Избор на телефон

• 431 087
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 815
Как да разбирам това за валидност на минутите? Какво следва след примерно 14 дни на валидност?
Че 14 дни ги има и на 15тия ги няма Grinning Ползваш, не ползваш, след това се губят.

# 4 816
Може ли мнение за Samsung Galaxy A33? Заглеждам и А53, но там цената ми идва малко в повече, но пък ако си заслужава ще помисля? Не съм имала до сега Самсунг Simple Smile Или пък Xiaomi redmi note 11pro?

Щом сте свикнала на Ксиоми си вземете Ксиоми.
Аз също съм с трети поред Ксиоми.
Колегата мина от Ксиоми на Самсунг и цял месец се бори с меню и настройки на Самсунга.

С какъв Ксиоми сте?

Редно нот осем про.
На три години вече.

# 4 817
Някой има ли iPhone 14 да сподели мнение? Колебая се дали да не се върна пак на iPhone, след няколкогодишно прекъсване Simple Smile

# 4 818
Дългогодишен фен на Самсунг съм, но си взех 14 про макс. От 4 месеца го ползвам и все още не мога да свикна с него. Да, адски просто е направен, бърз е, камерата е добра, но следващия ми телефон най- вероятно ще е Самсунг отново. Иначе не съм имала проблеми с телефона, батерията държи дълго, дори ако не сърфирам много из социалните мрежи ми издържа по 3 дни. За сега съм доволна, просто Епъл не са моето.

# 4 819
Някой има ли iPhone 14 да сподели мнение? Колебая се дали да не се върна пак на iPhone, след няколкогодишно прекъсване Simple Smile

Точно 14-ката не си заслужава, той е със стария Bionic 15 и без динамичният остров. Про версията е по-логичен избор, но пак на фона на останалите поколения е сложно да се нарече иновативен и силно открояващ се.
По-добре изчакайте 15-ката, за него се говори, че ще е голяма крачка напред за Apple. Дали е реално така - времето ще покаже.

# 4 820
Аз винаги съм между samsung и iphone, като цяло iphone са ми по-удобни, стабилни и устойчиви, винаги взимам най-големия, за да е с най-силната батерия.
В момента съм направил завой от 14 pro max с един S23 ultra и още не мога да свикна, но телефона е доста добър, може би най-добрия самсунг, който съм ползвал.

# 4 821
Аз ще се повторя, но откакто си взех IPhone (13 Pro е моя) не искам да имам друга марка телефон. Преди бях против, защото мислех, че няма да свикна.. Но уви, оказа се невярно. Свиква се бързо и след това не искаш друг. Аз също бях със Samsung  и мислех, че е най- добрия телефон за мен, нооо после се убедих обратното 😉

# 4 822
Здравейте . Бих искала мнение за телефон самсънг А51 , А52 или А53 . Итересувам се дали забиват , дали имат слот за карта памет , дали камерата им е хубава като цяло и дали вечерта снимат добре .

# 4 823
Здравейте! Аз вече два месеца не мога да си избера телефон? Чудя се между 14 pro max или S23 Ultra? Най-важното за мен е камерата. Iphone не съм ползвала, а съм зависима от Google профила си. Виждам, че има потребители ползвали и двата телефона, може ли лични впечатления за камерата и ползването на Google профил?

# 4 824
  • BG-DE
Имам Samsung А52s 5g, слотът за карта е хибриден т.е.или 2 сим карти или карта памет и сим. За близо година нито веднъж не е забивал но снимките му са посредствени, ако ги гледаш на телефона са ОК но на телевизор са ужас 😊

# 4 825
Здравейте! Аз вече два месеца не мога да си избера телефон? Чудя се между 14 pro max или S23 Ultra? Най-важното за мен е камерата. Iphone не съм ползвала, а съм зависима от Google профила си. Виждам, че има потребители ползвали и двата телефона, може ли лични впечатления за камерата и ползването на Google профил?

И на двата телефона камерите са страхотни. На iphone са една идея по-естествени снимките, а на самсунг са по-цветни и по-светли. Гугъл профила на айфон е по-орязан откъм функции, но не невъзможно.

# 4 826

Точно 14-ката не си заслужава, той е със стария Bionic 15 и без динамичният остров. Про версията е по-логичен избор, но пак на фона на останалите поколения е сложно да се нарече иновативен и силно открояващ се.
По-добре изчакайте 15-ката, за него се говори, че ще е голяма крачка напред за Apple. Дали е реално така - времето ще покаже.

Благодаря. Чуденката ми е между iPhone 14 Pro и Samsung S23 Ultra, но ще видя кога излиза 15-ката и ще преценя Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 23:46 от DES_123

# 4 827
Благодаря. Чуденката ми е между iPhone 14 Pro и Samsung S23 Ultra, но ще видя кога излиза 15-ката и ще преценя Rolling Eyes
Септември излизат новите модели на Apple.

# 4 828
С iphone se2 съм в батерията въобще не издържа, загрява и дори си личи къде е през дисплея. Заслужава ли си да взема iphone 14 или да изчакам още малко за 15

# 4 829
  • Мадрид / София
Ако можеш изчакай да видиш какви са новостите на 15, но и цената дали ще те устройва.

Общи условия

Активация на акаунт