Избор на телефон

• 426 713
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 165
Ама вие за какмо толкова ги ползвате тези телефони, че ви е толкова важно да са висок клас? Simple Smile
Съвсем сериозно питам, не се заяждам. Peace
Моят е Huawei Y5, нямам идея каква му е резолюцията, но не са ме заболявали очите. Прави прилични снимки, селфи камерата не съм я ползвала. 4G е, имам неограничен нет на телефона и много бързо зарежда. Сърфирам в нета, пиша по форуми, пращам и получавам мейли, тегля си приложения, говоря естествено( то вече май забравихме че телефоните са основно за говорене), слушам си музика, гледам клипчета...общо взето това е. Та се чудя какво толкова различно бих правила, ако телефонът ми е висок клас...

# 166
Явно не играеш игри  Joy

# 167
Игри не съм играла нито на лаптопа, нито на таблета, нито на телефона Laughing Сваляла съм някакви за малко от гугъл плей магазина, но да ги пробвам само. Иначе предпочитам да си запълвам свободното време с други неща
Е това ли е причината да си купиш висок клас телефон, игрите? Simple Smile

# 168
  • Майна Сити
Моя боклукчарник е с ниска резолюция (480x800, galaxy core I8260).
Знаеш ли ква мъка е да не можеш да гледаш HD видео от тубата или бокса? Изобщо не бафва, пуска само музиката. До седмица ще се обзаведа с J7 2016. Три години мъка стигат  Wink

# 169
  • София
Е това ли е причината да си купиш висок клас телефон, игрите? Simple Smile
Не.
По качествен екран, по-добра батерия, по-стабилен корпус, по-издръжлив на натоварвания, по-бърз, по-добра камера.
А и аз обикновено карам с един телефон 4-5 години - мързи ме да ги сменям, затова предпочитам да си взема най-високия клас.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 16:05 от Assos

# 170
Сигурно е така, но аз съм много приятно изненадана от моя, който по цял ден дава нет на лаптопа и таблета ми и пак е доста издръжлив. Очаквах батерията му да се изпържи досега.
А бързината не зависи ли главно от нета? Понеже като знам до какви безумно ниски скорости ограничават мобилните оператори нета, след изчерпване на мб...

# 171
  • София
Не. Особено ако имаш постоянно отворени 15-20 приложения, както е обикновено при мен. При по-базовите модели продуктивността спада осезаемо.

# 172
Здравейте! Ще купувам телефон за тийнейджър. Колебая се между:
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-HUAWEI-P … TE-BLACK/p/575319
и
http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-APPLE-IP … RAY-MLLN/p/575973
Като варианта е епълския да го вземем от мтел с 32 гб сторидж на по-ниска цена с план. От др. страна китайския има много хубави характеристики и като цена повече ме устройва - особено като ще е за дете. Какво ще ме посъветвате?

# 173
# 174
  • Враца
 IPHONE SE  ,

Нали ще го вземате с план и ще е по-евтино,
ще стъпи на цената на Huawei.  Peace

# 175
 ooooh! В семейни спорове сме. Аз съм за китайския, мъжът ми понеже има SE, казва, че айфона си е айфон и е по-оптимизиран. Хуауей никой от нас не е имал...Благодаря ви, дано и още някой се включи, ако може и с аргумент  Simple Smile

# 176
И какво като е айфон?
На мен не ми харесват,супер ограничени телефони.
Един колега има Хюяуей,много ми хареса!
А защо не питате детето?

# 177
ooooh! В семейни спорове сме. Аз съм за китайския, мъжът ми понеже има SE, казва, че айфона си е айфон и е по-оптимизиран. Хуауей никой от нас не е имал...Благодаря ви, дано и още някой се включи, ако може и с аргумент  Simple Smile
С мъжа ти сме на едно мнение  Mr. Green

# 178
Май наистина детето ще го избере...

# 179
Май наистина детето ще го избере...
Значи подготвяйте се за Айфон.

Общи условия

Активация на акаунт