Избор на телефон

• 427 518
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 225
Споделянето на интернета не става с моя Айфон 11. Тоест не работи като модем. Както казах проблема може да е в моя телефон, а не в този модел телефон.

Това зависи и от оператора. В Испания, а и не само там,  има оператори, които забраняват споделянето на интернет, както забраняваха гласово набиране с Вайбър преди време.
Още преди 10 год айфоните, а сигурно и другите имаха тази възможност.

Предполагам говориш за интернет от сим картата ти.

# 3 226
Със сигурност е от оператора. Ако сте на Виваком май имаше нещо сложно,поне такъв спомен имам. Може да потърсите в нета или съдействие в офис.

# 3 227
Споделянето на интернета не става с моя Айфон 11. Тоест не работи като модем. Както казах проблема може да е в моя телефон, а не в този модел телефон.
Така де, това всички го разбрахме.
Аз попитах какво точно се случва, когато включиш Personal Hotspot?
Ако е оператора, това ще да е някой специален план със забрана за шерване на интернет. Astonished

# 3 228
  • Мадрид / София
Не е от оператора със сигурност. Като сложа същата СИМ карта на другия Айфон, няма проблем.
Случва се, че другото устройство дава "error" в разпознаването на взаимната парола. С Bluethoot се разпознават.

# 3 229
Аз също съм с Айфон 11/към Виваком/ и нямам проблеми с включването Personal Hotspot. Да не би да сте направили сами някакви забрани?
Да споделя, че синът ми направи сравнение между снимки на един и същ предмет от Айфон 11 и Айфон 13. Не съм сигурна дали е правил някакви  допълнителни настройки, но тези от Айфон 11 на тъмно бяха много по-ясни.
На моят батерията е с максимален капацитет 92 % в момента/при ползване повече от 2 години/, но 2-3 пъти вече ми се случва по време на разговор да не мога да включа дисплея и примерно да набера нещо от клавиатурата. Не съм сигурна за какви датчици става въпрос и дали се решава този проблем. Възможно ли е да е до настройки?

# 3 230
Нещо за 1000-1300 за предпочитане с две сим карти, водо и удароустойчив и с добра камера. Например Самсунг галакси S 10 или S20 могат ли да се намерят все още чисто нови?
Realme, OnePlus стават ли за нещо?
Xiomi ми отпада като вариант, че се разочаровах от моето. Айфон не съм фен.

# 3 231
  • в 1001-та нощ
Например Самсунг галакси S 10 или S20 могат ли да се намерят все още чисто нови?

Samsung Galaxy S21 можеш да вземеш за тези пари - нов или Samsung Galaxy S21 FE - който излезе наскоро с Андроид 12 и ще получи 3 големи актуализации - до Android 15 + поне година или две след това поддръжка на сигурността. Чистия S21 ще получи също 3 големи ъпдейта, но но той стартира с Android 11 и ще се ъпдейтва до Анфроид 14.  Ако мислиш да го ползваш повече от 1-2 години - това има значение.

FE моделът идва и със Snapdragon. Има малко по-голяма батерия и 3 кратно оптично приближение, докато чистия 21 е с 1.1 x оптично и 3-кратно хибридно оптично приближение.  В негов плюс е динамичното опресняване на екрана. Няма да влизам в повече детайли, ако финално се колебаеш между един от двата пиши.

OnePlus са добри, но водоустойчив можеш да вземеш 9 Pro + модела, който ти е над бюджета. Realme са със стабилен софтуер и ниска цена, но за водоустойчиви - не се сещам, а и снимането им е под въпрос. Имам лош опит с техен флагман, сигурно са се понаучили, но се качват и снимки с доста шум.

# 3 232
  • Мадрид / София
 Аз също съм с Айфон 11/към Виваком/ и нямам проблеми с включването Personal Hotspot. Да не би да сте направили сами някакви забрани?
Mariana, върнах му настрийките и проблема си остана, затова нямам представа на какво се дължи.

# 3 233
Минавам само набързо да споделя Simple Smile. За една седмица ползване на IPhone, признавам си : по - бърз телефон не съм имала, а колко мнооогоо функции има, които не съм разбрала още... Засега съм адски доволна  Simple Smile

# 3 234
Какъв айфон е?

Минавам само набързо да споделя Simple Smile. За една седмица ползване на IPhone, признавам си : по - бърз телефон не съм имала, а колко мнооогоо функции има, които не съм разбрала още... Засега съм адски доволна  Simple Smile

# 3 235
Какъв айфон е?  IPhone 13 pro

# 3 236
Аз се чудих между Samsung A52s 5g и Xiaomi 11 lite 5g NE и в крайна сметка поръчах самсунга, но не съм сигурна дали взех правилното решение.

# 3 237
Близък в семейството ми днес ходи до Кауфланд и видя, че има някакъв смартфон на промоция Samsung Galaxy-приблизителна цена от 899,00 лв на 499,00 лв. Но той не разбира от марки и модели. Не ми даде друга информация за него. Някой да знае за тази промоция и какъв е този смартфон?

# 3 238
  • в 1001-та нощ
За първи път чувам, че там се продават и телефони.

Аз се чудих между Samsung A52s 5g и Xiaomi 11 lite 5g NE и в крайна сметка поръчах самсунга, но не съм сигурна дали взех правилното решение.

Правилното решение си взела Innocent

# 3 239
  • София
Близък в семейството ми днес ходи до Кауфланд и видя, че има някакъв смартфон на промоция Samsung Galaxy-приблизителна цена от 899,00 лв на 499,00 лв. Но той не разбира от марки и модели. Не ми даде друга информация за него. Някой да знае за тази промоция и какъв е този смартфон?

Да, продават се на гише Информация. Ако има 500 лв и иска телефона - може да инвестира.
Да си пази касовата бележка и опаковката - до 30 дни може да го върне с тях.
Не правят проблеми при връщането - просто казва, че не е доволен.
Ако си го остави  - има поне 2 г. гаранция.
У нас какъвто уред може да купим от Кауфланд и Лидл винаги се възползваме.
Ако не ни хареса - връщане.

Общи условия

Активация на акаунт