Избор на телефон

• 430 637
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 515
И аз благодаря за консултацията 😀

# 4 516
  • FMSTEREO
Дойде момента в който искам да си избера нов телефон,до сега карах на телефон тип слушалка колкото да се обаждам ,но искам да мога да си инсталирвам на настолния компютър вайбър телеграм и други такива,за тях обаче е нужно да имам мобилен телефон с андроид и камера да сканирвам онзи код .

Моля препоръчайте ми телефон с андроид , да има и камера и минимум 4 Джи,но имам специално претенция
да е разглобяем лесно за да мога да си слагам сим картата и да сменям батерията.

Защото имах един Huawai с едно чекмедженце от страни и веднъж кво направих картата ми заседна вътре и край.

трябва ми лесно поддържан дори от мен телефон с изброените по горе , бюджета ми е до 150 лева .

Благодаря

# 4 517
само с 32 гб или по-малко за този бюджет.

# 4 518
  • в 1001-та нощ
Ако е само за активирането на приложенията - можете да вземете телефон на приятел, да поставите Вашата карта, да активирате приложенията на десктоп устройство и след това да върнете картата в телефона слушалка.

# 4 519
Дойде момента в който искам да си избера нов телефон,до сега карах на телефон тип слушалка колкото да се обаждам ,но искам да мога да си инсталирвам на настолния компютър вайбър телеграм и други такива,за тях обаче е нужно да имам мобилен телефон с андроид и камера да сканирвам онзи код .

Моля препоръчайте ми телефон с андроид , да има и камера и минимум 4 Джи,но имам специално претенция
да е разглобяем лесно за да мога да си слагам сим картата и да сменям батерията.

Защото имах един Huawai с едно чекмедженце от страни и веднъж кво направих картата ми заседна вътре и край.

трябва ми лесно поддържан дори от мен телефон с изброените по горе , бюджета ми е до 150 лева .

Благодаря

Alcatel 1  е всичко което търсите - Андроид с камера до 150лв ,батерията се вади и сменя, картата се поставя, като при старите телефони, и поддържа 4G.
https://www.emag.bg/smartfon-alcatel-1-v-ds-black-p09182379/pd/D1TKRHMBM/?

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 17:47 от BM21

# 4 520
Детето имаше подобен Алкател. Не препоръчвам категорично. Лесно се чупи, батерията не държи, дисплеят не се сменяше (2019-2020). На нас ни го предложиха с договор, огромна грешка допуснах, че не взехме тогава Нокия 3.2 и то само заради габаритите детето предпочете Алкател, а аз като невежа се съгласих.

# 4 521
Детето имаше подобен Алкател. Не препоръчвам категорично. Лесно се чупи, батерията не държи, дисплеят не се сменяше (2019-2020). На нас ни го предложиха с договор, огромна грешка допуснах, че не взехме тогава Нокия 3.2 и то само заради габаритите детето предпочете Алкател, а аз като невежа се съгласих.

Alcatel е дъщерна компания на Nokia, а конкретния модел е конструктивно много сходен с Lumia 520 от 2013. Като се ползва нормално държи. За тия пари и с дадените изисквания изборът не е голям, но колкото да си влиза във социалните мреже ще свърши работа.
Нормално да се чупи стъклото лесно, това е супер бюджетен телефон, в тоя ценови клас Gorilla Glass Victus няма да намери.

# 4 522
Лумия 520 не го знам, затова не мога да сравнявам. Но Алкателът на детето беше голямо разочарование, защото батерията издържаше не повече от два часа, а детето е с ограничение да ползва три часа на ден, на мен ми трябва батерия, когато е навън да имам поглед къде се намира или връзка. Освен това самият екран и по-скоро картината, която дава - цветове, ъгъл... нищо общо дори с бюджетните Нокии. Само споделям лични впечатления от телефона, за да не остане разочарован човекът. Иначе отговаря на изискванията му за сменяема батерия и карта, която се поставя не в чекмедже, а с отваряне на гръбчето.

# 4 523
Алкател и на враг, дето се казва, няма да препоръчам...
Съберете поне за толкова https://www.emag.bg/smartfon-xiaomi-redmi-9a-dual-sim-32gb-2gb-r … avigation_history

# 4 524
Аз бях с айфон 11 , предната камера е ужасна. Извън това съм много доволна, ползвам си го постоянно по работа. От скоро съм с 13 про макс. Много по - добър е. Честно казано бях хлътнала така да се каже хаха по самсунг s22 ultra Simple Smile Но след последните ми премеждия с един супер бавен и непрестанно забиващ Самсунг се отказах…

# 4 525
Съберете поне за толкова https://www.emag.bg/smartfon-xiaomi-redmi-9a-dual-sim-32gb-2gb-r … avigation_history
Емаг в момента имат промоции, а най-хубавото е, че може да се вземе и на изплащане.
Поне батерията да е 4-5000 А и да има поне 32 ГБ памет.

# 4 526

И аз съм така с Xiaomi.

Дадения модел съвсем не покрива изискванията описани по-горе, при това не само като цена. Освен че е над бюджета, този А9 не е със сменяема батерия и стария тип слотове за сим.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 22:08 от BM21

# 4 527
Само внимавайте като пазарите от EMAG тези телефони се Предлагат и  доставят от други търговци като модела от последния пост:  Предлаган и с доставка от BuyBest а те  много често продават разопаковани или втора употреба устраойсва,връщаш им артикул, а те твърдят, че не е върнат в търговски вид, обясняват за разни лепенки и ти предлагат да ти възстановят само 55% от сумата.Има доста и хора които са се опарили.

# 4 528
Само внимавайте като пазарите от EMAG тези телефони се Предлагат и  доставят от други търговци като модела от последния пост:  Предлаган и с доставка от BuyBest а те  много често продават разопаковани или втора употреба устраойсва,връщаш им артикул, а те твърдят, че не е върнат в търговски вид, обясняват за разни лепенки и ти предлагат да ти възстановят само 55% от сумата.Има доста и хора които са се опарили.

Пари се този, който го мързи да чете, най-често. То си пише дадения продукт Е-маг ли го предлага или техен партньор, както и дали е разопакован. На разопакованите продукти цената е по-ниска, а дефектите са описани, идват с опция преглед и тест.
Има и друг фактор, по закон потребителят има право да върне продукта в рамките на 15 работни дни. Ако търговецът откаже, но има КЗП. Обръщал съм се към тях срещу доста крупна компания - мобилен оператор, в резултат на което получих компенсации. От опит мога да кажа, че хората си вършат работата, и си струва да се обръщате към тях, ако може да докаже, че сте жертва на некоректна практика.

# 4 529
За щастие телефона ми пристигна опакован, но от Спиди не ми разрешиха да го отворя за преглед. Емаг и партньора им не разрешиха.
Доволна съм от камерата.
Батерията му държи 2дена и половина.
Нормално ли е ? Като нова придобивка го ровичкам. А52 - Самсунг

Общи условия

Активация на акаунт