, да се пострижа, ама сега. Веднага.
Срещу кантората ми открили някакъв нов салон за красота. Правиха му откриване, коктейл и сто глупости. Та реших да го пробвам. Голяяяяяяма грешка. Казах му, че искам 4-5 см. да ми отреже на черта. Оскуба  ми косата дакато ме миеше  с шампоан на Давинес и след това ми сложи запечатващата маска на Лореал Фиберсетик  #Crazy #Crazy #Crazy  До тук как и да е. Но ми отряза 15 см. от косата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire изправи я със сешоар и я изпече и тя стана три залепени за главата косъма. Казах му че искам обем, а той ми каза, че обем не може да се направи на "финната" ми коса  #2gunfire Да не говорим, че правата ми черта има стърчащи по-дълги косъмчета.  #2gunfire
Просто се потресох.  Влязох в салона с прическа и излязох като зализана  кокошка. 
Заявявам най-отговорно, че другаде освен в MG няма да се постригвам.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Снощи просто се чувствах ужасно и сега ме е яд, че не влязох да се изкъпя и да си оправя косата.
Днес няма да имам време да го направя, защото заминавам командировка за ден, но довечера ще се по глезя.

Ето с такава дължина ме издокара

Виждам, че коментирате серума на Гроу Горджъс. Имам и двата. Аз в усещане при нанасяне не виждам разлика. Обикновения е червен, а интензивния жълт. Аромата не е силен и на двата. И аз гледам разлика в състава, че има, но това, което прочетох, е че в интензивния има два вида хиалуронова киселина - високо и нискомолекулярна и други разлики има, разбира се. В дългосрочен план аз не мога да кажа нищо, просто не съм ги използвала двата толкова дълго.
Самия концерн, който ги произвежда има много добър изследователски център и освен това произвежда много добри добавки за пиене. Аз поръчах няколко да ги видя.

# 145
  • София
Леле, Магнолия! Съчувствам ти искрено, и аз много страдам ако се отреже повече отколкото искам и трудно ми минава. А пък камо ли е да и калпаво  #2gunfire
 Снимка не виждам.

# 146
Магнолия, някои фризьори са за убиване, да не кажа повечето! Това с дължините ми е "любимото".
Кажеш връхчета, отрязали 5 пръста, кажеш 5 см, отрязали са ти половината коса. Направо да полудееш!  Crossing Arms Снимка обаче и аз не виждам.

# 147
Бисквитка, много се радвам, че са ти харесали червените ПроФайбъри и аз много ги харесвам и тях и аромата!
Лилавите ми допадаха като аромат, но ми утежниха много бързо и ми бяха силни.
...JaDORE..., ако постоиш повечко /20поне/ минутки с маската от Редкен Екстрийм, може и веднага да видиш резултат  Hug !А още по-добре да постоиш с маската и топла кърпа отгоре.

Благодаря ти много за съвета  bouquet, а мога ли да мина с терапевтичната преса или нагряване е по добре като процедура в този случай. newsm78

# 148
  • Бургас/Пз
Магнолия, направо ме заболя сърцето. Снимката не я виждам, но от поста ти си представям колко си ядосана.

При мен днес е втори ден след Нашито, обаче след гладката и прибрана коса вчера, днес от средата надолу е пълна с фризита и блясъкът се е позагубил Sad

# 149

Означава, че има нужда от протеин,...
Благодаря ти много ...

А какво означава, ако веднага се къса ?

Общи условия

Активация на акаунт