Избор на телефон

• 426 856
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 435
Така е. Лично аз, от поне 7-8 нови телефона, които съм купувал - никога не съм попадал на такъв, при който да се налага да използвам гаранция. Wink

# 436
И на мен не ми се е налагало, но все пак е техника и може да се счупи по всяко време.

# 437
От алито нямаш гаранция и има голяма вероятност да иде на митница т.е. да платите 20 % ддс върху сумата .

# 438
От алито нямаш гаранция и има голяма вероятност да иде на митница т.е. да платите 20 % ддс върху сумата .

За гаранцията уточнихме, че няма. До сега до митница не се е стигало. Но! Преди това винаги съм писал с продавача, питал съм дали може да се пусне като mp3,mp4 player и да се обяви цена от 15$. Никога не са ми отказвали. И изрично съм ги предупреждавал, че ако не е това обявената цена и трябва да платя още 20% няма да взема пратката, защото и това е вариант.
Все пак аз споменах за марката, вече кой от къде ще си купува си преценява са, парите са си негови. Но когато аз си взимах тел-а тук се продаваше за 1200 лв, на мен ми излезе 780лв, ами да ме извиняват много, ама им пращам много поздрави. Grinning Wink

# 439
Гаранция има, но трябва да бъде върнат до Китай за своя сметка. Разбира се, винаги има вероятност продавача да те излъже, но той няма изгода от това. Ремонта се покрива от производителя.
Има продавачи, които предлагат да доплащаш $26(независимо от цената на телефона) и телефона ти го изпращат от Англия с куриер до България и така отпада митницата.

# 440
Може би съм единствения човек, който е доволен от Huawei. Моят е P8 lite и вече година не ми е създавал никакви проблеми. Беше 300 лева, когато го получих и съм много доволна. Зависи за какво се ползва. Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 фев 2018, 15:44 от funpeople

# 441
Може би съм единствения човек, който е доволен от Huawei. Моят е P8 lite и вече година не ми е създавал никакви проблеми. Беше 300 лева, когато го получих и съм много доволна. Зависи за какво се ползва. Simple Smile Успех в избора !

+ 1 глас за huawei p10 lite

# 442
Може би съм единствения човек, който е доволен от Huawei. Моят е P8 lite и вече година не ми е създавал никакви проблеми. Беше 300 лева, когато го получих и съм много доволна. Зависи за какво се ползва. Simple Smile Успех в избора !

+ 1 глас за huawei p10 lite

Не съм го ползвала, но сигурно е страхотен Simple Smile

# 443
  • София
Аз имам Honor 7 lite купен за 400 лв преди година и малко и също съм много доволен. Сега са пуснали и следващия модел също с алуминиев корпус, пръстов отпечатък и още куп екстри. Работи бързо и не забива.

# 444
И от мен глас за Huawei P10 lite. Красив (моят е златен), удобен, евтин. Повече не ми трябва Wink .

# 445
  • Бургас
И от мен още един глас за Huawei Р10 lite.
ММ ми взе такъв,но още не съм го ползвала.
Свикнала съм си на Лумиата 520,който взе да ми прави проблеми. Забива нещо. Има нужда от ремонт,но майстора му е на почивка.
Та,събирам мнения за въпросния Р10. Как е камерата и др?

# 446
Аз съм с Huawei Mate 10 lite и съм много доволна от него. Приятелят ми е с Huawei p10. Вече сме фенове на марката.

# 447
  • волно калдъръмче
а само преди две години потребители са споделяли, че трябва да им плащат, за да ползват тази марка. аз също съм с хуауей

# 448
Аз също бях с едно на ум за марката. Това, което ми повлия бе ползването на Huawei p9 lite. Беше ми служебен телефон. Скъсвах го от говорене по цял ден и батерията се държеше много добре.
След това приятелят ми си разцепи дисплея на айфона. Нямахме финансите да вземем пак айфон, затова взехме Huawei p10. От там дойде и моето желание за марката.. Но ако нямах опита със служебния, не знам дали бих се престрашила.

# 449
Аз съм с one plus one. Купих го преди 2 години, втора употреба и още съм адски доволна. Вероятно батерията не държи кой знае колко много, но аз го използвам постоянно и не мога да преценя. Все пак е телефон на поне 4 години, но пък нямам проблеми, които съм имала с телефон, който само аз съм използвала и е бил на 1-2 г. Не бих сменила марката по никакъв повод. Вече май не се предлага, но и новите им предложения хич не са за изхвърляне.

Общи условия

Активация на акаунт