Избор на телефон

• 430 787
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 545
Ами 3 месеца гледам ревюта и не мога да реша. То все на някой няма да му е ОК. Реалми не съм го виждала ма живо но като меню се доближава до Huawei. Honor 50 пък казват че бил пародия в сравнение с Realme GT2....

Погледнах резултатите от тротлинт тестове на този Huawei, резултатът е ужасен. И други думи охлаждането е реализирано зле, процесорът се прегрява и сам намалява своята производителност, при това рязко. Резултатите на Realme са далеч по-добри. Отделно и самата UI на Realme е сравнително лека и добре оптимизирана.

Комплектацията на Huawei също отстъпва на тази при Realme. P50 pro идва само с евтин силиконов кейс. Липсва зарядно към него. GT2, освен кейс, има и 65w зарядно, както и USB кабел.

Като гледам P50 pro и с качествени снимки не блести:
https://youtu.be/oTi-nQdlnLU?t=463

Лично аз не разбирам, защо го разглеждате, като алтернатива. Дизайнът му (макар и субективен фактор) ми се вижда ужасен. Камерата не е нищо особено, производителността също, комплектацията е мизерна. . .

# 4 546
П.С. Говори се, че вече и Huawei ще си има услугите на Гугъл, но трябва да се провери за кои модели се отнася.
Официално ли е с падането на забраната?
Официално е окончателна...
https://www.kaldata.com/%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%84%d0%be%d0% … d0%bd-397567.html

# 4 547
Т.е. няма да има никакви услуги на Гугъл, както си и знаех.

# 4 548
БМ21, благодаря ❤️

# 4 549
  • София
Някой да знае къде има наличности на iPhone 14 pro
https://www.novmak.com/iphone-14-pro-1tb-space-black-mq2g3rx%2Fa

Наличен само с 1 ТБ памет.

# 4 550
Пари се този, който го мързи да чете, най-често. То си пише дадения продукт Е-маг ли го предлага или техен партньор, както и дали е разопакован. На разопакованите продукти цената е по-ниска, а дефектите са описани, идват с опция преглед и тест.
Има и друг фактор, по закон потребителят има право да върне продукта в рамките на 15 работни дни. Ако търговецът откаже, но има КЗП. Обръщал съм се към тях срещу доста крупна компания - мобилен оператор, в резултат на което получих компенсации. От опит мога да кажа, че хората си вършат работата, и си струва да се обръщате към тях, ако може да докаже, че сте жертва на некоректна практика.
[/quote]

Вярно е,но има и изключение.Въпросния търговец "BuyBest" има много добър рейтинг в
https://www.pazaruvaj.com/stores/buybest-s167163/#mneniq-or10of10fr-1fm-1,почти 90% но това явно не пречи пак да
бъдете прецакани,само да вметна телефона се продава за нов никаде не пишеше че това са разопаковани продукти, и е купен за жалост директно от BuyBest, така че в случия ЕМАГ нямат нищо общо но все пак този търговец е на тяхната платформа.Не знам при спор дали емаг ще вземат страна ако устройството беше купено през тях.

# 4 551
С риск да стана досадна, ще попиъам какво мислите за Honor 70. Колебая се между него и Realme GT Master edition

# 4 552
Здравейте!
Моля, за съвет за избор на телефон. Мисля си за Samsung A33 5G или Redmi note 11 Pro 5G. Може би до 600 или 700 лв. Сега използвам Redmi note 7, но е време за смяна.
Телефона го използвам за разговори, снимки (снимам детайли свързани с работата ми с размери големи колкото телефон) и интернет (имейл и т.н.).

# 4 553
Здравейте!
Моля, за съвет за избор на телефон. Мисля си за Samsung A33 5G или Redmi note 11 Pro 5G. Може би до 600 или 700 лв. Сега използвам Redmi note 7, но е време за смяна.
Телефона го използвам за разговори, снимки (снимам детайли свързани с работата ми с размери големи колкото телефон) и интернет (имейл и т.н.).

Разгледайте Motorola Moto G200 5G - за парите си е отличен, както и OnePlus Nord 2T 5G.

# 4 554
Ейййй, вчера ръчках Samsung a fold 4, много е готин. Цената е висока, но все пак телефон от този клас и марка. Но все си мисля, че ще ще развали бързо.
И z flip като го отворя и затворя 2,3 пъти и вече си представям как се прецаква лентовия кабел. Но иначе на дизайн са ги направили страхотни.

# 4 555
😂 Не са с лентов кабел!

# 4 556
Как се казва този механизъм 🤭

# 4 557
Може да е полезно . Макар, че със сигурност има и много хора, които са доволни.

# 4 558
Може да е полезно . Макар, че със сигурност има и много хора, които са доволни.
Ако реално водят дисплея консуматив, то отношението на Самсунг, при това към най-платежоспособните си клиенти е меко казано безумно.
Чета по-нагоре:
Цената е висока, но все пак телефон от този клас и марка.
Съгласен съм, че тези телефони са сложни и скъпи за изработка, но пък марката Самсунг изобщо не ми звучи като нещо премиално, за което хората биха платили отгоре. Много далеч от китайските гиганти, като Xiaomi, Huawei и BBK не са отишли, що се отнася до иновации и качество.
на времето батериите на Самсунг се самозапалваха, неотдавнашният им флагман 21-цата също имаше проблеми с дисплеите, просто в един момент гаснат, прегарят и единствения вариант е подмяна.
Поправете ме ако греша, но реално авторитетната компания Apple, не се сещам да е пускала в серийни продажби толкова суров, недоработен продукт, каквато бе сгъваемата серия на Самсунг в началото.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 06:09 от BM21

# 4 559
Здравейте, понеже не разбирам много и няма към кого да се обърна, мога ли да помоля, ако някой е по- в час да ми каже дали този смарт часовник Xiaomi Watch S1 Active е съвместим с телефон Samsung Galaxy M51?
Преди време бях писала, че същия телефон е умрял, но всъщност се поправи успешно и сега търся коледен подарък към него. Всякакви мнения ще са ми полезни, относно какъв смарт часвоник мога да взема за въпросния телефон (за тийнейджър става въпрос).

Общи условия

Активация на акаунт