Избор на телефон

• 430 799
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 485
Посъветвайте ме кой от двата телефона да избера - Samsung 22+ или iPhone 13 Pro. В момента съм със стар Samsung от S серията, iPhone съм ползвала само преди 5-та серия.

Държа на хубавите снимки (вкл. и нощни), издръжливата батерия, бързия софтуер. Пазя си телефоните и ги ползвам поне по 3-4 години. Много съм объркана - около мен почти всички са с iPhone и други телефони не признават. Клонях повече към Samsung-а, но с мненията на околните колко ще съжалявам, съвсем се обърках.

Помагайте! Simple Smile
Хубави снимки правят и двата, но батериите и на двата са гола вода! Батерията на телефон на три години, който по цял ден ми е в ръцете, се държи по същия начин като на 22+

# 4 486
  • в 1001-та нощ
Здравейте, опитвам се да си харесам телефон за около 500лв. Спрях се на Самсунг А22, но не мога да преценя кой е по-добре 4G или 5G.
Интересува ме батерията да е издръжлива и да прави качествени снимки и да има радио ( в различни сайтове инфото за радиото е противоречива)
Ако пък се сещате за друг телефон...и той да е влаго-ударо устойчив?
Не съм претенциозна от към бързина не играя игри до сега бях с Samsung Galaxy Xcover 4. Водеща е камерата и батерията.

По-добре А33, А52, А52s. Какъв е случаят с радиото?

# 4 487
Здравейте, опитвам се да си харесам телефон за около 500лв. Спрях се на Самсунг А22, но не мога да преценя кой е по-добре 4G или 5G.
Интересува ме батерията да е издръжлива и да прави качествени снимки и да има радио ( в различни сайтове инфото за радиото е противоречива)
Не съм претенциозна от към бързина не играя игри до сега бях с Samsung Galaxy Xcover 4. Водеща е камерата и батерията.

А52 не го намирам в Технополис, Техномаркет, Зора. Не искам да подписвам договор с мобилни оператори.

А 52s  е над бюджета ми ( отива към 800лв)

Слушам радио в движение. Мобилният ми план не е с  голям интернет за да слушам онлайн, а не искам да преподписвам.

А33 доколкото разбрах е не толкова добър от А52 или греша ( става въпрос за камерата)?
Интересуваме-камера, батерия и радио като бонус. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:12 от Joy Joy

# 4 488
# 4 489
Последните 2 сайта не са ми познати ( не пазарувам през интернет често). Сигурни ли за при евентуален проблем, ако се наложи да се ползва гаранцията?

# 4 490
Брос.бг бива.
В емаг се предлага от първия търговец..ако искаш потърси дали самият емаг го предлага, той е коректен.

# 4 491
bros.bg имат и реален магазин (може и да са повече от един) на Подуене до болница Вита. От тях купих преди няколко години телефон един петък следобед към 18 часа. Настроих му всичко и на сутринта не можах да отключа телефона, тъчът отказа напълно. Отидох в магазина, гледаха го, умуваха, опитаха да сменят софтуера, не стана. Казаха, че е за ремонт. Отказах да ми ремонтират нов телефон, престоял у мен по-малко от 24 часа и на момента ми върнаха парите. Беше около 900 лв. Броя ги за коректни, не се разправяха изобщо.

# 4 492
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

А52 не го намирам в Технополис, Техномаркет, Зора. Не искам да подписвам договор с мобилни оператори.

А 52s  е над бюджета ми ( отива към 800лв)

Слушам радио в движение. Мобилният ми план не е с  голям интернет за да слушам онлайн, а не искам да преподписвам.

А33 доколкото разбрах е не толкова добър от А52 или греша ( става въпрос за камерата)?
Интересуваме-камера, батерия и радио като бонус. Simple Smile

A52 е по-добре. На 18 ноември е ЧП в Емаг - пожелавам ти добър улов Simple Smile

# 4 493
Здравейте, бихте ли ми препоръчали телефон за тийнейджър. Ползва камера, Вайбър, играе Майнкрафт. Прочетох добри отзиви за Самсунг м53 и а33 по-назад в темата. Ще съм благодарна , тъй като за мен телефонът е само средство за обаждане и не съм запозната какво да търся.

# 4 494
  • в 1001-та нощ
Какъв е бюджетът?

# 4 495
# 4 496
Здравейте, бихте ли ми препоръчали телефон за тийнейджър. Ползва камера, Вайбър, играе Майнкрафт. Прочетох добри отзиви за Самсунг м53 и а33 по-назад в темата. Ще съм благодарна , тъй като за мен телефонът е само средство за обаждане и не съм запозната какво да търся.

Realme GT 5G в този ценови диапазон до 700лв е отличен за игри. Той е със 120 херцов дисплей, Snapdragon 888, високопроизводителен, без силен тротлинг, ако се намери и версията с 12 рам ще е отлично, макар и по-разпространената версия с 8 да е приемлив. Далеч по-производителен и подходящ за игри апарат от М53 и А32.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 12:31 от BM21

# 4 497
Някой, който вече има смартфон Samsung Galaxy A 53 5G, доволен ли е от него? Прави ли добри и хубави снимки? Как се използва макро камерата на този телефон?

# 4 498
Здравейте, обмислям покупка на Realme GT2/или Gt2 pro. Изгледах доста ревюта(предимно руски), доста ги хвалят... Някой има ли опит с тях и смятате ли че избора ми е добър?

# 4 499
Здравейте, обмислям покупка на Realme GT2/или Gt2 pro. Изгледах доста ревюта(предимно руски), доста ги хвалят... Някой има ли опит с тях и смятате ли че избора ми е добър?

Имам опит с друг бранд на BBK, към който е и realme, и впечатленията ми са напълно позитивни. Realme UI e почти идентична с ColorOS, стояща в Oppo, и някои модели на OnePlus, стабилна е, не товари силно. Единственият бъг, който съм открил за повече от половин година е с уиджета за времето, вероятно с превода му на български език. Изписва през него, че времето е "слънчево" вместо да изпише "ясно", както е в приложението за времето, към което е свързан. Стори ми се странно в 3 часа през нощта да е "слънчево". Може да са го оправили, защото скоро не ми е правило впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт