Избор на телефон

• 430 688
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 670
Днес го разглеждах на живо и като външност ми допада, но от ревюта се оказва, че е по-бавен от айфон 13, с такъв беше сравнен в ревюто и снимките са малко по-тъмни. Иначе в ръката усещането е приятно.

Разбира се, че Iphone 13 е по-производителен, той е с флагмански за времето си SoC - A15 Bionic, докато във Vivo стои среден клас Dimensity 920. От там и заслужено Iphone 13 e значително по-скъп.
Ако се търси алтернатива от Vivo, която да замени Iphone 13 ,то това е по-скоро Vivo X90 Pro, или още по-добре vivo X90 Pro+, но не и V23 5G.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 00:41 от BM21

# 5 671
Какви са разликите между iPhone, Pro и Pro Max моделите освен големината и батерията може би? Струват ли си по евтините модели или ако е iPhone, то да е Pro Max?) На мен ми трябва хубава камера, което както забелязвам те притежават, издръжлива батерия 🔋 , памет за няколко най масови приложения и не по малко от 200 снимки.
От адски много време заглеждам марката, но не мога да се спра на конкретен модел.

# 5 672
  • Мадрид / София
Pro и Pro max са с най-новите чип и други новости, като миналогодишните (14 pro и 14 pro max) сега са 15 и 15 плюс. Общо взето това е. Всичките видове 15 са с USB-C за разлика от предишните модели. Можеш да видиш сравненията на моделите в Интернет, ако те интересуват повече подробности.

# 5 673
Стана ми смешно

# 5 674
  • Мадрид / София
Сдобих се с iphone 15+. Първи впечатления - лек за размерите си, удобен в ръката, бърз и държелива батерия. Друго за момента не съм изпробвала. Предния ми телефон беше iphone 11. Още си работи, но батерията му вече е на 85% и си трябва на два пъти на ден да се зарежда. Освен това екрана ми беше  леко малък за гледане на филми и видеа. Това е за сега.

# 5 675
Да ви питам, предполагам,че има някакъв период ,след който смартфоните е добре да се сменят....Колко Години максимум може да се изкара с един смартфон?

# 5 676
  • София
Да ви питам, предполагам,че има някакъв период ,след който смартфоните е добре да се сменят....Колко Години максимум може да се изкара с един смартфон?

Докато спре да получава софтуерни ъпдейти от фирмата производител, най-вече за безопасността.

# 5 677
Angela61, чакам още мнения от теб. Те поне са еднакви с базов модел 15 (освен батерията). Ако може отзив за камера, големина на снимки. С олко памет го взе?
И удобен ли е този динамичен остров? Пречи ли на нормална работа и гледане на филм или клипове от ютуб 😅

# 5 678
Сдобих се с iphone 15+. Първи впечатления - лек за размерите си, удобен в ръката, бърз и държелива батерия. Друго за момента не съм изпробвала. Предния ми телефон беше iphone 11. Още си работи, но батерията му вече е на 85% и си трябва на два пъти на ден да се зарежда. Освен това екрана ми беше  леко малък за гледане на филми и видеа. Това е за сега.
Имаме сходна съдба-аз днес взех 15 pro max, а сегашния ми е 11 pro и батерията му също е на 85%(други забележки нямам), но пък го зареждам на 2-3 дни.
Та тепърва ще видим новия ще се чупи ли, ще прегрява ли, дисплея му ли ще гори Joy или ще е толкова добър, колкото и сегашния ми.

# 5 679
  • Мадрид / София
Взех го с 128GB, защото не пазя много снимки и не качвам филми. Изобщо много не се сещам да снимам. Днес направих 1-2 снимки заради работата ми, но ги изтрих. Като снимам навън ще покажа.
Зарежда бързо и не загрява изобщо. Днес му качих последната актуализация на софтуера, че си го искаше и толкова. На предишния телефон гледах доста филми и програми, които хабяха батерията доста бързо, затова и зареждах повечко. Ще видим как ще се държи новия. За сега забележки нямам.
Снимки от сега, в момента на лампа:
Zoom 1

Zoom 2

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:41 от Angela61

# 5 680
Имаме сходна съдба-аз днес взех 15 pro max, а сегашния ми е 11 pro и батерията му също е на 85%(други забележки нямам), но пък го зареждам на 2-3 дни.
Та тепърва ще видим новия ще се чупи ли, ще прегрява ли, дисплея му ли ще гори Joy или ще е толкова добър, колкото и сегашния ми.
Здравейте, от кой магазин го взехте и дали с предварителна поръчка. Имам платен на 28.09 в Зора и още го няма. Може би защотото изпуснах приордера ?

# 5 681
  • Мадрид / София
Мойта покупка няма да ти върши работа, че не съм в Бг, дано Лимана ти отговори.

Някой ме попита за динамичния остров и забравих да отговоря, за което се извинявам, не, не пречи. Не е голям и не дразни изобщо (поне мен). Сина казва, че той е подходящ за да следиш някои апликации. За сега впечатленията ми са тези.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 07:27 от Angela61

# 5 682
Здравейте, от кой магазин го взехте и дали с предварителна поръчка. Имам платен на 28.09 в Зора и още го няма. Може би защотото изпуснах приордера ?
Аз го взех от Yettel, но доста разправии имахме, та не съм сигурна дали да препоръчам. Поръчах го на 15.09 и дойде вчера. Това за който го интересуват срокове.

# 5 683
Моля,да ми препоръчате телефон до към 600 лв,да е бърз,с добра камера,ще се ползва за социални мрежи,снимки,вайбър...Досега е бил с Xiaomi redmi note 8 pro. Аз съм с Realme GT Neo 2 ,но цената му е към 900 лв. Нещо такова горе долу?
P.S Засега съм се спряла на Xiaomi 12 lite🤔🙄

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:11 от the_demon

# 5 684
  • в 1001-та нощ
Добър е, взимай го 👌

Общи условия

Активация на акаунт