Избор на телефон

• 430 761
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 560
  • до най-прекрасния мъж
Аз и ММ сме с Huawei, моят е GT2, неговият GT2 Pro. И двата са съвместими със Samsung. Аз съм по-стар модел J6+, на ММ е А70, работят си вече почти година безпроблемно. В случай че Ви харесат като опция, може да ги разгледате.

# 4 561
  • в 1001-та нощ
Какъв е бюджетът Ви за часовник? Този трябва да е съвместим, но няма интерфейс на български и други екстри.

# 4 562
Моторола Moto Watch 100 има ли интерфейс на български?

# 4 563
Какъв е бюджетът Ви за часовник? Този трябва да е съвместим, но няма интерфейс на български и други екстри.
Ще ми се да не е повече от 300 лв. Не знам дали е реалистично.

# 4 564
  • в 1001-та нощ
Да, можете да се вместите и да му вземете Samsung Galaxy Watch4 - аз моя го взех за 290 лв, и в момента виждам такива оферти. Има и голям мъжки. Не взимайте старите поколения.

# 4 565
Благодаря, a.l.e.n.a., винаги си много полезна и изчерпателна.

# 4 566
  • при моите деца .....
Може ли мнение за Xiaomi Redmi Note 11 pro.
Интересува ме камерата, използвам социални мрежи.
Предварително благодаря.

# 4 567
  • Somewhere far away

Едни от най-добрите бюджетни телефони за тази година. Много добър дисплей, голяма батерия, добра камера. Аз лично бих си го взела, ако имах нужда от нов телефон без да се замислям.

# 4 568
  • при моите деца .....

Едни от най-добрите бюджетни телефони за тази година. Много добър дисплей, голяма батерия, добра камера. Аз лично бих си го взела, ако имах нужда от нов телефон без да се замислям.
Благодаря!
ММ го избра, аз бях за друг след четене на темата.
Вече е купен....
Дори не знам цветът какъв е.

# 4 569
Интересува ме камерата, използвам социални мрежи.
Предварително благодаря.

Най-добре разглеждайте ревюта и лично добивайте впечатления за камерите на устройствата, от които се интересувате. Ето Ви албум със снимки правени с Redmi Note 11 pro:
https://disk.yandex.by/d/zQYd2vP4IKeNWw

За жалост и този модел има проблеми с датчика за приближение, или иначе казано не винаги гаси и заключва дисплея, когато поднесете телефона към лицето по време на разговор.

# 4 570

За жалост и този модел има проблеми с датчика за приближение, или иначе казано не винаги гаси и заключва дисплея, когато поднесете телефона към лицето по време на разговор.

Е, това е много кофти, помня преди много години първите телефони имаха този бъг, как не са го обмислили....

# 4 571

Е, това е много кофти, помня преди много години първите телефони имаха този бъг, как не са го обмислили....
Няколко модела на марката нямат реално такъв датчик, а се води виртуален(с помощта на другите сензори). Samsung също имат няколко модела през последните години с виртуален.

# 4 572

Обмислили са го, даже много добре. Просто такава е маркетинговата стратегия на Xiaomi, а именно да предложи най-впечатляващите хардуерно устройства на "хартия" (характеристики), при това на най-ниска цена. Нали за да поставят, примерно по-производителен процесор, и в същото време цената да е най-добрата на фона на конкурентите, трябва от някъде да се икономиса? Тази стратегия работи, а Xiaomi винаги са имали големи продажби по цял свят. Съответно няма и да я променят, защото ситуацията ги устройва.
Софтуерно са същата работа, MIUI, макар и много функционален, винаги е бил и по-багав на фона на конкуренцията. Представете си за кво "старание" иде реч от страна на софтуерния екип на Xiaomi, щом с неоптимизирания към дадения хардуер apk файл за google камера се получават по-добри снимки, отколкото със стоковото и уж оптимизирано под конкретния хардуер приложение на Xiaomi. https://youtu.be/FnwdtxfUARY?t=232

# 4 573
Представете си за кво "старание" иде реч от страна на софтуерния екип на Xiaomi, щом с неоптимизирания към дадения хардуер apk файл за google камера се получават по-добри снимки, отколкото със стоковото и уж оптимизирано под конкретния хардуер приложение на Xiaomi. https://youtu.be/FnwdtxfUARY?t=232
Смесваш нещата. Няма специалисти по всичко. В тази връзка защо смартфоните на Sony не са най-добре снимащите? Thinking Че нали Sony произвежда оптичните сензори на най-добрите смартфони?! Какъв парадокс! Laughing С това искам да ти кажа, че си трябва сериозна софтуерна обработка. Приложението Google Camera е портнато за мнооого марки и модели смартфони, защото с него снимките изглеждат много по-добре, отколкото с това на производителя на смартфона. Пак парадоксалното е, че и на Google смартфоните не са най-добре снимащите.

Имам усещането, че ползваш само iOS и четеш от тук от там някакви неща за Android и хич те няма.

# 4 574
Имам усещането, че ползваш само iOS и четеш от тук от там някакви неща за Android и хич те няма.
Аз бих се изненадал, ако фен и собственик на Xiaomi, като теб би ме подкрепил. Говорили сме по темата, просто всеки път, при това в различни периоди от развитието на MIUI съм се интересувал, и всеки път, като ги хвана в ръка нещо не им е в ред.
В тази връзка защо смартфоните на Sony не са най-добре снимащите? Thinking Че нали Sony произвежда оптичните сензори на най-добрите смартфони?! Какъв парадокс! Laughing
Не съм се интересувал последните флагмани на Sony как снимат, може би реално не са сред най-добрите, както намекваш. Като цяло мобилното им подразделение виси на косъм от фалит, при това от години. Всяко подразделение си е със свой бюджет, и е грешно да считаш, че трябва да правят мега яките камерафони, само защото другите подразделение на компанията са успешни.
Когато мобилното подразделение има проблеми с финансирането, то няма как да се конкурира с успешните брандове, просто защото не разполага с огромните суми, които конкурентите инвестират в иновации.
Да се сещаш някакви нови и значими за сферата технологии да са внесени от Sony през последните години? Аз лично не се сещам за такива.
Кой според теб е най-добре снимащият смартфон? Изобщо съществува ли такъв? Питам защото най-често, едни ще има най-добра детайлизация на светло, втори ще прави по-добри снимки при слабо осветление, трети ще е топ в заснемането на видео - отлично ще стабилизира, четвърти ще е с най-як ултраширок модул, пети ще е с най-добра предна камера, шести с най-добър оптичен зум, и така нататък. Може би като съвкупност от плюсове да се определи условен фаворит, но пак е доста субективно, защото едни плюсове са по-значими от други.
Аз лично не се хващам да утвърждавам, кой смартфон снима най-добре към днешна дата, поради гореизброените причини.

Малко хумор за финал:

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 06:06 от BM21

Общи условия

Активация на акаунт