Малки Сладки Лъжкини - Тема 12

• 45 594
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • КиТ
В арената го има Simple Smile

# 46
Някой гледа ли? Нещо интересно? Rolling Eyes

# 47
Хм... зачудих се защо не пишете и си викам край, тези ме изоставиха сама да се боря със сериала  Mr. Green... а, то съм изпуснала новата тема  ooooh!
Нямам желание да гледам епизода, ако поискам да ми дойдат самоубийствени мисли или направо да се самоубия от скука ще си го пусна, но май - не  Thinking  живее ми се сякаш  Joy

# 48
 Joy Joy
Аз чакам, ако се престраши някой да гледа после да разкаже на две на три.

# 49
  • Вестерос
Аз го гледах

Скрит текст:
Аря ожени майка си и баща си, дупката в стената в стаята на Сара беше зазидана и все едно нищо нямаше. Емс получаваше бебешки неща. После тя отиде до ресторанта от където някой е звънял в къщата на АЛи вечерта, когато убиха Сиси. Не работеше, появи се някаква кола джип и се мъчеше да е прегази. Тя се качи на някакъв покрив и там намери липсващата част от куфАРА на Мелиса, ама този , който беше в колата й го взе накрая. Гаджето на Аря разбра за нея и Езра, Хана избра дата за сватбата. Майката на Спенсър си призна по тв-то за рака. Намериха от някъде инфо , че гаджето на Тоби е правила аборт и после това инфо изтече и Кейлъб излъга, че той го е пуснал, защото майката на Спенцър я обвиняваше нея, че тя го е пуснала в нета и Вероника го изгони от къщата. Мелиса каза, че куфара й се счупил с таксито, ама Кейлъб каза, че лъже, защото нещо си станало тогава и нямало как тя да хване такси. Доктора предложи на Али и отидоха до Аря да я молят да ги ожени

# 50
Мерси Тиф, нищо интересно не чета да се е случило. Не, че не очаквах, де. Flutter

# 51
  • Вестерос
Може да го гледаш все пак за фон, имаше пак маски  Laughing

# 52
Може.  Joy
Довечера докато се приготвям за партито. Само да не ми развали настроението.  hahaha

# 53
  • КиТ
Тиф е разказала всичко важно,нява кво да изпуснеш  Naughty Joy

# 54
  • Вестерос
Имаше и друго Хана и Кейлъб се зяпаха странно, демек ще се  разпърди със Спенсър работата сигурно  hahaha

# 55
  • КиТ
Може,може а Спенсър ще вземе нейния приятел  Joy Joy Joy

# 56
  • Вестерос
Не ще си върне Тоби

# 57
Ей, ще ме уморите.  Joy

# 58
  • КиТ
Ми то с тоя сериал Mr. Green

# 59