Избор на телефон

• 430 947
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 4 785
Самсунг А8 или ipad 9 ? За таблет питам. Колебая се между двата, а разликата в цената е наполовина. Трябва ми за работа със образователни сайтове и програмите на офис 365.

# 4 786
Какви са ти телефон, компютър? Ако не са в една екосистема, ще ти е трудно да ги ползваш свързани когато е нужно за нещо, дори за прехвърляне на файлове.

# 4 787
Какви са ти телефон, компютър? Ако не са в една екосистема, ще ти е трудно да ги ползваш свързани когато е нужно за нещо, дори за прехвърляне на файлове.
Телефонът ми е Айфон, лаптопа HP.

# 4 788
Аз съм с таблет на Самсунг, лаптоп с Уиндоус и телефон Айфон- доволна съм от избора си, на мен ми трябва връзка между компютъра и таблета основно. Ако трябва да избирам отново- пак бих избрала Самсунг пред Айпад. За мен са прекалено скъпи, същите функции бих имала с таблет на Самсунг.

# 4 789
Ако не са в една екосистема, ще ти е трудно да ги ползваш свързани когато е нужно за нещо, дори за прехвърляне на файлове.
Телефонът ми е Xiaomi и в момента е на 2806 часа ъптайм, щото съм му изтървал батерията началото на декември

Лаптопът ми е 5 1/2 годишно Леново T570 i7 и няма никакъв проблем с пантите. Десктопът е Dell на 5+ години с два 24" монитора и цялата тази "екосистема" няма никакъв проблем да се "свързва" точка в точка включително и с телевизора TCL с андроид тв както и със системата за управление на смартхоума която е клъстер от две сапунерки за по $42 парчето от Китайски световно неизвестен производител.

Да не говорим за просто прехвърляне на файлове...

# 4 790
Ти си страшен буквалист, ама си го знаеш. За връзки между тях говорим, и пантите ти нямат никакво отношение към това.
И аз бих взела таблет Самсунг щом си с НР.

# 4 791
  • София
По принцип съм фенка на айпадите, защото ги намирам за по-качествени, но в тоя случай и според мен Самсунг е по-добър избор. Отделно, на айпада ако решиш да купиш клавиатура в някакъв момент, то само тя струва колкото цял таблет. И ремонтите не са евтини.

Аз пък обмислям да си взема един iPad Air 5, но ще видим... В тоя ред на мисли - вие за какво си ползвате основно таблетите, което не може да се прави на лаптопа или телефона?

# 4 792
Здравейте, имам нужда от нов телефон. В момента съм с Xiaomi, трето по ред. Бюджета ми е до 500лв, но не мога да избера нищо от марката и се замислям дали да не сменя и с какво. Дайте съвет за телефон до 500 лв. Ще се ползва за интернет, фб, разни приложения и т.н. Ще е добре да прави и читави снимки. Благодаря

# 4 793
Здравейте, имам нужда от нов телефон. В момента съм с Xiaomi, трето по ред. Бюджета ми е до 500лв, но не мога да избера нищо от марката и се замислям дали да не сменя и с какво. Дайте съвет за телефон до 500 лв. Ще се ползва за интернет, фб, разни приложения и т.н. Ще е добре да прави и читави снимки. Благодаря

Motorola Moto G82 и Nokia G60 снимат добре за ценовия си клас, но имайте предвид, че са с "чист" Андроид. От една страна е плюс, защото е лек и работи доста пъргаво, от друга обаче не е толкова красив и функционален, като привичния за Вас MIUI.
Realme 9 Pro+ също е доста добър избор, но е с 50-тина лева над бюджета. Там и IU е по-функционален в сравнение с Motorola и Nokia.

# 4 794
Може ли мнение за Samsung Galaxy A33? Заглеждам и А53, но там цената ми идва малко в повече, но пък ако си заслужава ще помисля? Не съм имала до сега Самсунг Simple Smile Или пък Xiaomi redmi note 11pro?

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 11:19 от inska_maslinka

# 4 795
Може ли мнение за Samsung Galaxy A33?
Съвсем нормални параметри, батерия, стандартна камера за селфита, иначе другата не е кой знае какво.

# 4 796
Смартфон GSM MOTOROLA G22 - може ли мнение?
Ще се ползва за снимки, фейсбук и вайбър.

# 4 797
Смартфон GSM MOTOROLA G22 - може ли мнение?
Ще се ползва за снимки, фейсбук и вайбър.

Бюджетен телефон с доста слаб SoC по остарял 12нм технологичен процес. Аз на Ваше място бих отделил 50-100лв отгоре, но за по-производителен апарат. Примерно, Motorola Moto G52, Huawei nova Y90, OPPO A76, Vivo Y22s.

Що се отнася до фото възможностите им, в този ценови клас не може да се очакват чудеса. Има ревюта в интернет, където са демонстрирани снимки, по тях може да си направите изводи за себе си, дали качеството на снимките Ви устройва.

# 4 798
Може ли мнение за Samsung Galaxy A33? Заглеждам и А53, но там цената ми идва малко в повече, но пък ако си заслужава ще помисля? Не съм имала до сега Самсунг Simple Smile Или пък Xiaomi redmi note 11pro?

Щом сте свикнала на Ксиоми си вземете Ксиоми.
Аз също съм с трети поред Ксиоми.
Колегата мина от Ксиоми на Самсунг и цял месец се бори с меню и настройки на Самсунга.

# 4 799
Днес ми се обадиха от Yettel. Чаках да заредят S23 Ultra 512 GB за да го взема с предописване на договор, понеже февруари се беше изчерпал. Е, днес след точно 2 месеца чакане, цената е същата като на пре-ордъра без подписване на договор. А в Емаг е дори по евтин в момента. Честито на победителите.
Споделям само да се знае за информация.

Общи условия

Активация на акаунт