Избор на телефон

• 426 890
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 480
Приятелят ми е с p10. Много е хубав, няма да съжаляваш Blush

# 481
Разбира се че Р10.
Моята издържа 2 дори 3 дни с нормално ползване 😘

# 482
  • Бургас
И така Grinning Днес си взех HUAWEI Mate 10 Lite,и го препоръчвам с всички възможни ръце и крака! Grinning
Бърз,страхотен телефон.Големичък ми е но ще свиквам Simple Smile
И ние го взехме.
Но още не съм започнала с употребата му!
Така си стои. Карам си със старата си Нокиа Лумиа 520.
Да видим до кога.

# 483
Между P10 и P10lite естествено за препоръчване е Р10. Не случайно цената му е х2 на другия. Lite версиите са много орязани, на хартия всичко изглежда добре, но сле няколко месеца и започват мъките. Разбира се, някой изобщо може да не забележат, че телефона им лагва, става бавен и забива.

Но като гледам как вървят нещата, ще имам големи трудности със следващия апарат - не искам нещо с дисплей над 5 инча, да сегашния ми е с 5.15, но в сравнително практично тяло и все още мога да работя с една ръка, което за мен е едно от главните неща. Но това ми е лимита. Без значение колко са орязани рамките, на по-голям дисплей ще е невъзможно. А като гледам новите флагмани - все от 5.5 инча нагоре. УЖАС!!!

# 484
  • Бургас
Подкрепям Ви! Купих същия на дъщерята! Имаме още три телефона на Huawei и сме много доволни.

# 485
  • Мадрид / София
Между P10 и P10lite естествено за препоръчване е Р10. Не случайно цената му е х2 на другия. Lite версиите са много орязани, на хартия всичко изглежда добре, но сле няколко месеца и започват мъките. Разбира се, някой изобщо може да не забележат, че телефона им лагва, става бавен и забива.

Но като гледам как вървят нещата, ще имам големи трудности със следващия апарат - не искам нещо с дисплей над 5 инча, да сегашния ми е с 5.15, но в сравнително практично тяло и все още мога да работя с една ръка, което за мен е едно от главните неща. Но това ми е лимита. Без значение колко са орязани рамките, на по-голям дисплей ще е невъзможно. А като гледам новите флагмани - все от 5.5 инча нагоре. УЖАС!!!
Относно големината и боравенето с една ръка: при Андроид в настройките има опция за една ръка. Смалява екрана така, че да става възможно боравенето му с една тъка.

# 486
  • Мадрид / София
На мен и 5” ми е голям та тази опция само я видях веднъж, но не съм я ползвала.

# 487
Аз съм с P8 Lite вече 2 години и мога да кажа, че съм повече от доволен, освен от батерията, защото трябва да я зареждам всяка нощ. Същата работа е и с мои приятели, които ги зарибих по този телефон.  Peace Peace Поне при нас НЕ забива и НЕ прави никакви проблеми.

# 488
  • Sofia
За протокола да кажа, че служебният ми телефон е Huawei P9 lite, повече от година е подложен на непрекъснато ползване, перфектен, досега не се е дънил.

Сега ми трябва някакъв евтин телефон за майка ми, нещо, което да позволява скайп и базов интернет. Виждам, че Xiaomi предлагат някаква евтина серия, под 200лв, някой има ли отзиви за този модел (и като цяло за марката)?

Линк нещо не мога да сложа, ето това е моделът: XIAOMI REDMI NOTE 5A DUAL SIM 16GB ROSE GOLD за 179лв.

# 489
Здравейте, скоро питах за sony xperia xa1. Е взех го ....и съжалявам горчиво, никога повече няма да купя това дърво sony купих и на 5 ден изгоря. Sony само техника, но не и телефон. Давайте предложения за нещо силно,хубаво и ЗДРАВО.

# 490
Samsung S8?
CAT?

# 491
Това Сони не е ли в гаранция? Да го сменят, попаднали сте на дефектна бройка.

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 22:39 от Мартин Димитров_545829

# 492
Здравейте, скоро питах за sony xperia xa1. Е взех го ....и съжалявам горчиво, никога повече няма да купя това дърво sony купих и на 5 ден изгоря. Sony само техника, но не и телефон. Давайте предложения за нещо силно,хубаво и ЗДРАВО.
Няма да казвам "казах ли ти!". Blush
Ей тези, обсъжданите Huawei погледни. Ако кажеш до колко пари... или ще ти сменят злополучното Sony, и трябва да си избереш друг модел?

# 493
Ами поне до 800. Иначе да има гаранция и чакам да се обадят и да си взема парите поне.

# 494
  • Мадрид / София
Sony Experia произведени от 2011 не издържат повече от 2г. Слаба им е плаката. Моя първия смарт беше такъв и изгоря на 2 г. Беше ми жал, щото си го харесвах. После купувах няколко подобни, но никой не вървя както трябва. Та само нови модели от сега е добре да се взимат, ако са смартфони.

Общи условия

Активация на акаунт