Избор на телефон

• 430 719
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 590
Аз може ли да питам нещо друго?
Моят телефон има жак за слушалки. Обаче си взех преходник, защото поръчах телефон без такъв жак. Реших да го пробвам (преходника) на моя телефон и.... не се чува звук през слушалките, а от говорителите на телефона. Пробвах няколко слушалки-не става. Имате ли идея защо? Или това работи само и единствено на апарати без жак?

# 4 591
Относно датчикът, работи правилно, но някой друг път - мечтите на оптимиста са нещо прекрасно, но реалността е такава

Ето ти реалност от днес следобед, а не от някакви влогъри които събират лайкове

Нали си фен на видеокънтента и нямаш вяра на нищо друго

# 4 592
  • в 1001-та нощ
Аз може ли да питам нещо друго?
Моят телефон има жак за слушалки. Обаче си взех преходник, защото поръчах телефон без такъв жак. Реших да го пробвам (преходника) на моя телефон и.... не се чува звук през слушалките, а от говорителите на телефона. Пробвах няколко слушалки-не става. Имате ли идея защо? Или това работи само и единствено на апарати без жак?

Вероятно преходникът не е подходящ. Ако телефонът е Samsung, вземете преходник Samsung.

# 4 593
  • BG-DE
Mr.Smith, при статично положение сензорът на Xiaomi сигурно работи чудесно но когато говориш и го държиш под ъгъл нещата са съвсем различни, никакъв го няма 😊
Всъщност все повече почвам да се чудя как компаниите различни от Apple изобщо оцеляват 😂 в Германия основно се ползват, като гледам какво държат хората, iPhone, от две седмици сме в Испания все по туристически дестинации, хора всякакви и отново навсякъде са с iPhone, много рядко някой Самсунг да видиш. Имам чувството, че другите марки май само в Индия и Китай се ползват 😂

# 4 594
Mr.Smith, при статично положение сензорът на Xiaomi сигурно работи чудесно но когато говориш и го държиш под ъгъл нещата са съвсем различни, никакъв го няма 😊
Хм. Нямам три ръце за да направя видео, но мога да не уверя, че няма разлика. Мога да пробвам...със същите два телефона.
Скрит текст:
Първият телефон от видеото има активен сензор за капака и активирани жестове. Това създава проблем при точно определени ситуации, но да обобщавам, че има проблем със сензора за близост като цяло...Grinning

# 4 595
Всъщност все повече почвам да се чудя как компаниите различни от Apple изобщо оцеляват 😂 в Германия основно се ползват, като гледам какво държат хората, iPhone, от две седмици сме в Испания все по туристически дестинации, хора всякакви и отново навсякъде са с iPhone, много рядко някой Самсунг да видиш. Имам чувството, че другите марки май само в Индия и Китай се ползват 😂

В Русия и бившите съветски републики също има бум на Андроид устройствата, защото Apple разкараха от App Store руските социални мрежи, и даже приложението на авиокомпанията Аэрофлот са махнали. Sweat Smile
Също така заплашиха Илон Мъск, че ако не погазва свободата на словото в Twitter, и него ще махнат от App Store. Работата е там, че ръководството на Apple е приближено до така наречената "демократична" партия в САЩ, а Мъск е приближен до републиканците.
Политиката на Apple не е особен коректна според мен. На тях не им пука, че премахвайки дадено приложение, създават предимно проблем за потребителите си, които са им се доверили, и са дали не малко пари за продуктите им.

Впрочем, освен Apple, Русия напуснаха и другите западни брандове, като Samsung и Nokia. За двата гиганта подобно действие не е критично, но за Nokia на фона на мизерните им продажби е доволно голяма беда. Явно са ги натиснали политически.

# 4 596
Търся  преносима батерия за подарък на 9-годишно момче за Коледа. Попаднах на това: https://ardes.bg/product/boompods-solaris-byal-pbsowt-235119. Харесва ми това, че има и соларно зареждане, но намерам и с двойно повече  mAh на по ниски цени. Кой е по добрия вариант да взема такава с възможност за соларно зареждане или такава с повече mAh? Ще се радвам и ако предложите конкретни батерии.

# 4 597
Игнорирай соларното зареждане. Такова малко панелче никаква работа не върши, служи единствено да подлъже някой да го купи, като разчита да може да зарежда батерията от слънцето. С такова панелче ако изобщо е в състояние да зареди нещо ще е нужно една седмица на слънце да го държиш. Колкото до капацитета имай предвид, че китайците имат навик яко да лъжат за него.

# 4 598
Neznam86 Заложи на батерия с по-голям капацитет за подрастващи Simple Smile Там се харчи на кило Simple Smile
1 000 mAh са нищо.
Това е друго нещо - 10 000. На този сайт има и други изгодни предложения, коректни са - пазаруваме често от тях.
Синът ми е на 11 г. - телефон, таблет, безжични слушалки - все нещо, някъде се зарежда.

# 4 599
Относно датчикът, работи правилно, но някой друг път - мечтите на оптимиста са нещо прекрасно, но реалността е такава

Ето ти реалност от днес следобед, а не от някакви влогъри които събират лайкове

Нали си фен на видеокънтента и нямаш вяра на нищо друго

Принципно така трябва да си работи сензора и така си работеха преди 5 години. Сега в близките 3 години работата е трагична шауми си знаят проблема това ми го казаха в официалния магазин ама явни им дреме на оная работа защото нищо не правят по въпроса само казват " чакайте ъпдейт да ама на хората им писна да чакат защото и аз  имам нот 10 лайт и няма обаждане само на високоговорител или трябва да го гасиш докато говориш. нот 11 про същото лайно бърз ама си набира и прави какво си иска. преди месец тествах в магазина новите ами нищо не се получава само редми нот 12т про му работи сензора както на клипа така че всеки да си прави сметката!

# 4 600
Искам да ви питам вярно ли е,че след като телефона се ъпдейта до по висока версия на софтуера,трябва всеки път да се връщат фабричните настройки ,за да се избегнат лафове,забивания и тн...? Реших да питам ,преди да си "направя на баир лозе"😁

# 4 601
Не е вярно.

# 4 602
преди месец тествах в магазина новите ами нищо не се получава само редми нот 12т про му работи сензора както на клипа така че всеки да си прави сметката!

Работи добре, защото в Xiaomi 12T Pro (предполагам него имате предвид) не са икономисали, и е с инфрачервен датчик за приближение, а не с виртуален.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 15:45 от BM21

# 4 603
Neznam86 Заложи на батерия с по-голям капацитет за подрастващи Simple Smile Там се харчи на кило Simple Smile
1 000 mAh са нищо.
Това е друго нещо - 10 000. На този сайт има и други изгодни предложения, коректни са - пазаруваме често от тях.
Синът ми е на 11 г. - телефон, таблет, безжични слушалки - все нещо, някъде се зарежда.

Всъщност  никъде не съм споменавала 1000 mAh. С 10000 е тази, която съм постнала, но това което ми направи впечетление беше, че има батерии  с повече mAh не по - ниски цени. Затова реших да питам коя за предпочитане - със соларно зареждане или обикновена , но с повече mAh.

# 4 604
само редми нот 12т про му работи сензора както на клипа така че всеки да си прави сметката!
Не разбрах добре. Може ли да ми покажете как не работи сензора ама не от клип на влогър в тубата, а лично изработен?

Общи условия

Активация на акаунт