Малки Сладки Лъжкини - Тема 12

• 45 613
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Много ми е странно защо Емили
Скрит текст:
като се качи на онзи фургон отгоре или там каквото беше и джипа се опита да я прегази, тя защо залягаше все едно се крие, вместо да погледне надолу и щеше да види кой излиза от колата да вземе липсващата част от куфара..... Много нелогични действия от нейна страна.
Иначе на мен епизода ми беше много интересен. Мисля си, че Хана и Кейлъб ще се съберат. Кейлъб сигурно ще изневери на Спенсър. Доктора на Алисън ми е много странен.

# 61
Ох, то имало нов епизод... Tired

# 62
Нахлувам в темата, чета ви, макар да съм все още на сезон 4....
И така, като ви чета си мисля - няма ли някакъв по-иновативен начин за опит за убийство, че все се мъчат да ги газят с коли.... Малко въображение да вкарат Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз от началото на сериала съм фен на Спенсър, много ми е симпатична, стилна една такава Simple Smile Абе кефи ме. Има някои епизоди, в които Хана ме потриса с облекло - спомням си едни бели къси панталонки тип балон - много се смях на тях. Иначе е много сладка. Емили ми харесва визуално, като роля и характер едвам я търпя. Ария ми е на моменти, понякога ме радва, понякога искам да и плесна един шамар Simple Smile
Алисън ми е безкрайно противна, нищо че в епизодите, които гледам все още е жива само, като спомен и не я дават често.

# 63
Здравейте, хора, long time - no see! Grinning Записвам се и аз.

Иначе за сериала... Затъпя дори повече, отколкото очаквах (а аз очаквах много, повярвайте ми). особено ме дразни, че използват същата сюжетна линия като тая с Джена, само че със Сара Харви. Пак уж момичетата са я осакатили, ама не баш, пак се опитват да хвърлят подозренията върху нея, вероятно и с нея ще се окаже, че нищо й няма на ръцете... Rolling Eyes С тая разлика, че Джена беше около 284353 пъти по-интересна и актрисата, която я играеше, беше още толкова пъти по-добра. Аз вече имам чувството, че тая Дре Дейвис е с някакви връзки в екипа, то не може абсолютно всички зрители да я ненавиждат и те да продължават да я държат. Laughing
На всичкото отгоре са сменили стилистката и вече и дрешките не ми харесват, пък последните сезони главно заради тях продължавах да гледам. Laughing

# 64
И аз го изгледах набързо. Simple Smile
Направи ми впечатление сцената, когато Кейлъб и Спенсър бяха в кафето и гледаха изявлението на майка й, тогава Хана влезе и Кейлъб, който дотогава прегръщаше Спенсър, бързо се отдръпна сякаш се засрами, че са го хванали да прави нещо грешно Simple Smile няма да ги бъде дълго ...
И малко простотии, които сигурно само аз намирам за смешни  Mr. Green

Всички знаем коя е първата любов на майката на Ария  Heart Eyes (Лео/ Чародейките Simple Smile )
Скрит текст:

Емс, ако ще повръщаш, нареди се на опашката, моля  Naughty
Скрит текст:

Знаех си, че си умно момче, Кейлъб  Hug С теб сме !!!
Скрит текст:

hahaha
Скрит текст:

Знаем, Емили, повярвай ми, всички знаем... и целият Роузууд знае  Mr. Green
Скрит текст:

# 65
Трябва да се отбележи, че минаха цели 7 епизода и Емили още няма гадже, не мога да повярвам. hahaha

# 66
  • София-Младост
Знаете ли защо Алисън така драстично надебеля? Нещо съм пропуснала в сериите или просто в реалния живот е качила кг?  newsm78 Сега погледнах, че наскоро е навършила 20 години  Shocked

# 67
Доколкото си спомням става въпрос за здравословен проблем.

# 68
Някакъв хормонален дисбаланс. Още като се завърна, след като беше "умряла", беше понапълняла.

# 69
  • Пловдив
Здравейте и аз изгледах епизода, все още не мога да се откажа въпреки всичките тъпи неща.
Първо валия страхотни снимки  Joy  Joy  Joy Joy
А сега за епизода първо как ще направят дупка в гардероба без да разбере никой. Ако е била отначалото на ремонта все някои е бил в тая стая и преди и ще я види, ако са я направили след това как никои не е чул шум. Това не е като да счупиш орех. Освен това ми дойде една щура идея мисля, че замесените са Докторчето (не му помня името, съжелявам Sad и възлюбената на Езра, която е изчезнала). И сега най-интересното теорията ми  hahaha Те се запознават, когато тя е с Езра да помагат за строителството на къщи или там каквото беше и явно Езра и е разказал цялата история и на нея и допада, а и явно ще и хлопат и дъските и тогава идва Докторчето и решават той да отиде в Розвууд и да се запознае с Шарлот. Там той завърта и двете сестри и когато Шарлот разбира за него и Али си отива в стаята в това време и се обажда Сара, за да и разкаже за връзката на Докторчето и тая на Езра. Тя тръгва, за да се срещне със Сара за повече подробности и след като разбира всичко тръгва да се прибира и разкаже на Али, но се среща с Езровица и се скарват, а пък тя е пътувала заедно с Мелиса и са били с еднакви куфари и са са ги разменили без да искат та затва я дрънва с дръжката от куфара на Мелиса. И така двамата започвата новата игра  Grinning

И нещо друго към последния епизод колко трябва да си зле, за да искаш дъщеря ти да те венчае  #Crazy. Аз си мисля, че Хана ще стигне до сватба с Джордан, заради думите на майката на Ария.
И последно, но набързо, за да не заспите докато четете това с Емили и джипа беше  Sick. Колко трябва да си зле да отидеш сам на такова място и то по тъмно. И така и аз както другите момичета не сванах защо се криеше след като от джипа я виждаха, че се качва никаква логика

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 16:24 от *Padme*

# 70
И аз го изгледах набързо. Simple Smile
Направи ми впечатление сцената, когато Кейлъб и Спенсър бяха в кафето и гледаха изявлението на майка й, тогава Хана влезе и Кейлъб, който дотогава прегръщаше Спенсър, бързо се отдръпна сякаш се засрами, че са го хванали да прави нещо грешно Simple Smile няма да ги бъде дълго ...
И малко простотии, които сигурно само аз намирам за смешни  Mr. Green

Всички знаем коя е първата любов на майката на Ария  Heart Eyes (Лео/ Чародейките Simple Smile )
Скрит текст:

Емс, ако ще повръщаш, нареди се на опашката, моля  Naughty
Скрит текст:

Знаех си, че си умно момче, Кейлъб  Hug С теб сме !!!
Скрит текст:

hahaha
Скрит текст:

Знаем, Емили, повярвай ми, всички знаем... и целият Роузууд знае  Mr. Green
Скрит текст:

hahaha hahaha
 Peace

Мен единствено ми стана странно, къде е драмата, че лекаря на лудия траверс се е залюбил със сестра му?
 Mr. Green

# 71
  • Gotham City
Току що изгледах.
Сцената с Емили и джипа, само си мислех "Емили мноу си тъпа, ама мноу"
Мелиса ме кефи
Хана, обичаш Кейлъб кифлооо, стига си се правила на либерална овца.
Доктора е странен, дано не прецака Алисън, пикльото му с пикльо.
Хана ми беше секси на сватбата на Ела и Байрън, ама хич не ми е подходящо за сватба облеклото и.
И последно "ЕМИЛИИИ МНОУ СИ ТЪПА!"

# 72
# 73
И аз не схванах защо Емили трябваше да заляга на покрива на бараката (или каквото беше там Laughing), вместо да се изправи и да види кой се опитва да я блъсне. Който и да беше, вече знаеше, че тя е там, нямаше никакъв смисъл от криене. Ама що ли продължавам да се изненадвам от липсата на логика от страна на Марлийн и компания, и аз не знам... Rolling Eyes

# 74
  • Варна
Е как що  Thinking Щото после няма да има кой да я тормози и няма какво да прави и ще вземе да мисли за прекалено прости и обикновени въпроси. Брей ще вземе да й стане прекалено лесен живота. Скука ще й бъде, сакън.

Общи условия

Активация на акаунт