Избор на телефон

• 430 756
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 500
Аз съм с GT2 pro, но не мога да преценя доколко е добър, защото не го ръчкам кой знае колко. Това което съм забелязал като негативи е, че след едно обновяване изчезна вибрацията от едно приложение, което ползвам. Другото е, че не мога да задам време за функцията "не ме безпокойте", има едни фиксирани 1, 2, 8 часа и ръчно изключване и това е. Не мога да задам примерно 4 часа.

# 4 501
Другото е, че не мога да задам време за функцията "не ме безпокойте", има едни фиксирани 1, 2, 8 часа и ръчно изключване и това е. Не мога да задам примерно 4 часа.

А под тях имате бутон "Още", откъдето може да настроите по-детайлно, включително желаните 4 часа.

# 4 502
Да намерих го. Организирано е връткаво. Можеха да сложат просто един + под фиксираните и оттам набързо да си зададеш желаното време.

# 4 503
Здравейте, каква е разликата между
Смартфон Samsung Galaxy A52, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Awesome Black
Смартфон Samsung Galaxy A52, Enterprise Edition, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 4G, Awesome Black
и калъфът за А 53 става ли за А 52 или трябва да си пише, че е за А52?

# 4 504
Четох в един форум, че Gt2 имало едно приложение Quick device connect, което правело проблеми и трябвало да се ъпдейтне. Но така и не разбрах как и какво се прави. Още се кумя дали да си го купя.... Ама мн хубави снимки прави

# 4 505
Не съм го ползвал това приложение. За снимките е субективна история. Аз не обичам да снимам с телефон и съм направил не повече от 50 снимки с него. Допада ми, че може да снима в RAW формат и че има микроскоп - доста полезна функция поне за мен. Ето малко снимки.
Скрит текст:

Това са ми дънките под микроскоп.

# 4 506
  • в 1001-та нощ
Първите Realme-та правиха ужасни снимки - нищо общо с рекламните. Радвам се, че вече са пипнали нужното и има такива резултати! Благодаря, че сподели Simple Smile

# 4 507
Ами, супер са снимките... А приложението, не че се ползва, но трябвало да се ъпдейтне, защото батерията падала мн бързо.... И аз не разбрах много, затова реших да питам тук, който има такъв, що е то това животно😁

# 4 508
  • в 1001-та нощ
Това е нещо инцидентно - няма какво да те притеснява, ще го фикснат, а до тогава - приложението, от което има дрейн, може да се ограничи. Може да се случи и с други приложения.

# 4 509
Ами, супер са снимките... А приложението, не че се ползва, но трябвало да се ъпдейтне, защото батерията падала мн бързо.... И аз не разбрах много, затова реших да питам тук, който има такъв, що е то това животно😁

Дали има все още проблем, нямам представа, тази функция и аз я имам, но не я ползвам. За да изразходва енергия, първо някой трябва да я включи. Като е изключена и не се ползва, енергия не изразходва. Подобни бъгове са временни, и в рамките на месец ги оправят, даже по-малко.

А и забравих да подчертая, че това не е приложение, а функция към ОС, която се включва и изключва на принципа на Bluetooth, примерно.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 17:59 от BM21

# 4 510
Много ви благодаря. Добре че ви намерих, че сте доста по грамотни от мен🤣🤣🤣

# 4 511
Здравейте, опитвам се да си харесам телефон за около 500лв. Спрях се на Самсунг А22, но не мога да преценя кой е по-добре 4G или 5G.
Интересува ме батерията да е издръжлива и да прави качествени снимки и да има радио ( в различни сайтове инфото за радиото е противоречива)
Ако пък се сещате за друг телефон...и той да е влаго-ударо устойчив?
Не съм претенциозна от към бързина не играя игри до сега бях с Samsung Galaxy Xcover 4. Водеща е камерата и батерията.

По-добре А33, А52, А52s. Какъв е случаят с радиото?
А52 не го намирам в Технополис, Техномаркет, Зора. Не искам да подписвам договор с мобилни оператори.

А 52s  е над бюджета ми ( отива към 800лв)

Слушам радио в движение. Мобилният ми план не е с  голям интернет за да слушам онлайн, а не искам да преподписвам.

А33 доколкото разбрах е не толкова добър от А52 или греша ( става въпрос за камерата)?
Интересуваме-камера, батерия и радио като бонус. Simple Smile
Ако вече не е късно,  днес купих А52Sот Технополис за 540 лв

# 4 512
Ttoni1,  ot emag успях да взема този Смартфон Samsung Galaxy A52, Enterprise Edition, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 4G, Awesome Black
В 07.05ч вече беше изчерпан този Samsung Galaxy A52, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 4G, Awesome Black Simple Smile, сайта им "отваря" в 07.00ч

В преден коментар попитах каква е разликата между двата т.е това Enterprise Edition

# 4 513
Здравейте! След 5 годишно ползване на Самсунг S8 и вярна служба от негова страна ще ми се наложи да го сменя с нов, заради умиращата му батерия.. В голяма чуденка съм обаче, защото моделите на Samsung въобще не ми допадат в момента и хвърлям по едно око на Iphone 14 pro. Това, което ме разколебава от Samsung е, че дизайнът не ми допада чак толкова много и ужасния Fingerprint sensor. Имам такъв сензор на таблета ми, направила съм си няколко Fingerprint-a на палеца ми, с надеждата, че ще го разпознава по- лесно, но е мисията невъзможна. За Iphone се чудя, защото абсолютно всички устройства и слушалки са ми на Samsung и не знам как ще се синхронизират устройствата с Андроид и телефона.. За слушалките четох, че могат да си се използват и с Iphone, но просто бутоните им нямало да функционират. Според вас кой модел ще е по- подходящ? Искам супер качество на снимките, бързина и добра батерия.

# 4 514
  • BG
Аз искам да благодаря на момичетата, които ме консултираха тук за бюджетен телефон и специално на teta75 Gift Heart
Петък сутринта си поръчах телефона от емаг и събот беше вече при мен-отговаря си на ревютата и описанието.

Общи условия

Активация на акаунт