Избор на телефон

• 430 635
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 620
Samaung оправиха ли си телефоните?
Преди след втората година трябваше да се сменяват, ставаха бавни и батерията не държеше.

ПП: преносимите батерии със соларно зарядно са калпави.
Вярно че моята я взимах от алиекспрес, ама, ама на слънце не съм успявал да я заредя.

# 4 621
Може ли мнение за телефон Motorola G60, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 6000 mAh
или въобще в този ценови клас ДО 400-420 лв ,128GB, 6GB RAM да ми препоръчате телефон за госпожица, която няма мания за селфи и снимки, а просто "нещо, което да има повече памет и батерията да държи поне ден", в сравнение с този, който ползва в момента всеки друг би и се видял перфектен, защото си е съсипала своя Wink
Правих сравнение между тези 4 телефона в емаг-а . Relaxed

# 4 622
Може ли мнение за телефон Motorola G60, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 6000 mAh
или въобще в този ценови клас ДО 400-420 лв ,128GB, 6GB RAM да ми препоръчате телефон за госпожица, която няма мания за селфи и снимки, а просто "нещо, което да има повече памет и батерията да държи поне ден", в сравнение с този, който ползва в момента всеки друг би и се видял перфектен, защото си е съсипала своя Wink
Правих сравнение между тези 4 телефона в емаг-а . Relaxed

Едва ли ще имат голяма разлика в автономността, защото G42, макар с по-малка батерия 5000mah, е с по-икономичен OLED дисплей и SoC. Отделно G42 е по-компактен, лек и по-нов, съответно ще се поддържа по-дълго софтуерно. G60 e с по-висока производителност и вероятно по-добри камери.
Забелязах и разни дреболии в G42, като стерео високоговорители, и странично монтиран сензор за пръстов отпечатък.

# 4 623
  • в 1001-та нощ
G60 бих взела аз, но е доста голям, дебел и тежък. Най-добре ги вижте и в магазин на живо.

# 4 624
Четох и друго ревю, в което се казва, че е тежък G60 Pensive
BM21, a.l.e.n.a, благодаря! Май не е зле да отидем да ги видим на живо. Искаше ми се да е изненада Simple Smile

# 4 625
  • в 1001-та нощ
С това се свиква. Но ако иска да го носи в джоб ....

# 4 626
  • Варна
Кой серии на samsung поддърат Есим? Само S ли?

# 4 627
  • Бургас
Здравейте!
Дали може да ми препоръчате какъв телефон да търся за наследника, че старият му е доста потрошен вече, пък и иначе е вече старичък.  Досега беше с Huawei, но предвид това, че си иска всичко гугълско (а и аз, защото все още смятам да бъде с родителски контрол), сега вече ще е друга марка вероятно. Няма особени претенции, освен да му държи батерията, да е бърз, да е сравнително голям, да има достатъчно памет за всичките му глупости и да става за Фортнайт и други игри. Снимките не са му приоритет особен, тъй като основно играе, ползва ютуб, браузер, тиймс, вайбър и пр. Аз пък искам да е сравнително здрав (то това малко имагинерно де) и да е най-много 400лв. Някакви препоръки?

# 4 628
bradata, аз съм по-скоро от все питащите в темата, дори по-горе търсих мнения за същото Wink В крайна сметка между Моторолите G42 и G 60 се спрях на Редми, този:
https://buybest.bg/xiaomi-redmi-note-11-128gb-6gb-dual-sim
Поръчах го насред Коледа, та не е дошъл, но тук цената е най-ниско, нищо, че докато дойде до мен още 10-12 лв отгоре има, в емаг си е над 400 лв, пак предлагат от тези като продавачи.
п.п. Пуснах протектори/стъкла от Али-то, че там 3 бр са 10 лв, тук за 1 ми искат 15 Rage

# 4 629
  • Бургас
Половинът загледа сега този https://www.ozone.bg/product/smart-telefon-oppo-reno-5-lite-flui … tic-purple-128gb/ ,но му хвана окото и Motorola G72,  който пък е над бюджета...

# 4 630
На племеника взеха редми 10 про, той си го избра/поиска май.

# 4 631
  • в 1001-та нощ
Здравейте!
Дали може да ми препоръчате какъв телефон да търся за наследника, че старият му е доста потрошен вече, пък и иначе е вече старичък.  Досега беше с Huawei, но предвид това, че си иска всичко гугълско (а и аз, защото все още смятам да бъде с родителски контрол), сега вече ще е друга марка вероятно. Няма особени претенции, освен да му държи батерията, да е бърз, да е сравнително голям, да има достатъчно памет за всичките му глупости и да става за Фортнайт и други игри. Снимките не са му приоритет особен, тъй като основно играе, ползва ютуб, браузер, тиймс, вайбър и пр. Аз пък искам да е сравнително здрав (то това малко имагинерно де) и да е най-много 400лв. Някакви препоръки?

Гейминг телефон до 400 лв - сложна работа, но Motorola moto g60, Samsung Galaxy M33.

# 4 632
  • Somewhere far away
Asus правят добри геймърски неща. Iphone  също е добър за гейминг- но е доста над бюджета.

# 4 633
Половинът загледа сега този https://www.ozone.bg/product/smart-telefon-oppo-reno-5-lite-flui … tic-purple-128gb/ ,но му хвана окото и Motorola G72,  който пък е над бюджета...

Не са лоши OPPO, но по-добре изберете А74 5G, защото е с по-съвременен, производителен и енергоефективен  SoC.
https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/oppo/a74-5g … -dual-p668242722/
В този ценови диапазон може да Ви допадне Oppo A57 5G, пак по-добър, като производителност вариант от Reno 5 lite.
https://-spam215-/oppo-a57-5g-64gb-4gb-ram-dual-black
И двата модела се поместват в бюджета от 400лв.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 15:56 от BM21

# 4 634
bradata Fortnite върви и на Redmi 9 ама си е мъка. Определено заложете на голям дисплей - иначе не е добре за очите. Дет' се вика без таблет няма да мине Wink

Общи условия

Активация на акаунт