Избор на телефон

• 426 900
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 495
Не разбрахте ли, че телефоните на SONY - НЕ СТАВАТ.

# 496
Разбрахме да, човек сам докато не си стигне до извода не се предава. Но аз вече разбрах по трудния начин.

# 497
  • София
ОК, но все пак е относително. Може и да е до късмет, ако искаш. Simple Smile
Ползвам такива откак се помня. Нямам сериозни забележки. Настоящият е вече на 3-4, та да не са станали и 5 години. Не съм имал сериозни грижи и не е ремонтиран. Батерията все още държи прилично, макар че говоря много и блутута е постоянно включен заради колата. Нет не ползвам ежедневно и по много.

* Не споря, нито лобирам, споделям мнение.

# 498
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/huawei-mate-10-lite-dual
Мнение за това чудо????

# 499
  • Бургас
Скоро писахме за този телефон, хубав е и си заслужава парите. Погледнете обаче в интернет магазините. Аз го закупих за 493 лв. преди 20 дена.

# 500
Много благодаря.Не ми се дават 800-1000лв. за телефон,а пък искам и да е що годе добър.

# 501
Някой, който има Huawei p8 lite  има ли проблем при свързването към wifi? Чудя се дали да го взема, но в един чужд сайт има много лоши коментари за това wifi.

Аз съм с P8 lite и нямам абсолютно никакви проблеми с него, при теб е странно.

# 502
  • В сърцето на живота!

Не, аз не разбрах! Със Сони съм и този месец телефони ми прави 2г. Никакви проблеми не ми е създавал.
Преди това съм си купувала само Самсунг. Е, никога повече Самсунг!   Naughty
То не бяха бъгове, то не бяха забивания, то не беше чудо... той командваше мен, вместо аз него. Ами няма да стане пък. Stop
Моя приятелка пък например обожава Самсунга.
ММ е с един малко по простичък Самсунг, не създава проблеми, но той го ползва само и единствено за разговори, за нищо друго.
За мен всичко си е до късмет, аз не случих на Самсунг
Други марки не мога да коментирам.

# 503
Но като гледам как вървят нещата, ще имам големи трудности със следващия апарат - не искам нещо с дисплей над 5 инча, да сегашния ми е с 5.15, но в сравнително практично тяло и все още мога да работя с една ръка, което за мен е едно от главните неща. Но това ми е лимита. Без значение колко са орязани рамките, на по-голям дисплей ще е невъзможно. А като гледам новите флагмани - все от 5.5 инча нагоре. УЖАС!!!

Не се притеснявай за това.И аз имах същите опасения.Старият ми телефон беше Sony E4 5".Купих си нов който е 5.5".Работи се по съшият начин както и с 5".Номера е че повечето от новите телефони започнаха да ги правят с такова съотношение между височина и ширина и с такива тънки рамки, че на практика и двата телефона са еднакви на ширина.Разбира се е по висок.Но е учудващо удобен.

За Sony много лоши работи прочетох тук.Купих си Sony E4 преди 3 години.Двама колеги като го видяха го харесаха и си купиха същите.Ами работят си телефоните без никакви проблеми.Софтуера е оптимизиран страхотно.Батерията не е голяма, но издържа много време.

За тези "Не ми се дават 800-1000лв. за телефон,а пък искам и да е що годе добър. " Да погледнат китайските телефони.Не всичко китайско е боклук.Има хубави марки които правят качествени телефони и на добри цени.Вземал съм такива на мои приятели и на сина ми и всички са доволни.Сега си взех и на мен китайски и съм много впечатлен от този телефон.

# 504
Не е точно така. Колкото и да намалявят рамките, самия диспей е голям. Под това да работя с една ръка, нямам предвид да го държа с една ръка и да е удобен, а да мога да стигам навсякъде с палеца. За това казвам, че за мен размер от 5инча /дисплей/ е максимума. При тия с 5.5, 5.8 си е мисия невъзможна. Друг е въпроса, че и изглеждат странно с това съотношение 18:9, високи и тесни. Grinning Но ще му мисля, когато дойде времето, с Mi6-цата мисля да карам поне още година.

За т.нар. китайци подкрепям. Така и така почти всичко се прави там, едните просто се произвеждат, а другите са чистокръвни китайци. Често на 1/2 от цената на флагманите на Самсунг, Апъл, Сони...

# 505
Аз и на 5" не стигам навсякъде:)Поне на моето Sony E4.Няма как да стигна и долу до бутоните и горе лентата без да го местя.

# 506
  • Бургас
Аз вече започнах употребата на Хауей Р10 лайт. Доволна съм. И най ми харесва,че прави хубави снимки!

# 507
Помагайте-искам да си сложа на началния екран задачите, които ми предстоят в Календара, но нещо не се справям. Става въпрос за Huawei.

# 508
Не знам как става, не ползвам календар. Освен да си го зададеш за тапет и да виждаш постоянно задачите и датите. Иначе мисля че няма как, поне не с официалното приложение в телефона. Разрови се за друго приложение което има такава функция.

# 509
Помагайте-искам да си сложа на началния екран задачите, които ми предстоят в Календара, но нещо не се справям. Става въпрос за Huawei.
Има опция в самият календар - напомняне. В него съответно си задаваш колко мин. преди събитието да ти напомни и то се изписва на екрана. Може да се настрои отгоре да излиза, може и на целият екран.
Обаче за второто не ме питай как става, че го направих без да искам и едва го махнах. Stop

Общи условия

Активация на акаунт