Избор на телефон

• 427 475
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 315
Здравейте, понеже съм голям фен на apple и искам да сменя моята iPhone 6ца със по добро за около 500лв втора ръка?
Гледах доста и единственото което мога да си позволя е iPhone 8 или 8 plus.
Заслужава ли си този телефон през 2022?

# 3 316
Проверете дали поддържат ъпдейти на софтуера този модел. Погледнете десятка  (X) модела може да се намери за тези пари или SE 2020 втора употреба.

# 3 317
  • Мадрид / София
Проверете дали поддържат ъпдейти на софтуера този модел. Погледнете десятка  (X) модела може да се намери за тези пари или SE 2020 втора употреба.
Поддържат ъпдейт.
Айфоните доста по-дълъга употреба имат от колкото тези с Андройд. Стига телефона да е запазен и ако е употребяван да е бил ползван внимателно, все още може да се използва. Има живот в него. Имам 6 и ми е резервен, за всеки случай.

# 3 318
Здравейте, понеже съм голям фен на apple и искам да сменя моята iPhone 6ца със по добро за около 500лв втора ръка?

Точно днес гледах в Ozone, имат Iphone XR refurbished, на около 700лв., ако не ти е много мисля, че е по-добре по-нов модел е. И поне е от утвърден търговец, а не OLX, (някой незнайно какъв телефон) .

Даже и аз покрай моите драми с избор на телефон се замислих дали да не взема един такъв, за запознаване с марката и ios като цяло.

# 3 319
Не. Да купиш антика от 2017г. дали си заслужава? Хардуерът е морално остарял, а за батерията няма да говорим. Феновете на Apple трябва да са готови да извадят торбата с парите, а не да купуват стари кошници само защото са iPhone.

# 3 320
  • Мадрид / София
Не. Да купиш антика от 2017г. дали си заслужава? Хардуерът е морално остарял, а за батерията няма да говорим. Феновете на Apple трябва да са готови да извадят торбата с парите, а не да купуват стари кошници само защото са iPhone.
Когато купуваш Айфон от по-старите модели гледаш колко процента е живота на батерията. И това ти дава представа колко още може да се ползва. Последните ми Айфони са втора ръка и си работят без проблем. Единствено ги замених зара големината на екрана, че ми е трудно да чета от по-дребните модели, но това е по мой проблем със зрението, не от телефона. Пък и замяната на батерията или екрана дсже са по-евтини от тези на Самсунг (наложи ми се да сменям екрана на един Самсунг на мой приятел). Ми то излиза почти като един нов телефон.
Та аз съм за Айфон определено.

# 3 321
Когато купуваш Айфон от по-старите модели гледаш колко процента е живота на батерията. И това ти дава представа колко още може да се ползва.
Е, хубаво, ама явно не показва вярно, щом...

Моят телефон е на една година и е на 100%, но аз игри на него не играя, а това е най-скапващо батерията.

# 3 322
И що да не е вярно? Не ти се вярва след година ползване да е на 100% ли?

# 3 323
  • Бургас
Аз съм с Redmi note T8
Къде мога да проверя живота на батерията?
Какви трябва да са настройките на камерата,че нещо снимките и цветовете не са ми ок.
Предният ми телефон беше Хуауей и правеше по хубави снимки.

# 3 324
И що да не е вярно? Не ти се вярва след година ползване да е на 100% ли?
Няма вариант технологичен при който батерия да запази качествата си за една година ако се ползва интензивно

# 3 325
Имам iphone 6s, закупен през 2016 и много си го обичам. За съжаление, вече,  дисплеят му е за смяна ( появиха се едни чертички, които растат като трева) , а и паметта му е малко.
Но батерията падаше бързо още в началото. Нямам и не съм играла игри.

Насочила съм се към 13 mini ( малките са ми по-удобни), но не знам камерата как е, както и батерията. Моят  не прави хубави снимки на тъмно. Дано са по-добри и скоро да го видим на по-добра цена.

# 3 326
  • в 1001-та нощ
Аз съм с Redmi note T8
Къде мога да проверя живота на батерията?
Какви трябва да са настройките на камерата,че нещо снимките и цветовете не са ми ок.
Предният ми телефон беше Хуауей и правеше по хубави снимки.

Предложение от Жребче: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery

# 3 327
  • Мадрид / София
Когато купуваш Айфон от по-старите модели гледаш колко процента е живота на батерията. И това ти дава представа колко още може да се ползва.
Е, хубаво, ама явно не показва вярно, щом...

Моят телефон е на една година и е на 100%, но аз игри на него не играя, а това е най-скапващо батерията.
Може, ако батерията е сменена скоро или телефона почти не се е ползвал.
Батерията може да пада бързо от версията на IOS. Това може да се подобри с инсталирането на нова актуализация.

# 3 328
  • Бургас
Благодаря ти,Алена!

# 3 329
  • в 1001-та нощ
Относно снимането - толкова си снима. Ето снимки с новия Redmi Note 11:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт