Избор на телефон

• 431 084
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 800
  • Разпиляна във въображението
Може ли мнение за Samsung Galaxy A33? Заглеждам и А53, но там цената ми идва малко в повече, но пък ако си заслужава ще помисля? Не съм имала до сега Самсунг Simple Smile Или пък Xiaomi redmi note 11pro?

Щом сте свикнала на Ксиоми си вземете Ксиоми.
Аз също съм с трети поред Ксиоми.
Колегата мина от Ксиоми на Самсунг и цял месец се бори с меню и настройки на Самсунга.

С какъв Ксиоми сте?

# 4 801
  • Мадрид / София
Интересува ме продават ли се в България   СИМ карти, които да не са на договор и да си ги зареждаш ти, каква е тарифата и с кой оператор?

# 4 802
Продават се на всички оператори. Аз зареждам предплатена карта на А1 през приложението на оператора (аз също ползвам тяхната услуга, но на сметка) на 3 месеца по 9 лв. Ако пропуснеш датата на която трябва да презаредиш има ли пари в картата изгарят.
ПП. Забравих да напиша, че на всяко зареждане получаваш 100 минути към номера на А1 и 30 минути към номера започващи с 0700, които са валидни 30 дни.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 19:53 от vilka43

# 4 803
Интересува ме продават ли се в България   СИМ карти, които да не са на договор и да си ги зареждаш ти, каква е тарифата и с кой оператор?
Продават, но чети хубаво условията и виж колко работа ще ти свърши. Сигурно има разлики между операторите но ме съмнява да са много големи. Последните години предплатените карти малко по-различно оперират - зареждаш си примерно 15лв ваучер в такава карта на Йетел, от тях май 7 бяха веднага ти ги обръщат в минути и мегабайти - доста повече отколкото би използвала за този кредит иначе, факт. Остават ти 8лв кредит, да речем, те важат за 90 дни преди да изчезнат ако не ги ползваш. Обаче тези минути и мегабайти за първите 7лв ти важат за ако правилно си спомням 20 дни само.
В началото като си вземеш картата, също имаш в нея някакъв кредит зареден на аналогичен принцип както с ваучера.
Ако е за кратко идване в страната от сорта на почивка, ще ти свърши хубава работа наистина. За нещо по-дългосрочно вече не знам, освен ако не е просто да имаш номер на който да могат да те търсят.
Зареждане на кредит може и някой друг който е на същия оператор да ти го направи, на него му начисляват сумата в следващата сметка направо. Това ако не искаш да ходиш ти да се занимаваш.

# 4 804
Free2go на Виваком е изгодет вариант.
10 лв струва. Зареждаш после пакети на 60 дни...разгледайте.  
Мисля е най-изгоден вариант на пазара в момента.
На йетел са смотани..зареждах 8 лв и 7 ми ги дърпаше веднага като такса...

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … ena-karta/free2go

# 4 805
При тях има ли ограничение за колко време да се използва това което е включено? При Йетел не е такса, те са доста и минутите, и данните дето иначе няма как да имаш толкова с този кредит...  но важат само за 20 дни. Миналата година лятото последно вземах такава за приятел който беше в страната за малко, за такова нещо вършат работа. Покрай това знам че са така, картата я купих аз на мое име, че той почти не говори български.

# 4 806
# 4 807
Ясно, благодаря. Ще ги имам предвид и тях ако се наложи пак да набавя такава карта.

# 4 808
Презареждах 8 лв, 7 лв е таксата и ти остава 1 лв...ето

# 4 809
Ясно, сигурно щото аз 15 му зареждах тогава, не знам защо съм решила че е по-пропорционално а те все по 7лв вземат.
Нищо де, пак ще е полезно за другите.

# 4 810
  • София
Баба ми от три години е с предплатена карта на Виваком. Вчера е получила съобщение, че след месец май трябва да мине на договор. Аз имам такава към А1, засега няма промяна в условията.

# 4 811
Не трябва
Някаква въдица е това. Да звънне на 123

# 4 812
Да ти снима съобщението, ако искаш..дай го тук да видим как е оформено.

# 4 813
  • Мадрид / София
Как да разбирам това за валидност на минутите? Какво следва след примерно 14 дни на валидност?

# 4 814
Баба ми от три години е с предплатена карта на Виваком. Вчера е получила съобщение, че след месец май трябва да мине на договор. Аз имам такава към А1, засега няма промяна в условията.
Сегашният ѝ предплатен пакет не се поддържа повече и я прехвърлят на Free2Go. Мога да се хвана на бас, че това гласи въпросният SMS.

И има отделна тема за плановете!

Общи условия

Активация на акаунт