Избор на телефон

• 427 723
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 6 015
  • София
Алис благодаря много. Успокои ме. Ще помисля още малко и ще действам.

# 6 016
Как се изключват само мобилните на моторола 40 нео едж? Дава само цялата сим, а не искаме цялата

От падащото меню не става ли?

Не, изобщо няма опция само мобилни данни, лошоте е, че непредполагайки се сетихме чак в Турция да ровим. Друго беше, намерихме, но на никой телефон досега не е било толкова....тъпо

# 6 017
Не се ли ограничават мобилните данни от зъбчатото колело, настройки?

# 6 018
Какво ви е мнението за Motorola G84? В момента съм със Самсунг А13, обаче нещо взе много да ме дразни, понапълнил се е, стана по-бавен и най-вече една свястна снимка на децата не мога да направя, да не говорим за предната камера.. Confused
Та поразгледах какво ми е в бюджета и това G84 ми хвана окото. И други алтернативи приемам стига камерата да е по-добра от А13. (Него не съм го купувала, служебен ми е, който ми замести стария личен)

# 6 019
Аз гледах разни Мотороли,но не 84 мисля, та не ми хареса, че широката им камера е тясна спрямо редми ноут 8 про с който съм сега или Айфон 13.
Та в тази връзка търся препоръка за телефон до към 550 лв.
Изискванията е хубава камера( включително и макро,предната не е от особено значение) добра батерия и дисплей не по-малък от 6.5 инча .
Благодаря за отговорите.

# 6 020
В крайна сметка ние взехме а54-ки.
Доволни сме за момента.

# 6 021
  • в 1001-та нощ
Какво ви е мнението за Motorola G84? В момента съм със Самсунг А13, обаче нещо взе много да ме дразни, понапълнил се е, стана по-бавен и най-вече една свястна снимка на децата не мога да направя, да не говорим за предната камера.. Confused
Та поразгледах какво ми е в бюджета и това G84 ми хвана окото. И други алтернативи приемам стига камерата да е по-добра от А13. (Него не съм го купувала, служебен ми е, който ми замести стария личен)

Взимай го без грам да се замисляш 👌

# 6 022
  • до най-прекрасния мъж
Моторола се оказаха никак не лоши телефони. Аз към с G32 от три месеца,  ММ с Edge40 от месец. И двамата сме много доволни. Аз замених Самсунг А13 и определено за тези пари Моторола предлага много повече екстри от Самсунгите на сходна цена.
Камерата прави хубави снимки, определено са по-добри от тези на А13.

# 6 023
Имате ли представа кога ще започнат продажбите на Samsung S24 Ultra? Ще го представят на 17.01., но реално знаете ли кога горе долу ще се продава? И там ли има предварителни поръчки като при iPhone-ите? До сега никога не съм имала телефон Самсунг и не съм им следила продажбите и нямам представа как се случват нещата.

# 6 024
  • София
Не знам как стоят нещата тази година, но миналата купих S23 plus на предпродажба началото на февруари. Реално го взех тогава, защото имаше добра промоция - 512 gb на цената на 256. Телефона го доставиха след около седмица. В интернет намирам информация, че продажбите ще започнат след представянето на 17 януари - "Феновете, които не могат да дочакат, ще имат възможност да си закупят устройства от Galaxy S24 Series между 26-30 януари, когато свободните продажби започват в официалния магазин на Samsung и техните търговски партньори по света."
https://www.globul.bg/novini-prodajbite-na-samsung-galaxy-s24-sh … te-na-premierata/

# 6 025
Скрит текст:
Не знам как стоят нещата тази година, но миналата купих S23 plus на предпродажба началото на февруари. Реално го взех тогава, защото имаше добра промоция - 512 gb на цената на 256. Телефона го доставиха след около седмица. В интернет намирам информация, че продажбите ще започнат след представянето на 17 януари - "Феновете, които не могат да дочакат, ще имат възможност да си закупят устройства от Galaxy S24 Series между 26-30 януари, когато свободните продажби започват в официалния магазин на Samsung и техните търговски партньори по света."
https://www.globul.bg/novini-prodajbite-na-samsung-galaxy-s24-sh … te-na-premierata/
Благодаря, а би ли споделила от къде го поръча миналата година?

# 6 026
  • Асеновград
Аз от Зора миналата година . По спомени май трябваше от 21.02 да го продават . Аз го поръчах предзаказ , мисля на 15.02 и о изненада на другия ден беше при мен .

# 6 027
Аз реално последните 2 телефона ги купувах от Технополис, просто чакам да пуснат модела, който съм харесал на промоция.
Ако не бързате, просто изчаквате някоя промоция и купувате, независимо от къде.

# 6 028
Здравейте.Преди няколко месеца си купих iphone se 2.Бях му сложила някакъв уж супер устойчив протектор който при първото падане стана на сол.След това успях да изпусна телефона отново и задното стъкло се счупи.Телефона се изключва постоянно сам и при разговор отсрещната страна не ме чува.Според вас има ли смисъл да го пращам изобщо за ремонт или директно в кофата😀Все пак беше около 500 лева и не ми се дават 400 за ремонт.Какво ви е мнението за Motorola G32?Търся нещо на нормална цена, което да прежаля с лека ръка, защото съм с две малки деца и инцидентите са ежедневие.Просто да не забива и да има прилична камера.

# 6 029
  • Мадрид / София
Виж дали е с последната версия на IOS. При актуализирането на системата може да се оправи ако в това е причината. Ако ли пък неще, тогава му мисли какво да направиш. Сигурно си сложила от стъклените протектори, които се чупят на поразия. Има няколко вида протектори.

Общи условия

Активация на акаунт