Избор на телефон

• 427 857
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 2 880
ако трябва да избирам от между марките Самсунг и Моторола, без да съм чела параметрите, съм за Самсунг
А защо не опитате и някоя друга марка, винаги тези, които сте ползвали ли си купувате?

# 2 881
  • в 1001-та нощ
Накрая се колебая между А12 на Самсунг и G30 на Моторола. И към двете марки имам сантимент, като че ли все пак Мото предлагат малко повече...

Моторолата е малко по-добре - и екранът се опреснява при по-висока честота и чипсетът е малко по-добър.

# 2 882
  • в сърцата на децата <3
ако трябва да избирам от между марките Самсунг и Моторола, без да съм чела параметрите, съм за Самсунг
А защо не опитате и някоя друга марка, винаги тези, които сте ползвали ли си купувате?
Ползвала съм и двете марки, но не и от новите модели на Мото. Въпреки това те винаги са държали качествен среден клас телефони, докато Самсунг последните 7-10 години залагат на флагмани, а не на качествени средни.

Алена, точно това ми наклонява везните в полза на Мото. Загледах даже и G60, като цяло над 400 лева няма да ми се откъснат от сърцето за телефон. Чипсетът на G60 е по-добър, поддържа по-висока честота на опресняване и по-голяма батетия.

# 2 883
  • в 1001-та нощ
В средния клас Samsung имат добри модели, но за мен това е категорията - 500-1000 лв.

В ниския клас - под 400-500 - си заслужава Galaxy A22 4G - с 90Hz AMOLED екран и оптична стабилизация при снимане. Хвърли му едно око Simple Smile

# 2 884
Хей, искам мнение за едни смартфон, който съм си харесала, но все още не съм ги видяла наживо, поради "мерките".
Ставa дума за Xiaomi Lite 5G .
 Мисля, че е съвсем нов. Имате ли впечатление за него или изцяло за марката???

# 2 885
  • в 1001-та нощ
Xiaomi 11 Lite 5G NE?

# 2 886
Привет! Моля да ми помогнете или да ме насочите към Samsung ( S 20 или Note 9 или друг модел). В момента съм със S 8, стар модел е вече, но пък се държи перфектно. За съжаление го опуснах и се нацепи екрана, даже се рони вече... И тъй като ми наближава РД, ми се иска да си взема нов. Обаче не знам какъв.... Така че, съм отворена за всякакви мнения. Благодаря, предварително!

# 2 887
Pollinaa
какви изисквания имаш към телефона си, за какво ще го ползваш, бюджет? На кои параметри държиш?

# 2 888
Pollinaa
какви изисквания имаш към телефона си, за какво ще го ползваш, бюджет? На кои параметри държиш?
  Да прави хубави снимки, тъй като се занимавам и с ръчно изработени бижута, а нямам фотоапарат Simple Smile. Не разбирам много от параметри и т. н , но да издържа батерията и с една дума по - добър от S 8.  Бюджет около 1000 лв.

# 2 889
  • в 1001-та нощ
Samsung Galaxy S20FE разгледай. Note 9 е много стар модел вече.

# 2 890
Хей, искам мнение за едни смартфон, който съм си харесала, но все още не съм ги видяла наживо, поради &quot;мерките&quot;.
Ставa дума за Xiaomi Lite 5G .
 Мисля, че е съвсем нов. Имате ли впечатление за него или изцяло за марката???
От 5 месеца съм с Xiaomi Redmi Note 10 Pro не е моя телефон. С тая марка нещо не можем да се спогодим.

# 2 891
Samsung Galaxy S20FE разгледай. Note 9 е много стар модел вече.
Кой самсунг среден клас  е най-добрия?

# 2 892
  • в 1001-та нощ
Galaxy A72 разгледайте - има и телефото камера с 3х zoom. Предлага се в две версии LTE (4G) и 5G с разлики и в опресняването нa екраните и чипсетите.

# 2 893
От 5 месеца съм с Xiaomi Redmi Note 10 Pro не е моя телефон. С тая марка нещо не можем да се спогодим.
[/quote]

Кое конкретно не Ви допада ? Обмислям това да е следващата ми покупка..

# 2 894
  • в сърцата на децата <3
metome, ползвала ли си до сега телефон на тази марка? Xiaomi просто не е моето нещо, не мога да дам логично обяснение защо - не ми пасва и това е.

Общи условия

Активация на акаунт