Избор на телефон

• 426 856
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 420
  • Варна
Скоро четох една статия за телефоните Huawei и още една китайска марка телефони, в която се говореше за това, че тези мобилни телефони може би да служат за скрито следене от страна на китайците. И съветваха да не се купуват и използват или да се има предвид тази им евентуална употреба.
Не знам до колко е вярно и до колко е начин да се спре продажбата им масово.
има ли изобщо място или апарат, от който да не ни следят Smile да му мислят, тези които имат нещо за криене, аз не съм от тях

# 421
  • Мадрид / София

Аз от няколко месеца си избирам нов телефон. Голяма мъка ми е. Бях се спряла на Р10, но като отидохме да преподписваме и да го взема видях Mate10 и сега май искам него. Добре, че го нямаше наличен Simple Smile
Та от няколко дни обмислям заслужва ли си...
Имате ли мнение за този модел?
Мате 10 се води най-добрия телефон за 2017г.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 13:51 от Angela61

# 422
Определено Мейт 10 или лайт версията.Страхотни телефони,и аз ги заглеждах Simple Smile

# 423
На Mate 10 lite не ми хареса, че камерата отзад е изпъкнала. Но пък цената е по-привлекателна Simple Smile)
Ох, отивам да търся къде можеше да се сравняват характеристики и да решавам вече между mate10 и mate 10 lite

# 424
На Mate 10 lite не ми хареса, че камерата отзад е изпъкнала. Но пък цената е по-привлекателна Simple Smile)
Ох, отивам да търся къде можеше да се сравняват характеристики и да решавам вече между mate10 и mate 10 lite

Заповядай:

http://phonesdata.com/bg/sravni/4972/4951/

# 425
Ако имаш парите за Мейт 10 няма какво да избираш Simple Smile

# 426
На мен тук ми е по-удобно сравнението
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/compare/56959/?0products11 … 4&products1=0

# 427
Благодаря ви, Билян@ и Lily.
PELLI опитвам се да си изясня за себе си дали разликите си заслужават двойната цена.
Обаче понеже нищо не разбирам май гледам само камери и батерия Simple Smile))
Понеже съм много зле, направо да попитам - и двата модела ли имат разновидности с една или с две сим карти?
На едно място чета, че са с 2 сим карти, на друго, че са с 1 и се обърках. Онзи ден ми казаха, че е по-добре телефона да е с 1 сим карта.

# 428
И при двата на мястото на втора карта може да се постави карта памет.

# 429
И при двата на мястото на втора карта може да се постави карта памет.

От което няма нужда, защото и двата имат 64GB вградена памет.  Peace Peace

# 430
. Сдобих се с  mate10 lite  вече Simple Smile
Много се чудих и маех, сигурно ме намразиха в магазина, но цената надделя. Както и това, че другия беше със стъклен гръб и нямаше моя цвят, но най-вече цената. Сега разбъркваме още, терасите ми е, защото от години съм заклет Самсунг фен, но ще свикна Simple Smile
Благодаря на всички за мненията и съдействието

# 431
  • Sofia
А каква е цената?

# 432
659 лева е в Технополис Simple Smile
Върви и реклама по тв.

# 433
Аз се извинявам, че ви се бъркам в разговорите, не правя и реклама, но може да погледнете и телефоните на Xiaomi. От 2010та съм имал 3 телефона на Apple и едно Сони. Преди 2 и половина години реших малко да разчупя. Приятел имаше Xiaomi и каза, че е много доволен. Тогава си поръчах Mi4 - 20 месеца абсолютно никакви проблеми, след което го продадох.
От 9 месеца съм с Xiaomi Mi6, и спокойно мога да кажа, че това е най-доброто, с което съм бил до момента. И най-вече отговаря на изискванията ми - да има сравнително добра камера /все пак е телефон/, да е бърз!, батерията да изкарва без проблеми цял ден /стигал съм до 8 часа SoT/ и разбира се да ми хареса. Май месец го поръчах за 428$ от али-то, пристигна след 11 дни. От няколко месеца се продават и от операторите, но цените са по-други. Виждам, че цената в али е около 360-400$, което по днешен курс е под 650лв, за мен си е чудесен избор.

# 434
И гаранция нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт