Избор на телефон

• 426 713
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 195
Сони не стават в телефоните, само в плейстейшъните.
Това пък е доста категорично казано. Имала съм Сони и си вървяха чудесно. Но може би си зависи и за какво се използва телефона, все пак. За игри примерно не съм го ползвала и може там да имат някакъв проблем.
Да продават телефони за 500лв с 8GB памет и Ос-а заема около 3, не мерси.

# 196
Nova и J5 знам, че ползват един и същ и мисля, че става на въпрос за Кортекс, което ми прави впечатление понеже Huawei както ти казваш са с Кирин
Cortex е архитектура. Kirin е търговско наименование на SoC който се произвежда по същата тази архитектура. Също като Exynos на Самсунг. Което не значи, че Huawei използва "процесори" на Самсунг. Със същия успех може да предположиш хипотезата, че Самсунг използва процесори на Хуйвей.

п.с. Опитай пак!

# 197
Аз не казвам, че Huawei ползват процесори на Самсунг, а че са с едни и същи, а разлика има

# 198
Аз не казвам, че Huawei ползват процесори на Самсунг, а че са с едни и същи, а разлика има
Е да де! Това е проблема. Не са едни и същи! Архитектурата им е една, изпълнението - не! В това ли е спора?

# 199
Е да де! Това е проблема. Не са едни и същи! Архитектурата им е една, изпълнението - не! В това ли е спора?

Ей тва е!  Grinning Grinning С ръка на сърцето мога да кажа, че Huawei никога не бъгват. Бъговете може да ги отнесете към графата на Samsung-a. Whistling Whistling Имам 10-15 човека, които са с различни модели Huawei, ами никой не се е оплакал. Смятам, че за цените си няма кой да се сравни.

Sony са много добри телефони, но и те много често бъгват. За една година поне 2 пъти на ремонт за 1 месец в повечето случаи. #Crazy #Crazy

# 200
  • Пловдив
Може ли препоръка за тел. за 5-токласник...знаете,предимно за игри с повечко памет Grinning

# 201
  • Стара Загора
Някой има ли мнение за новата Нокия 3? Чудя се дали да не я взема за детето, че ми я предлагат на изключителна цена с преподписването на договора ми с мобилния оператор....

# 202
  • Майна Сити
Като характеристики изглежда много добре за цената си  Peace

# 203
  • Пловдив
Може ли препоръка за тел. за 5-токласник...знаете,предимно за игри с повечко памет Grinning
Самсунг J 5 дали е ок Thinking

# 204
Коя година?

# 205
# 206
Определено ще стане за тийн, не му е много лоша камерата, ще могат да вървят прилично игрите. За парите е добре.

# 207
  • Мадрид / София
Много е добър, но гледай да е с повече памет, защото допълнителната карта-памет почти за нищо не важи ( ако разбира се, не я пълниш допълнително от компютъра). Аз го имам във вариант с 2 sim карти и 8gb, което е доста малко.

# 208
  • Пловдив
Много е добър, но гледай да е с повече памет, защото допълнителната карта-памет почти за нищо не важи ( ако разбира се, не я пълниш допълнително от компютъра). Аз го имам във вариант с 2 sim карти и 8gb, което е доста малко.
Peace
да...този е 16гб.

# 209
  • Мадрид / София
Някои игри могат да се прехвърлят на допълнителната памет, но не всички, както и снимките и видеата остават в паметта на телефона. Не могат да се прехвърлят в допълнителната памет, а те заемат доста място. Ще се налага често прехвърлянето им на друг носител или изтриването им. 16gb се запълват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт