Избор на телефон

• 430 979
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 610
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тук, но все пак да го задам Simple Smile Аз в крайна сметка купих Моторола г72. Всичко добре, настроих го, прехвърлих си нещата от стария, но! Нали съм технически инвалид, не намирам от къде в менюто мога да изключвам звука и да го слагам на вибрация при нужда. Може ли някой да ми помогне, как става това? Simple Smile

Намерих клип, но е на немски
https://youtu.be/CB9lsw9U7ko?si=v6tmcI4ojw7zaHW7
На руски https://youtu.be/p_vKQmQZB0Y?si=fHHbRwHkdxu7H6vc

А, успяла си вече. Браво.Simple Smile

# 5 611
Здравейте,

Някой с мнение и/или преки впечатления за следния телефон:

https://ardes.bg/product/asus-zenfone-10-8gb-256gb-midnight-blac … 0m1-m00090-337056

Достоен конкурент ли е на Самсунг в този ценови диапазон?
Имала съм Asus Zenfone Selfie, уникален телефон, ползвах го три години и не мръдна, даже му бях купила още една батерия.
За този ценови диапазон  - iphone 15.
Имам Samsung s23 от скоро и ми се плаче колко лагва постоянно. Съжелявам, че минах от ios на android.
Одеве забравих да питам.
Защо препоръчваш айфон в случая? Понеже имам същата чуденка за същия асус. Моето лично впечатление от няколко смартфона, които съм ползвала/ползвам - самсунг, алкател, моторола, нокиа, асус, хуауеу - асус беше най-доброто.

# 5 612
Може ли тези които купиха Xiaomi 12 lite да кажат впечатления от батерията .Струва ми се че е малка.Пък цял ден ровичкам.

# 5 613
Здравейте,

Някой с мнение и/или преки впечатления за следния телефон:

https://ardes.bg/product/asus-zenfone-10-8gb-256gb-midnight-blac … 0m1-m00090-337056

Достоен конкурент ли е на Самсунг в този ценови диапазон?
Имала съм Asus Zenfone Selfie, уникален телефон, ползвах го три години и не мръдна, даже му бях купила още една батерия.
За този ценови диапазон  - iphone 15.
Имам Samsung s23 от скоро и ми се плаче колко лагва постоянно. Съжелявам, че минах от ios на android.
Одеве забравих да питам.
Защо препоръчваш айфон в случая? Понеже имам същата чуденка за същия асус. Моето лично впечатление от няколко смартфона, които съм ползвала/ползвам - самсунг, алкател, моторола, нокиа, асус, хуауеу - асус беше най-доброто.
Сега се загледах, че човека търси андроиден телефон .
Аз днес бях във виваком и се оказа, че ще мога да си взема iPhone 15 и сега се чудя за колко пари да го продам моят Samsung s23 ...
Нямам идея по колко вървят, но съм забелязвала, че когато продавам Айфон - желаещи много, но не е същото със скъп андроиден телефон, та следващата ми мъка е как ще се отърва от него 😔😄

# 5 614
  • Асеновград
Е колко да е мъка . Подарете го на някой когото не обичате . Laughing

# 5 615
Аз съм с Fold 5 и нямам представа как ще го продавам. Не стига че андроид, ами и сгъваем. Joy

# 5 616
Само да вметна, че ще приема като подарък андроидските ви ненужни устройства. Ще се жертвам за благото на обществото. Innocent

# 5 617
Може ли да кажете от iPhone 15 pro max 256gb и Sony Experia 1V 256gb кой си заслужава повече парите?

# 5 618
  • Мадрид / София
Може ли да кажете от iPhone 15 pro max 256gb и Sony Experia 1V 256gb кой си заслужава повече парите?
Тук можеш да видиш сравнението и да си прецениш.

За мен Айфона е по-читав, но Сони може и да са се постарали. Първия ми смартфон беше Сони Експерия и мнохо ми харесваше, но на втората година му изгоря платката. Пробвах още два пъти с такъв и безуспешно. Беше фабричен проблем. Сега съм с айфон и само в краен случай бих заменила марката и не за да се хваля (то няма на кого, тук всеки втори е с айфон и е нещо нормално), а защото работи безотказно вече доста време. Просто си допаднахме. 😄

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 21:51 от Angela61

# 5 619
Не знам какво му се чудите на този Iphone 15, Ябълките тотално се изложиха с този модел. Явно го пуснаха преждевременно заради ЕС регулациите, пълен е с бъгове.

# 5 620
  • Мадрид / София
Не знам какво му се чудите на този Iphone 15, Ябълките тотално се изложиха с този модел. Явно го пуснаха преждевременно заради ЕС регулациите, пълен е с бъгове.
Че кога имА време да го изпробваш? Минаха само 13 дни от както излезе?

# 5 621
Айфони ще има налични поне след месец, специално за pro и pro max моделите. Днес бях в Зора и питах. Който е предплатил по време на приордърите може и по-скоро да си ги получи.

# 5 622
Че кога имА време да го изпробваш? Минаха само 13 дни от както излезе?

в нета ще намериш тестове и ревюта колкото искаш...

# 5 623
  • Асеновград
Нещо за гризнатата

# 5 624
  • Мадрид / София
Почти всички нови модели техника(няма значение коя и коя марка) имат леки кусури, които се поправят с времето. Затова бързането да се сдобиеш с последния писък на модата, не винаги е най-доброто решение. Проблем е когато това остава като проблем при по-нататъшните произведени бройки. Но едно претопляне и лесното драскане на титания не са бъгове, поне аз така го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт