Избор на телефон

• 426 768
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 240
Самсунг степенуват сериите си така - S - флагмани; А - среден клас; J - нисък клас смартфони. Имат и С серия, не знам почти нищо за тях.

# 241
Самсунг степенуват сериите си така - S - флагмани; А - среден клас; J - нисък клас смартфони. Имат и С серия, не знам почти нищо за тях.
Точно това исках да разбера, благодаря!

# 242
  • Стара Загора
Цитат на: X-RayLily li[i
[/i]nk=topic=907052.msg35364817#msg35364817 date=1501585437]
Точно това исках да разбера, благодаря!
По мой наблюдения J серията никак не е сполучлива, та дори и за дете...
До скоро бях със Самсунг S3 4G (първата ми Самсунг любов Heartbeat ), прекрасен телефон, все още си работи без проблем, е от време на време забива, но като се преинсталира ще е чуден подарък за синковеца Simple Smile
Сега съм с А5 2017, работи много добре, а аз го ползвам най-вече за работа. Надявам се и с него да прекараме поне 3-4 години заедно Simple Smile

# 243
  • Майна Сити
Е не с лошото де. В момента съм с J7 2016, толкова тормоз му хвърлям и държи. За мен е куче марка Simple Smile

# 244
  • Стара Загора
Е не с лошото де. В момента съм с J7 2016, толкова тормоз му хвърлям и държи. За мен е куче марка Simple Smile
Hug Нищо лично, винаги има изключения Wink

# 245
  • София
Дъщеря ми е с стария ми s4, а за баба преинсталирах стария ми s3 миналата седмица. И двата, макар и стари, работят безотказно.

# 246
J7 са много приятни на вид, не съм ги разцъквала, дано имат повече възможности от J5, защото те са ... баш детски телефон. Даже и аз като върл фен на Самсунг, не препоръчвам Петица от J-серията, защото нищо си не може горкия, освен да е телефон предимно и да си пишеш с някой в месинджър.

# 247
  • Майна Сити
Единственият минус за сега (но не по негова вина) е че ми идва голям като трябва да го ползвам с една ръка. Знам че има такава опция да ти смалява екранчето, но още не съм свикнала да я ползвам. Така е, женска му работа, като го видях колко е голям и не издържах  Mr. Green Сега съм единствената с такъв голям телевизор от всичките ми познати  Laughing

# 248
  • Мадрид / София
J7 са много приятни на вид, не съм ги разцъквала, дано имат повече възможности от J5, защото те са ... баш детски телефон. Даже и аз като върл фен на Самсунг, не препоръчвам Петица от J-серията, защото нищо си не може горкия, освен да е телефон предимно и да си пишеш с някой в месинджър.
Аз пък съм с много добри впечатления от J5. Единствено паметта му е силно ограничена, на става дума за 8gb модел (2015). Разбира се игри не играя с никой от телефоните дето имам. Предимно го ползвам като мини компютър ( за да не пускам лаптопа само за проверка на новостите в Интернета) и като телефон. Това,че преминах на по-умен (с повече памет) модел, не ме кара да пренебрегвам J5. Все си ми е мил. Та зависи за какво се ползва, а и на мен грамадните екрани не ми са любими, въпреки удобството за гледане на екрана. Малка ми е ръката и по-малките размери са ми по-удобни.

# 249
Здравейте, искам да попитам ползващите телефони Samsung (никога не съм имала такъв телефон) каква е разликата между моделите Galaxy A и Galaxy J? Избирам телефон за детето ми и това ще е първия сносен телефон, реших да е Самсунг, но както казах нямам хабер от тази марка телефони. Уж им гледах характеристиките, сравнявах но не съм много сигурна дали разбирам. Повече от 300-400 лв не бих дала за телефон за дете (и това е много всъщност), но поне за тези пари да е най-удачния вариант. Като за начало ще го ползва за игри предполагам.
Ще съм благодарна ако някой изкаже мнение

Купих на дъщерята, която е на 11 години j7 2016 за 380 лева ,сама си го избра .Поне е ваканция е ръчкан по цял ден с игри и клипове  ,но засега няма никакви оплаквания няма лагове ,забивки и други подобни .Камерата мисля че не е на голяма висота ,но за децата не е от такова значение .Сега е с андройд 6 ,но мисля ще получи и 7 в скоро време .Според мен разликата между a и j сериите я има ,но не е нещо огромно и щом е за дете може да се избере j като по-евтин вариант .

# 250
# 251
Почти няма разлика в двата модела, все пак XCover е модел от 2017-та

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/compare/55437/?0products8= … 6&products1=0

# 252
J5 е с по-хубав дисплей, по-икономичен на енергия, с по-хубави цветове и с по-голяма батерия, но пък предимството на другия е, че е водоустойчив и прахоустойчив.

# 253
  • Пловдив
 Peace Взехме J 5...дано е читав.Успяхме с някакви намаления да го вземем за 200лв.

# 254
  • Мадрид / София
J5 е с по-хубав дисплей, по-икономичен на енергия, с по-хубави цветове и с по-голяма батерия, но пък предимството на другия е, че е водоустойчив и прахоустойчив.
Само при едно изпускане на земята примерно, водоустойчивото и прахоустойчивото отиват на кино. Това за всички телефони се отнася с такива характеристики.

Общи условия

Активация на акаунт