Избор на телефон

• 430 795
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 770
Motorola Edge 20 е изчерпан. Предлага се само от BueBest и Allgsm, а от тях не искам да поръчвам защото съм чела лоши отзиви. От тези предложения клоня към Motorola Moto G 72. Там ме притеснява процесора.Питането ми е имам ли основание за притеснение. Приемам и други предложения за Motorola, това е желанието като марка.[/left]

В този ценови клас и от тая марка по-добър вариант не виждам.
Производителността на апарата е напълно достатъчна в момента за ползване с масовите приложения, разни месенджъри, соц мрежи, видео съдържание и подобни.

Колкото до игрите, тук са демонстрирани възможностите му с две доволно тежки игри:

Няма как всички да се на максимална графика и с много висок FPS, но доколкото виждам вървят достатъчно гладко за да играе спокойно. От устройство до 500лв няма как да се очакват чудеса. Гейминг смартфоните са доста по-скъпи.

# 4 771
Много благодаря за отделеното време и изчерпателния отговор.

# 4 772
За Poco X 4 Pro, какво ви е мнението?

# 4 773
  • Разпиляна във въображението
Жалко, че Motorola Edge 20 е изчерпан. Вчера се уверих в това. След този пост проверих в няколкото магазина в града, защото бях планирала да взема такъв и за дъщеря ми.

# 4 774
  • София
За Poco X 4 Pro, какво ви е мнението?
Аз съм с такъв от няколко месеца. Доволна съм, много бързо се зарежда и батерията изкарва доста време, което ми беше основното изискване. Прави прилични снимки, макар че можеше и по- добре. На мен ми върши работа и така, защото не държа специално на това, а и нямам ФБ и ИГ.

# 4 775
Прави прилични снимки, макар че можеше и по- добре. На мен ми върши работа и така, защото не държа специално на това, а и нямам ФБ и ИГ.

Камерата му е ужасна, имайки предвид ценовия клас, и че сме 2023 година. Качеството на видеозаписите ѝ са сравними с бюджетната Lumia 520 от далечната 2013 година.

https://youtu.be/dKPR3SmjN5Q?t=242

Всичко идва от ужасната софтуерна оптимизация на Xiaomi. Ако качите допълнително приложение, примерно Google Camera, би трябвало качеството осезаемо да се повиши.

# 4 776
  • София
... Ако качите допълнително приложение, примерно Google Camera, би трябвало качеството осезаемо да се повиши.

От личен опит - резултатите ще се подобрят чувствително само ако има Гугъл камера точно за този модел и приложението не се пуска с разни заклинания, за да не отпада постоянно след 2-3 снимки. Ползвам POCO M 4 Pro ako има значение.

П.П. По принцип може да се снима в RAW формат и после да се обработва, но това вече е занятие за маниаци Joy Joy Joy

# 4 777
От личен опит - резултатите ще се подобрят чувствително само ако има Гугъл камера точно за този модел и приложението не се пуска с разни заклинания, за да не отпада постоянно след 2-3 снимки. Ползвам POCO M 4 Pro ako има значение.

П.П. По принцип може да се снима в RAW формат и после да се обработва, но това вече е занятие за маниаци Joy Joy Joy

Така е, трябва да се търси за конкретния модел. Специално адаптирани към моделите на Xiaomi има много из сайтовете, макар повечето, или изобщо да не тръгват, или да крашват, и да не работят правилно.
Голяма занимавка си е да се подкара Google Camera. Плюс това е и рисковано от разни любителски сайтове да се свалят подобни файлове.

# 4 778
  • София
Ще пуснете ли НОВА ТЕМА?

# 4 779
Ще пуснете ли НОВА ТЕМА?
Не, няма нужда от нова тема.

# 4 780
  • София
319 старници, започната 2016-та и няма нужда?
Нови правила ли има?

# 4 781
Това не е отчетна тема.

# 4 782
  • SO 15
Никой не чете страниците на заде,а само пита.Така се губи полезната информация.
И моето мнение е в подкрепа за теми до 50 стр.

# 4 783
  • София
До сега винаги съм била с премиум моделите на Самсунг. От половин година съм с Айфон 13 про … е няма такива снимки , никога през живота ми не е било да не се харесвам изобщо на никакви снимки тип селфи. Ако искаш да ти се виждат всички (дефекти) дори и минимално забележими пори , акне Петна, лунички това е твоя телефон.
Аз съм с 14ка и подкрепям това твърдение. Smile. Без приложение с филтри, дори едно селфи не става като хората, уви. Relaxed  На айфоните силата им е другаде - бързи, надеждни, здрави, никога нищо не забива. Но ако правех много снимки и всичките ми други устройства не бяха на Епъл, определено щях да се замисля за друг телефон. Батерията иначе е средна хубост. Вече пети месец максималният капацитет ми стои на 100%, но изпитвам едно дълбоко съмнение, че числото е реално, предвид колко активно си го ползвам.

# 4 784
  • Варна
Аз правя снимки, но не селфита и съм много доволна от камерата на айфона. Светлинни години от старата ми Нокия 😂. На всякакво осветление, срещу прозорец, в тъмни ъгли стават светли, ясни, хубави. Аз снимам основно цветя, котките, сина ми и ми беше важно всяка чертица да е ясна. С нокията селфитата ми ставаха, ама само те 🤪 И на ярка дневна светлина правеше хубави снимки, но само толкоз. Предпочитам айфона. Но моят е от евтините.

Общи условия

Активация на акаунт