Избор на телефон

• 430 705
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 530
Само внимавайте като пазарите от EMAG тези телефони се Предлагат и  доставят от други търговци като модела от последния пост:  Предлаган и с доставка от BuyBest а те  много често продават разопаковани или втора употреба устраойсва,връщаш им артикул, а те твърдят, че не е върнат в търговски вид, обясняват за разни лепенки и ти предлагат да ти възстановят само 55% от сумата.Има доста и хора които са се опарили.
За сефте разбирам това. Преди 3 месеца от там си поръчах телефона заради най ниска цена. Някак съм минала покрай капките, защото никакви проблеми не съм имала, но следващ път няма да има от там да поръчвам.

# 4 531
За щастие телефона ми пристигна опакован, но от Спиди не ми разрешиха да го отворя за преглед. Емаг и партньора им не разрешиха.
Доволна съм от камерата.
Батерията му държи 2дена и половина.
Нормално ли е ? Като нова придобивка го ровичкам. А52 - Самсунг
И аз взех същия, има лепенка на дисплея. Още не съм го ползвала, надявам се всичко да е ок.

# 4 532
Би трябвало да е с преглед. Тест няма, но преглед има.
Аз настоях да ми го отвори, да видя поне цвета същият ли е.

# 4 533
Миналата година си купих телефона на Черния петък от Емаг. Имаше преглед.

# 4 534
Би трябвало да е с преглед. Тест няма, но преглед има.
Би трябвало, ако е бил купен от продавач eMAG. Явно е външен търговец.

# 4 535
Да, така е. Моят бе от емаг.
Доверих се на написаното в поста че е от емаг, но си прав че трябва допълн уточнение, за да сме сигурни..

ПС...последните дни навсякъде го уточнявам аз, помислих че хората го научиха, ама.....може и да не са, да.

# 4 536
Имала съм късмет, че и моя телефон е от търговец емаг. Не бях обърнала внимание. Сега проверих електронната фактура. Благодарение на вас ще съм по-внимателна занапред.

# 4 537
Златно правило е всичко от e-mag да е и с търговец e-mag. Тогава проблеми нама, а ако случайно има лесно се решават.
П.П. Вчера бях в един от физическите им магазини в Букурещ - цените на неща, които поръчахме преди седмица много изгодно, там бяха високи и редовни. Много неща нямаха въобще освен мостри.

# 4 538
Да попитаю тези, които разбират повече от мен... Между Realme GT2 и Huawei p50 pro, кое да избера? Притеснява ме отсъствието на Гугъл, макар да казват, че Апстор има всичко и приложенията, си работят... Сега съм със Mate, последния с Гугъл

# 4 539
Не е същото без услугите на Google, така че по-добре Realme GT2.

# 4 540
Мисля си и за Моторола... Добре, може би трябва да задам въпроса по др начин-към кой модел да се ориентирам с добра камера, стерео, процесор? Без Самсунг... Не играя игри, но искам да е добър телефон с добър екран, не флагман, но....

# 4 541
Мисля си и за Моторола... Добре, може би трябва да задам въпроса по др начин-към кой модел да се ориентирам с добра камера, стерео, процесор? Без Самсунг... Не играя игри, но искам да е добър телефон с добър екран, не флагман, но....

Разгледайте ревюта на моделите, към които проявявате интерес. Там може да видите, какви снимки правят дадените устройства, и да си направите изводи, кой вариант е най-подходящ за Вас.

П.С. Говори се, че вече и Huawei ще си има услугите на Гугъл, но трябва да се провери за кои модели се отнася. Също така, ако марката Huawei ви харесва много, може да разгледате моделите на дъщерната му компания Honor - там услугите на Гугъл са налични.

# 4 542
Официално ли е с падането на забраната? Иначе последните модели с услугите на Гугъл е P30 серията.

# 4 543
Ами 3 месеца гледам ревюта и не мога да реша. То все на някой няма да му е ОК. Реалми не съм го виждала ма живо но като меню се доближава до Huawei. Honor 50 пък казват че бил пародия в сравнение с Realme GT2....

# 4 544
Някой да знае къде има наличности на iPhone 14 pro

Общи условия

Активация на акаунт