Малки Сладки Лъжкини - Тема 12

• 45 616
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Честно, това изобщо не ми направи впечатление, факт е, че не гледах всичко, само слушах, та може би заради това.

Ще получа удар!  ooooh!
В imdb пише, че епизодите на този сезон ще са 20, последния за тази година е на 30 август, останалите 2017, както винаги де, но се моля да няма 8-ми сезон. Praynig bishop Все си мислех, че ще изтипосат всички епизоди тази година, но явно ще го мъча и догодина. Confused

# 646
  • Вестерос
аз бях писала май , че ще са 20  Laughing

# 647
Аз явно съм пропуснала, както и да е.

# 648
  • Вестерос
то беше шок,че ще е последен и си пропуснала   Grinning Hug

# 649
Да, мила, вярно е. Hug Да се молим да е последен. Ще оставя написаното за епизодите може и някой друг да не знае.

Аз да си кажа, че хич не ми харесва "приятелството" между онова русото недоразумение и Джена, но на Ноел се зарадвах определено. Липсваше нещо хубаво да се разхожда напред-назад. pletka

# 650
  • Вестерос
Според тебе Сара беше ли с перука  Grinning

това за ключовете и Тоби и аз съм го пропуснала.

# 651
Е, Тифко, не знам.  33uu
Мернах я за малко, не съм се заглеждала, то кой може. Outta Joint
Мислите ли, че Дрейк казва истината? Аз не й вярвам много. Ариа и Езра ще се сгодяват, Боже. rotfImao Щях да пукна. Емили пък заби ново гадже, аман. hahaha

# 652
  • Вестерос
Нали имаше спойлер, че ще има сватба-те ще са  Joy

# 653
  • КиТ
На мен Ария ми е любимка,та се радвам за нея,оше от сезон 1 тя с Езра са ми любимата двойка,на пук на масата хора тук  Crazy Но съм свикнала да съм различна hahaha

# 654
След два приятни епизода, този ми беше доста скучен и вкарах старата практика с превъртането  Laughing
За ключовете не обърнах внимание, но доста нелепо ми се стори, че Тоби Уан Кеноби ( Joy) отиде сам в този апартамент... но то и тяхната полиция по-зле от нашата.
Иначе се радвам за Ария и Езра, нека поне една от двойките е щастлива. Не знам как ще извъртят нещата с Кейлъб, Спенсър и Хана, но едва ли ще повярвам пак в Хана и Кейлъб. Най-много накрая да се съберат Спенсър и Хана и да му теглят една hahaha

# 655
  • В две мънички очи...
Аз ли не помня или Джена и Ноел бяха гаджета в някой от предните сезони?
И коя от двете каза че третата чаша е за някой който очакват?
Много ми дойде и малкото показване на душа, не искам да си мисля ако в един епизод се появят с Пейдж  Sick
Доколкото четох спойлери:
Скрит текст:
В 10 епизод Хана и Кейлъб се събират, а Тоби ще го убият. Спенсър май ще я съберат с Марко

# 656
  • Gotham City
Тоби Уан Кеноби беше най-хубавото нещо този епизод  hahaha

Жал ми е за него обаче, точно си запозна нов живот, сгоди се, а тия наще дойдоха и започнаха да му се месят

# 657
Тоби Уан Кеноби беше най-хубавото нещо този епизод  hahaha

Жал ми е за него обаче, точно си запозна нов живот, сгоди се, а тия наще дойдоха и започнаха да му се месят
Да, и аз си го мислех. Той вече е малко по в страни и няма възможност да ги прикрива както преди, има си и годеница, трябва да мисли и за нея.

Малеее, Изабел, дано част от спойлера не е вярна, няма да го преживея  Sad

Пък иначе, сериалът като свърши няма да ми е мъчно толкова за него, колкото за темата  Heart Eyes Ще трябва да се местим някъде другаде  Laughing

# 658
  • Gotham City
Аз пък четох теория, че *евентуален спойлер*
Скрит текст:
Скрит текст:
Тоби го убиват, не беше спойлер, точно защото сега го изкарват още по-добър отколкото е, плюс това, че вече е по-далеч от нещата

# 659
Скрит текст:
хм, да, има логика. Като за финал им трябва нещо разтърсващо. Да е някое е от момичетата е може би прекалено брутално, а Тоби е подходяща жертва. Май ще трябва да се подготвям психически, че аз винаги съм била най-вече Споби фенка.
Може да се случи преди голямата зимна почивка. Аз лично безпроблемно бих се лишила от Алисън, освен ако не мислят да я правят злодея в основата на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт