Избор на телефон

• 427 776
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 2 895
От 5 месеца съм с Xiaomi Redmi Note 10 Pro не е моя телефон. С тая марка нещо не можем да се спогодим.

Кое конкретно не Ви допада ? Обмислям това да е следващата ми покупка..
[/quote]
metome, ползвала ли си до сега телефон на тази марка? Xiaomi просто не е моето нещо, не мога да дам логично обяснение защо - не ми пасва и това е.
И аз нямам логично обяснение, но не ми харесва. За пръв път ползвам марката и съм сигурна, че няма да повторя.

# 2 896
  • Mediterraneo
Аз пък от години съм само с тази марка, цялото ми семейство- също, наблюдения имам върху повече от 10 модела, всички сме с различни в различни периоди. Един модел( съжалявам, не мога да ги назова точно) нямаше добър обхват вкъщи, но пък операторът ми смени сим картата и нещата се подобриха. Миналата седмица изпратих друг модел на ремонт, в гаранционните 2 години, нещо със софтуера, ще видим какво ще излезе. Но като интерфейс ми е много юзър френдли, имат чудесни батерии.

# 2 897
Здравейте!
Вече имам нужда от смяна на телефон, защото сякаш вече снимките не са същите и не ме удовлетворяват на моменти(motorola one vision).
Търсенето ми е обичайното(може би) хубави снимки, добра батерия и параметри.
Цена: 600-1100лв
Гледах марки :
-xiaomi - като модел note 10 pro и 11 lite, но сякаш по ревюта в интернет и това, което аз предпочитам е камерата- води прото; приемам препоръки и за други модели.
- моторола - EDGE 20, но ако знаете и по-добри модели.
Също така знам, че iphone SE 2 попада в ценовият диапазон, който съм избрала и  както 11та, че е около 1200 и мога да направя отклонение, както и за другите марки се отнася.
И допълнително питане е какво мислите също за iphone Х?
Благодаря много!

# 2 898
metome, ползвала ли си до сега телефон на тази марка? Xiaomi просто не е моето нещо, не мога да дам логично обяснение защо - не ми пасва и това е.

Даже ползвам в момента, но вече ми е малък като памет.

# 2 899
Какво е мнението ви за Реалми 8 5 Г? Търся бюджетни решение и искам да сменя сайоми с нещо различно в класа на редми нот 10

# 2 900
  • в 1001-та нощ
Здравейте!
Вече имам нужда от смяна на телефон, защото сякаш вече снимките не са същите и не ме удовлетворяват на моменти(motorola one vision).
Търсенето ми е обичайното(може би) хубави снимки, добра батерия и параметри.
Цена: 600-1100лв
Гледах марки :
-xiaomi - като модел note 10 pro и 11 lite, но сякаш по ревюта в интернет и това, което аз предпочитам е камерата- води прото; приемам препоръки и за други модели.
- моторола - EDGE 20, но ако знаете и по-добри модели.
Също така знам, че iphone SE 2 попада в ценовият диапазон, който съм избрала и  както 11та, че е около 1200 и мога да направя отклонение, както и за другите марки се отнася.
И допълнително питане е какво мислите също за iphone Х?
Благодаря много!

Motorola Edge 20 снима по-добре от Xiaomi 11 Lite. И двата са доста леки и тънки, поради което не са с много големи батерии.

Ако снимането е приоритет - разгледай и Realme X3 SuperZoom.
Също Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy A72 - освен, че снимат добре - имат оптична стабилизация са и водоустойчиви.

# 2 901
Какво е мнението ви за Реалми 8 5 Г? Търся бюджетни решение и искам да сменя сайоми с нещо различно в класа на редми нот 10
Видя ли IPS и Mediatek и започвам да бЕгам. Защо искаш да го сменяш?

# 2 902
Заради MIUI-то.

# 2 903
Благодаря много! Определено мисля да се насоча към S20 FE. Освен обичайните технополис,техномаркет..може ли да ме насочите към сайт за поръчване?

# 2 904
Благодаря много! Определено мисля да се насоча към S20 FE. Освен обичайните технополис,техномаркет..може ли да ме насочите към сайт за поръчване?
Може ли, след това да изкажеш мнение?  Аз другият месец ще взимам. И аз съм се насочила към Samsung.  Но съм студентка  и постоянно изпращам  имейли, трябва ми и да имам опция за конвертиране в PDF формат.. Не разбирам от телефони и затова съм в голяма дилема  Simple Smile

# 2 905
От 5 месеца съм с Xiaomi Redmi Note 10 Pro не е моя телефон. С тая марка нещо не можем да се спогодим.

[/quote]
интересно какво не и е харесало, аз го имам, все още нямам забележки...

# 2 906
Понеже сега стана тема на разговор с един познат и се заговорихме за сравнение самсунг, айфон 11 и айфон 12 мини. Вашето мнение какво е?

# 2 907
Мисля че в темата нееднократно се е обсъждал този въпрос.

# 2 908
Заради MIUI-то.
По-точно?

# 2 909

интересно какво не и е харесало, аз го имам, все още нямам забележки...
[/quote]
Първо при разговор трябва да се държи телефона под определен ъгъл. Малко да мръдне и се активира я задържене на разговор, я високоговирител, я се набере някоя друга цифра. Няма оправия датчика му е автоматичен. Второ бъгав софтуер така да го кажа. Често при набиране на номер при тел. разговор или вайбър докато звъни се появява черен екран. Трето при разговор на вайбър часа си седи толкова в колкото е започнал разговора и когато приключи разговора тогава се актуализира. Нямала съм такива проблеми с Хуавей, а съм имала два модела и не бих сменила марката ако предлагаха услугите на Гугъл.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 13:19 от vilka43

Общи условия

Активация на акаунт