Избор на телефон

• 427 454
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 3 375
  • Gorni Bogrov
Здравейте!Знам че темата е за телефони,но ако може да попитам за смарт часовник.Трябва ми някакъв бюджетен часовник от който може и да се провеждат разговори ,не държа да е марка,може и от китайските.

# 3 376
Да, абсолютно съгласна. Но таткото е решил че ще се купи и уважи желанието й. Аз не споделям мнението му на 100 %.

# 3 377
  • в 1001-та нощ
Ако нямате бюджет и искате най-доброто - iPhone 13 Pro Blush iPhone 13 и iPhone 13 mini често имат намаления в emag, сестра ми от там си взе mini. Може и на изплащане. Може и без доставка в някой от двата шоурума.

Здравейте!Знам че темата е за телефони,но ако може да попитам за смарт часовник.Трябва ми някакъв бюджетен часовник от който може и да се провеждат разговори ,не държа да е марка,може и от китайските.

Колко бюджетен? Какъв е бюджетът?

# 3 378
Да, абсолютно съгласна. Но таткото е решил че ще се купи и уважи желанието й. Аз не споделям мнението му на 100 %.
Да, най-добре уважете желанието и.
Аз ползвам айфон 6 от 6 години вече, по същото време моята майка си взе СЕ и изкара около 2 години с него , батерията тотално се скапа, имам и приятели ползвали СЕ версията - крайно недоволни.
Другата седмица ми предстои покупка на нов телефон - спряла съм се на Айфон 12, надявам се да ми служи вярно като този ( нищо му няма, просто вече е многоооо стар).
Така че, пожелавам Ви успех и дано попаднете на най-доброто.

# 3 379
  • Gorni Bogrov
Цитат на: a.l.e.n.a link=topic=907052.msg44569551#msg44569551 date=1649159683
[quote author=cecko05 link=topic=907052.msg44569072#msg44569072 date=1649154558

Колко бюджетен? Какъв е бюджетът?
[/quote] 100-150лв.

# 3 380
  • София
Iphone SE не препоръчвам! Взех го, защото исках малък телефон, а и скоро не бях ползвала марката. Батерията едвам ми изкарваше до 17ч. Като нито играех на него, нито съм говорела прекомерно. Основно вайбър и снимки,четене на имейли,повече като служебен го ползвах. Но е адски напрягащо да се стремиш да си пестиш батерията. И да малък е доста. Ползвах го около 6-7 месеца и го продадох със 100% батерия. След това взех Huawei Nova 9, като фен на марката мн му се радвах, прекрасен телефон..Но въпреки,че си бях инсталирала всичко, въпреки липсата на  GMS  някак лекинко ме дразнеше влизането през  Gspace на някои приложения и разни други дребни неща. Дадох го на сина ми, а аз си взех скромния Самсунг А 52S въпреки, че бях се зарекла да не ползвам повече Самсунг, но телефона е супер, до момента не се е случило,нищо, което да ме издразни. Прави си прилични снимки, от батерията съм доволна, не забива, не ме изхвърля, не се чуди и мае, върви гладко  забележки нямам. Така, че препоръчвам с две ръце Самсунга.🙂

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 21:09 от Mumy

# 3 381
  • Пулпудева
Скрит текст:
аз си взех скромния Самсунг А 52S въпреки, че бях се зарекла да не ползвам повече Самсунг, но телефона е супер, до момента не се е случило,нищо, което да ме издразни. Прави си прилични снимки, от батерията съм доволна, не забива, не ме изхвърля, не се чуди и мае, върви гладко  забележки нямам. Така, че препоръчвам с две ръце Самсунга.🙂
Аз също имам A52s и батерията е повече от добра - около 9-10 часа използване на екрана с едно зареждане в зависимост от употребата.
 Тъй като ти си доволна от него, ако искаш да си още по-доволна, може да си отключиш Developer options menu (или "Опции за разработчици", ако ползваш меню на български език в телефона) и оттам да ускориш работата на менютата. Става за секунди. Ето две видеа, които показват как се задейства това меню и после как се прави въпросната настройка:
Скрит текст:

Препоръчвам ти и трите стойности за скорост "Скала на анимацията" да си ги нагласиш на 0.5 секунда (стандартно са на 1 секунда). Така ще усещаш работата с телефона значително по-бърза и плавна. Ето и две преснимки от екрана на моя телефон, показващи как са направени същите настройки:
Скрит текст:

# 3 382
Аз съм с айфон 11 и съм много доволна Simple Smile Мои познати бяха с айфон SE и изобщо не бяха доволни. Айфон 11 е с добра камера, бърз е много, върши ми чудесна работа.

# 3 383
А като издръжливост на батерия, кой модел е по-добър ?
Мисля, че ако ще купувам айфон, ще трябва да се спра на някой от по-последните модели, че те излизат постоянно нови и нови.
Другото, което гледах е паметта, на колко е най-удачно да се спра, на 128гб сякаш цените са по-ниски.

# 3 384
А като издръжливост на батерия, кой модел е по-добър ?
Мисля, че ако ще купувам айфон, ще трябва да се спра на някой от по-последните модели, че те излизат постоянно нови и нови.
Другото, което гледах е паметта, на колко е най-удачно да се спра, на 128гб сякаш цените са по-ниски.
13 про е с много издръжлива батерия, но цената му е висока. Айфон 11 с 64 гб е супер, ако искате 12 или 13, те започват от 128 гб доколкото знам. Там и снимките са по - красиви.

# 3 385
Алена, а между Самсунг А52 и SAMSUNG GXY S20 FЕ+стъклен протектор кой би препоръчала. Ще сменям абонаментния план и реших да се възползвам от офертите за телефон.

Алена , самоцитирам се, за да припомня случаят ми. Оказа се, че и двата са изчерпани във Виваком и ми предлагат Самсунг Галакси А 53.
Добър ли е, може ли коментар.

# 3 386
  • Пулпудева
iPhone 12 прави малко по-ярки снимки, което е особено важно привечер. iPhone 11 и iPhone 13 са с една идея по-тъмни снимки. iPhone 13 доста изостря изображенията и добавя пренаситени цветове, а това ги прави малко по-неестествени. Но пък iPhone 13 предлага и настройка по желание цветовете да бъдат по-естествени.

във Виваком и ми предлагат Самсунг Галакси А 53.
Добър ли е, може ли коментар.
На практика е леко подобрен A52s, но с по-голяма батерия (5000 mAh вместо 4500 mAh) и с премахната букса за слушалки. Снимките на дневна светлина са съпоставими с тези на A52s, а привечер са мааалко по-добри. Предвид това, че A52s е много сполучлив модел, то наследникът му си заслужава.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 22:14 от Жребче

# 3 387
Здравейте, включвам се и аз в темата с един въпрос. Днес ходих в един сервиз, заради счупен дисплей на телефона и се загледах в телефоните втора ръка, които продават. Окото ми се спря на Iphone X. А в последно време се замислям да пробвам марката, тъй като досега винаги съм била с Android. Бях се насочила към Iphone SE 3, но тук чета доста негативни мнения за него.
 Та малко тъп въпрос, но според вас струва ли си Iphone X през 2022г.?

# 3 388
Не си струва вече този модел. Гледайте поне 11

# 3 389
  • Варна
Темата е доста активна и ще пиша тук.
От години нашето семейство е фен на самсунг като телефоните ни са S серията, таблети, телевизори... всичко е самсунг.
Днес обаче мъжа ми "пусна мухата" дали да не разнообразим и пробваме iphone.
Менюто и операционната система не ме притесняват-с всичко се свиква.
Важното за мен са камерата и батерията.
Цял следобед гледам видеа на камерите и определено има видове снимки, в които единия превъзхожда другиа както и обратното и реално не мога да преценя коя камера е по-добрия избор.
На самсунг ми харесва това, че снимките са по-светли и детайлни, но пък на айфон точно тази липса на толкова светлина помага определени снимки да са по--ясни, а не толкова осветени и като със светли петна при отблясъци.
Батериите... на Айфон е по-малка от на Самсунг; но я дават по-оптимизирана и издръжлива в часове на работа.

Някой също сравнявал и открил кой надделява?
Абстрахирам се от марки макар и да съм леко пристрастна.

Едит: гледам и сравнявам последните модели на марките - s22 и 13.

Общи условия

Активация на акаунт