Избор на телефон

• 426 724
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 180
Е не! Ще предпочетат 4" срещу 5.2", 2 Рам срещу 3 Рам..., full HD дисплей срещу нещо което не мога да го определя ( още да изреждам ли )? И на всичко отгоре вероятно ще платят по-голяма сума, само заради един стикер с за кило ябълки?

Моооже, тя гъзарията тресе яко!

# 181
  • Майна Сити
Никога не съм имала айфон (даже някак си съм пристрастна към самсунга), но мога да изкажа наблюдения, спрямо ай-технологиите на приятели.
Андроидът никога не бих го заменила с iOS. По-гъвкав е, не те ограничава откъм екстри, приложения и софтуерни модификации. Ако говорим в частност за двата модела, то без да се замисля, бих предпочела Huawei (нищо че звучи като измислена марка, май напоследък се наложи). Поне блутуута не му е ограничен както на айфона, не всичко трябва да ти минава през iTunes, по-голям екран, повече рам (напоследък приложенията лапат яко), доста издръжлива като капацитет батерия...
Май би било по-лесно да изброявам плюсовете на айфона. Айфон е... И май се изчерпах. Служи за гъзария. Лесно му се чупи екрана (даже в момента не мога да се сетя приятел с такъв телефон, на който да не му е пукнат дисплея)  Laughing Има много ъпдейти. Това е всичко, за което се сещам. И все пак бих избрала Huawei-я.

# 182
  • Мадрид / София
32gb за тийнейджър е малко. Пълнят ги с какво ли не, като снимки, видео и т. н.
Действително айфона леко ограничава от към приложения, но си е стабилна машинка. Зависи и колко ще го пази. Ако е дете, което си пази вещите - може. Ако е разсеяно и много, много не се грижи - Huawei тогава.

# 183
Huawei P10 - нов е, издръжлива батерия, хубав процесор, по-голяма рам памет от казания iPhone, приятен като външност, повече екстри, хубава камера, памет за всичко, съотношение цена - качество, според мен няма как някой друг телефон да се сравнява с него освен китайските като Meizu и др. Самсунг и iphone са с изкуствено завишени цени, а и да не говоря, че дизайна им е меко казано по-грозен от на huawei. Също така Huawei вече 2-ра година заемат 3-то място на дяловия пазар като бавно настигат Samsung  Peace Peace Сами си правете сметката.

IPHONE SE - стар модел, за мен най-големият кусур е постоянните обновявания и от там се заема повече памет и не остава никаква за снимки и музика, според мен камерата не е толкова добра. Казвам за камерата, защото в днешно време всеки използва телефона си и за фотоапарат.  Peace Peace

За справка аз имам Huawei P8 Lite, няма как да не съм доволен от него - за 290 лева всичко му е супер, а съм сигурен, че p10 lite ще е много по-добра версия.

# 184
Здравейте! Ще купувам телефон за тийнейджър. Колебая се между:
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-HUAWEI-P … TE-BLACK/p/575319
и
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-APPLE-IP … RAY-MLLN/p/575973
Като варианта е епълския да го вземем от мтел с 32 гб сторидж на по-ниска цена с план. От др. страна китайския има много хубави характеристики и като цена повече ме устройва - особено като ще е за дете. Какво ще ме посъветвате?

Пуснах ги за сравнеие в арената и ако не робувате на марки резултатите сами говорят кой е за предпочитане .Но вие си решете ,аз съм пристрастен към андройд ОС Simple Smile

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone3=0&sSearch … amp;idPhone1=8598

# 185
cow какво реши?

# 186
Много ви благодаря за мненията, ще ги дам и детето да ги прочете, и на съпруга  Simple Smile Да решават те. Аз харесвам и двата. Уикенда ще се реши.     

# 187
Струва си да се обърне внимание, че Huawei са прочути и с това, че редовно се бъгват и забиват. Някои модели ползват процесори които ползват и Самсунг, което само по себе си говори. octa-core процесора не е нещо повече от quad-core и всеки един който се е ровил допълнително и задълбочено знае това, така, че няма особен смисъл да хвалим процесорите на Huawei (поне аз така мисля). Имам доста приятели които ползват тази марка телефони и често се оплакват от забиване и прегряване, а и има неща които са със специални изисквания, поради което всичко в апарата трябва да работи на 100% за да могат по-добре да се персонализират.
Аз лично бих избрал Xperia XA пред P10 понеже като параметри са почти еднакви, с малки разлики освен разликата в пикселите на камерата която XA тотално доминира, а и все пак е и малко по-евтин от P10.

Въпрос на предпочитания  bouquet

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 19:11 от Бъдещ Зъболекар

# 188
Струва си да се обърне внимание, че Huawei са прочути и с това, че редовно се бъгват и забиват. Някои модели ползват процесори които ползват и Самсунг, което само по себе си говори. Octa-core процесора не е нещо повече от quad-core и всеки един който се е ровил допълнително и задълбочено знае това, така, че няма особен смисъл да хвалим процесорите на Huawei (поне аз така мисля).
Брей, брей! Ти освен бъдещ зъболекар  си и настоящ академик от към телефони! Laughing
От всичко, което си написал, вярно е последното ти изречение: "Въпрос на предпочитания"!

На никого, който има 3-400 лв за телефон, не препоръчвам Xperia XA! То си пише, телефон "ха-ха" не е за никого. Laughing

# 189
Много ми е грозно това Сони. По принцип Сони не ме грабват с дизайн, ама и да им е добър, никога не бих минал към тази марка.

# 190
Защо XA да не е препоръчителен? Аз до скоро имах XA и съм повече от доволен, а и просто го дадох като пример понеже съм имал и P10 и XA.
Интересно ми е на какво основание казвате, че XA не са за препоръчване и, че не са за никого!? Simple Smile

А цялата информация, която съм написал е базирана на форуми и статии и това което казвам съм го научил от някъде, но явно Вие разбирате повече и ще съм повече от благодарен да си кажете и вашето мнение понеже и за тази област се интересувам и бих искал да си корегирам грешките ^^

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 19:05 от Бъдещ Зъболекар

# 191
Сони не стават в телефоните, само в плейстейшъните.

# 192
  • Мадрид / София
Сони не стават в телефоните, само в плейстейшъните.
Това пък е доста категорично казано. Имала съм Сони и си вървяха чудесно. Но може би си зависи и за какво се използва телефона, все пак. За игри примерно не съм го ползвала и може там да имат някакъв проблем.

# 193
че Huawei са прочути и с това, че редовно се бъгват и забиват.

Я линк или източник за тази (дез)информация?  newsm78
Ако не друго Уйвей-ците са в пъти по-добри от Сони в пазара на телекомуникационно оборудване.
Някои модели ползват процесори които ползват и Самсунг, което само по себе си говори.
А като стана дума..кой точно модел на Хуйвей използва SoC на Самсунг? И ако той е бъгавия говори зле за Самсунг не за Хуйвей чието производство на клетъчни телефони основно се базира на Kirin

# 194
Nova и J5 знам, че ползват един и същ и мисля, че става на въпрос за Кортекс, което ми прави впечатление понеже Huawei както ти казваш са с Кирин

Общи условия

Активация на акаунт