Избор на телефон

• 425 223
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 4 695
Аз бях с мобифон Benefon Dragon до преминаването на БТК към GSM мрежа и директно започнах със смартфон. Мобифоните тогава в началото имаха много по-добро покритие и особено в планините където обичам да ходя. GSM-те едно, че имаше зони без изобщо да има покритие, а освен това при GSM системата при лошо покритие когато е лоша връзката се губят части от думите и не можеш да разбереш какво се говори, докато при мобифоните при лоша връзка може да има шум и т.н., но чуваш цялата дума.

# 4 696
Както и да го наречете, все ще ви разберат, мобифон, джиесем, смартфон. Аз лично съм на простия принцип ,като Деница Симеонова (просто Киро), така де, просто телефон. Smiley

А сега нещо по-сериозно, един от сътрудниците на Мета ги съди, защото решили умишлено да унищожават батериите на устройствата, на някои потребители, което може да е опасно за тях. Примерно ако даден човек се нуждае от спешна медицинска помощ, полиция, пожарна, или нещо подобно, изтощената батерия в даден момент може да се окаже фатална.

https://blitz.bg/lyubopitno/natiren-ot-zukrbrg-razkri-kak-facebo … i_news934323.html

Аз допускам, че може да е вярно, най-малкото, защото КНР и САЩ са в икономическа война, и по този начин биха могли осезаемо да се саботират китайските гиганти в сферата.

# 4 697
Оригинални ли са зарядните от този сайт/ магазин?
https://www.citytel.bg/apple

В сайта на технополис например зарядното за iphone е едно с отделни USB кабели, а в този сайт за всеки модел са различни

# 4 698
  • София
Здравейте, имам Xiaomi note 10 lite, който като цяло е ОК, но започна да забива, лагва, а батерията пада бързо (а е доста солидна) и скоро ще е за смяна. Бях загледала Z flip 4, защото искам нещо по-компактно (а и да си призная, много ми харесва визуално), но изобщо не чувам добри отзиви и не ми се рискува. Искам да има добра камера и да е бърз, отделно ако може да е по-компактен от S22 ultra би било супер. Като допълнителен плюс бих полосочила да се свързва добре с часовника ми (Фитбит верса 3), защото настоящият категорично отказва. Ще се радвам на всякакви предложения. Благодаря Simple Smile

# 4 699
  • Асеновград
Новия S23 има вариант 6.1. Вече има пред заказ .
https://www.technopolis.bg/bg/PredefinedProductList/Samsung/c/sa … sung_gsm_preorder

# 4 700
Здравейте, имам Xiaomi note 10 lite, който като цяло е ОК, но започна да забива, лагва, а батерията пада бързо (а е доста солидна) и скоро ще е за смяна. Бях загледала Z flip 4, защото искам нещо по-компактно (а и да си призная, много ми харесва визуално), но изобщо не чувам добри отзиви и не ми се рискува. Искам да има добра камера и да е бърз, отделно ако може да е по-компактен от S22 ultra би било супер. Като допълнителен плюс бих полосочила да се свързва добре с часовника ми (Фитбит верса 3), защото настоящият категорично отказва. Ще се радвам на всякакви предложения. Благодаря Simple Smile

Сещам се за Samsung Galaxy S21 FE, като иде реч за малко по-компактен, но като фото възможности и производителност отстъпва.
Скоро влиза в продажби и OnePlus 11, който като производителност е супер. Като камера вероятно нещо средно между 21 FE и 22 Ultra, но по размери за жалост е близък до 22 ultra. OxygenOS 13/ColorOS 13, с които ги предлагат са стабилни. Аз лично ползвам вече почти година ColorOS 12 след това и 13, но на апарат Oppo (пак бранд на корпорация BBK) и съм имал само веднъж проблем със свързването към мултимедията на Nissan Qashqai 2022.

# 4 701
За по-компактен от 22 Ultra виж 22+ и аз го купих по тази причина.

# 4 702
Влязох с намерението да попитам за OnePlus 11 и виждам, че вече е споменат Simple Smile може ли по-подробно мнение и дали си заслужава?

# 4 703
# 4 704
Здравейте.
Моля за предложения- искам да купя Самсунг,но идея си нямам какъв модел Grinning
Бюджет до около 500лв. Изисквания за хубави снимки , ще се ползва главно за разглеждане и няма да има тежка работа с него,така да се каже.
Благодаря!

# 4 705
  • в 1001-та нощ
А33

# 4 706
Имам един може би смешен въпрос, но наистина не знам как стоят нещата със старите модели телефони, когато компанията представи новия модел.
Харесала съм си Samsung Galaxy S22, но чакам следващите 2-3 месеца да ми изплатят един бонус от работа, за да си го взема.
Виждам, че сега започват да предлагат новия S23. Има ли опасност да се спре предлагането на S22 в този случай, или да не се притеснявам?

# 4 707
  • Somewhere far away
Няма да спре, спокойно. Особено пък за телефон, който е само на една година.

# 4 708
Здравейте,
Може ли за малко помощ- чисто нов Самсунг А53. Прехвърлихме данния от стария А50. В регистъра на повиквания всички приети и набрани телефонни номера са с един и същи  цвят, няма червен за пропуснато обаждане или син/ зелен за приет/ набран номер. Как да променим това? Не намираме в настройки.
Също така при пропуснато обаждане има нотификация само в горната част на дисплея, върху зелената икона за Повиквания няма индикации за пропуснато повикване.

# 4 709
  • в 1001-та нощ
С какво прехвърлихте данните?

Общи условия

Активация на акаунт