Професионални серии за коса - тема 101

• 85 406
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Магнолия, и аз ти съчувствам, но няма снимка да видим.

Арлен качиха травълите на Ливинг, но кодът не действа вече  Mr. Green ще чакам по-добри времена да ги тествам

# 166
  • Бургас / София
Травълите на Ливинг ми се виждат скъпи 236 мл оргинала 29 лева, а 60 мл 15, няма го и шампоанът за обем на Секси Хър, които исках да си поръчам, та сега много се замислям дали въобще да поръчвам, да не влизам в излишни разходи.

# 167
Бая са се поизхвърлили с цените на травълите. По-добре да си купя пълноразмерната опаковка.  Whistling

# 168
  • София
Сити, разкажи как точно нанасяш бустера на Секси Хеър. Подсушаваш ли водата от косата преди него, колко близо до скалпа, евентуално на скалпа? Аз съм със смесени чувства като че ли. Ама нанесох количество колкото 2 ореха. Полакомих се така да се каже. И по скалпа нанесох.
Не, че ми е мазна нещо косата, и аз се чудя какво точно не ми допада.

За травълите на Ливинг и на мен ми се виждат скъпи. По-нататък може да взема направо голяма опаковка на шампоана за обем. Но да посвърша нещо преди това, че освен че няма пари, няма и място в банята  hahaha А и чакам новите ампули за скалп Денсифик, обновявали формулата от Керастаз и ще си поръчам като се появат в Арлен.

# 169
  • Пловдив
2ри ден след терапията на Наши и все така доволна Simple Smile
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1456226144w.jpg

Накрайниците на старите концентрати на Керастаз  стават ли на новите?

# 170
  • Бургас/Пз
..... няма го и шампоанът за обем на Секси Хър, които исках да си поръчам, та сега много се замислям дали въобще да поръчвам, да не влизам в излишни разходи.

Сити, в петък звънях в Арлен и ми казаха, че очакват до края на месеца доставка на Секси хеър за обем - 1л Simple Smile  Peace  Та реших да изчакам и тогава да поръчам и него и Профайбъра.
Скрит текст:
Ако си решила може да си поделим литъра, като дойде

# 171
2ри ден след терапията на Наши и все така доволна Simple Smile
Накрайниците на старите концентрати на Керастаз  стават ли на новите?
Оооо, тази снимка е по-ясна, голяма прелест  Heart Eyes .На мен такъв ми е ест.цвят , не се боядисваш, нали?
Коментираха момичетата, че не става със старите накрайници, поне така съм запомнила.

# 172
  • Бургас / София
Мацата, нанасям бустера така, подсушавам с кърпа косата и попивам, после мажа много по 3 4 изпомпвания нанасям и на скалпа, също така и по корена и по дължините, не щадя продукт . Първият път сложих по малко и обема беше по малък, явно трябва повече . Не съм забелязала по бързо омазняване, напротив същата работа както и без бустера, само че с много повече обем. Седя околко 3-4 минути най много с него  Peace  Hug

Ани,
Скрит текст:
Съгласна съм да си разделим количество щом ще поръчват до края на месеца 1 литър, на мен ми отговориха, че нямат информация от доставчиците.

Честно казано след като намерих продуктите за себе си и имам и още от шампоанът за обем на Биксивитка мисля си, че поне за този месец мога да седя мирна  Mr. Green . Единствено Ливинг Прууф ме изкушиха, но пък и чета и много негативи, че са химични и прочие.

# 173
*dreamer*  Прекрасна коса...,гъста и с плътен косъм ли е или от терапията изглежда така?!

# 174
ZR
По-плътна, обемна и копринено мека коса!
Представяме ви новия член от семейството Densifique на Kerastase - балсамът Fondant Densite. Кремообразната формула видимо повдига косата от корена, оставя я гладка и пълна с блясък.
Ако искате първи да се докоснете до уплътняващия балсам, можете да поръчате още сега чрез:
Съобщение на фейсбук страницата ни
Имейл на info@zlatnaribka.com
Обаждане на телефон 032621461

Ех, Магнолийка Sad Сигурна съм, че бързо ще я възстановиш  Hug Нали и на Grow Gorgeous добавки ще си имаш скоро и всички грижи които полагаш - бързо, бързо ще се отплатят!

# 175

Скрит текст:
Момичета, това масло от Ему, от птицата ли е направено, един вид мазнина от нея?  newsm78

Да, от птицата Ему. Peace

Благодаря, БелаHug

Ауу, Дриймър, каква коса извади!  Heart Eyes Много, много прилича на моята, но надали ще успея някога да я докарам толкова дълга. Връщам се да те чета  Blush

Аз си чакам днес пълноразмерната течна коса, бутнах към нея и олиото Вела Ойл Рефлекшънс, за което май Денси писа (дано не бъркам). Глася си кошницата и с продукти за скалп и мисля да мирясам за малко. В списъка са още червените Про файбъри и серията Лукс ойл на Вела, но ще чакат някое намаление по-нататък, че имам много разходи в момента и трябва да се самодисциплинирам  Laughing

ПП: Забравих да ви кажа, че в Емаг има намаление на шампоани Керастаз и разни други, но докато поръчам Денсифика свърши...Обаче пише, че се доставят от Парфимо.бг, не съм поръчвала от там и не знам дали са читави...

# 176
  • Пловдив
ZR
Скрит текст:
По-плътна, обемна и копринено мека коса!
Представяме ви новия член от семейството Densifique на Kerastase - балсамът Fondant Densite. Кремообразната формула видимо повдига косата от корена, оставя я гладка и пълна с блясък.
Ако искате първи да се докоснете до уплътняващия балсам, можете да поръчате още сега чрез:
Съобщение на фейсбук страницата ни
Имейл на info@zlatnaribka.com
Обаждане на телефон 032621461

Обаче ще е наличен чак през месец май  hahaha hahaha
Все едно сме 1986 година и ще си правя първа вноска за Лада.   Joy

# 177
Сериозно ли? Аз мислех, че е наличен, но само по тел. или на лични във Fb.
 hahaha То ако е така е адски малоумно  Joy

# 178
  • Пловдив
Мисля, че вчера (или рано сутринта)ми се мерна на стената на фейса, но толкова ми стана смешно, че мислех да го публикувам, а забравих. Май датата на "примиерата" е 19 май. Ще потърся съобщението назад да видя дали ще го намеря...

Voila

# 179
  • София
Сис, какъв ефект забелязвяш от серума Митик ойл?
Сетонче, ама цялата птица, студено пресована ли?  Laughing
Извинявам се, че се смея, не си представям как пресоват птицата и изтискват олио от нея  newsm78 то друго ще изцвръка, няма да е чисхо олио  Stop

Общи условия

Активация на акаунт