Професионални серии за коса - тема 101

• 85 363
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте , момичета! Подготвям поръчка към Арлен за продукти на Ливинг пруф и спешно се интересувам дали някой е ползвал крема за къдрици? Ето този :
http://www.arlen.bg/product/3218/krem-za-oformyane-na-kadritsi-l … cream-236-ml.html
Дали има степен на фиксация? Моята коса е почти права и се чудя този крем с използване на дифузер ще успее ли да начупи косата ми?

Благодаря и хубав ден! bouquet

# 676
Марсела, имам крема, няма фиксация, начупва ми косата  и създава обем на къдриците, с дифузер я правя  Simple SmileSimple SmileАромата е много лек Simple Smile

# 677
Може ли отзиви за тези продукти на Алтерна?

# 678
Здравейте,
Някой може ли да даде отзив за протеиновата JOICO KPAK серия. Гледам, че има комплект в lookfantastic и се чудя Simple Smile а по теста с косата, явно имам нужда от много протеин Simple Smile

# 679
  • Велико Търново
Здравейте,
Някой може ли да даде отзив за протеиновата JOICO KPAK серия. Гледам, че има комплект в lookfantastic и се чудя Simple Smile а по теста с косата, явно имам нужда от много протеин Simple Smile
Много хубава серия Peace Ползвала съм почти всичко КПАК - добър протеин без да пресушава, леки, приятни аромати, вярвам, че ще ти харесат Simple Smile

# 680
Biskvitka, много благодаря за бързият отговор Simple Smile))))

# 681
 bubka:), благодаря ти, явно няма да ги вземам, спести ми малко парички... Peace Joy

А този синия крем в тубичка, за който Amouage пита, ползвала ли си го? За Алтерна Perfect Blowout creme говоря.... Той е с термозащита и е за ползване май само преди изсушаване на косата... Аз обаче не суша и искам да се ползва и на суха коса... Rolling Eyes newsm78

# 682
Emma_d, бих ти написала и описала същото като Бисквитка, това е страхотна серия на Джойко!

# 683
Марсела, имам крема, няма фиксация, начупва ми косата  и създава обем на къдриците, с дифузер я правя  Simple SmileSimple SmileАромата е много лек Simple Smile

Благодаря , Дели!

# 684
Setony, много благодаря Simple Smile)))
Иначе още две питания:
1. 3 more inches pre wash + Ш+Б пак ли е протеинова серия?  Че поръчах един травъл сайз от оутлета в ЛФ Simple Smile
2. Някаква добеа хидратация? Едно момиче от темата ми препоръча Алтерна и Sexy Hair Simple Smile Засега съм се спряла на Sexy hair, че алтерна ще ме разори вече Simple Smile

# 685
lunna pateka,ахам,ползвала съм го от мостра.Беше лепкав,малко като гъсто лепило ми стоеше.Но нямам голям опит с него.Само 2 проби.Не ми допадна.

# 686
  • София
За хидратация, Макадамия, Moroccanoil, Keune Satin Oil.

# 687
Setony, много благодаря Simple Smile)))
Иначе още две питания:
1. 3 more inches pre wash + Ш+Б пак ли е протеинова серия?  Че поръчах един травъл сайз от оутлета в ЛФ Simple Smile
2. Някаква добеа хидратация? Едно момиче от темата ми препоръча Алтерна и Sexy Hair Simple Smile Засега съм се спряла на Sexy hair, че алтерна ще ме разори вече Simple Smile
Emma, на 3 more inches продуктите се водят с кашмирени протеини, но в никакъв случай не пресушават косата или да я правят твърда...поне при мен. Косата става мека и гладка, с много блясък, просто изглежда здрава, а по принцип иначе всеки протеин ми изсушава.
Иначе за добра хидратация Мароканойл, Макадамия, Джойко сините, Наши арган маска, лилавите Секси, Керастаз серията Нутритив, Филип Кингсли...

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 15:57 от Анонимен

# 688
Ще Ви замоля без лични и лирични отклонения коя как се чувства в темата, започва да става много досадно за четящите и другите пишещи. Споменавам Ви го, защото текущата тема е към края си - не пренасяйте някакви измислени драми в поредна тема. Имате лични съобщения, използвайте ги по предназначение и не си решавайте неразбирателствата публично - директно или с намеци, в скрит или открит текст. Благодаря!

# 689
Маци, от къде я извади тая коса бе ?! Shocked
Разкошотия отвсякъде!  Heart Eyes Не я виждам за 1 път,но всеки път като я покажеш оставам ей така  Shocked . От всичко по много- ми то плътност, гъстота, здравина, блясък,форма.... няма за какво да се оплакваш да знаеш ! Косата ти е стахотна ! Heart Eyes

На мен ще ми бъде интерено да разбера повече за Пре-уош терапиите Blush
+1 мисля,че терапиите преди шампоана ще бъдат много интересни  за стари и нови newsm10

Общи условия

Активация на акаунт