Избор на телефон

• 427 953
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 835
Здравейте, moto edge 30 pro или moto edge 40 neo е по- добър избор според вас?
30 про е по-добър, но като цяло по-стар модел, ще навърши скоро 2 години, докато 40 нео е на 2 месеца.
Отделно 30про в момента е с 250 лева по-скъп.

Това ми е дилемата... заслужават ли си 250те лева отгоре за почти  2 годишен модел, при положение, че и ъпдейти сигурно не се очакват за него. Edge 40 също го разглеждам като вариант, но пък RAM паметта му е по-ниска от на Neo

# 5 836
Ами аз заложих на 40 Neo, дилемата ми беше ако давам отгоре 250 лева да е Pixel 7, но заради бъговете при ъпдейта им към андроид 14 се отказах от Пиксела. Но мисля вече си оправиха бъговете и всичко е наред.
Така че ако сте решили да давате повече пари, вземете си Pixel , ако ли не - 40 Neo, пък и Нео-ти с неговата еко концепция е готин, веган кожа и кейс в същия цвят от втвърден лен.

# 5 837
FIORE, със сигурност айфон 15+ го има, ама не те устройва цената😁
Знам, знам, но друго горе - долу прилично няма ли? 😁
Тези двата, които съм посочила, няма ли да свършат що - горе работа. Гледах ревюта уж.
Или пък нещо подобно. 😊

# 5 838
Търся телефон с хубава камера за снимки, ползване на социални мрежи, гледане на видеа, издържлива батерия . 1000-1500 лв Моля, предложете ми марка

# 5 839
Търся телефон с хубава камера за снимки, ползване на социални мрежи, гледане на видеа, издържлива батерия . 1000-1500 лв Моля, предложете ми марка

Като фото възможности в този ценови диапазон Galaxy S23 ми допада, но като автономност iPhone 14 е по-добрия вариант.
Google Pixel 7 Pro Също е интересен като камери, но по техния Tensor G2 има доста забележки, производителността му е значително под тази на A15 Bionic и Snapdragon 8 Gen 2. От Google са се опитали да компенсират големия разход на енергия с голяма батерия, но въпреки това Tensor G2 си остава основен недостатък в този ценови клас спрямо конкурентите. Pixel обаче е и с най-голям дисплей, с най-тънките рамки на фона на гореспоменатите два, което е плюс при гледането на видеа, докато примерно Iphone 14 с тая крупна вежда и дебели рамки разочарова, а на всичкото отгоре е и 60hz.

# 5 840
Гледам в Технополис за Черен Петък има добри намаления на някои телефони

# 5 841
Здравейте,
Днес трябва да купя нов телефон и се колебая между IPhone SE 3gen и Samsung Cover 6 pro. Може ли мнение?
Зная, че са съвсем различни телефони, но до сега съм ползвала само Самсунг и се изкушавам да пробвам IPhone, а не ми се дават много пари за по-скъпите модели.

# 5 842
  • Варна
Аз съм с такъв айфон. Да, малък екран, ретро рамка, дрън-дрън, аз обаче го обожавам. Исках МАЛЪК телефон, а не тухла, исках да е бърз, незабиващ и да прави хубави снимки. Ами.... 4 от 4. Идеален ми е.

# 5 843
На мен такъв ми е служебния. Не харесвам епъл, но не е лош телефона.

# 5 844
Здравейте,
Днес трябва да купя нов телефон и се колебая между IPhone SE 3gen и Samsung Cover 6 pro. Може ли мнение?
Зная, че са съвсем различни телефони, но до сега съм ползвала само Самсунг и се изкушавам да пробвам IPhone, а не ми се дават много пари за по-скъпите модели.
Защо точно Samsung Cover 6 Pro?

Аз съм с такъв айфон. Да, малък екран, ретро рамка, дрън-дрън, аз обаче го обожавам. Исках МАЛЪК телефон, а не тухла, исках да е бърз, незабиващ и да прави хубави снимки. Ами.... 4 от 4. Идеален ми е.
Само да вметна - 14.3мм разлика във височина и 2.6мм на широчина. Характеристиките на Xiaomi 12 дори няма да ги коментирам.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11410&idPhone2=11285#diff-

# 5 845
  • Мадрид / София
Защото си е решила да е айфон, а не Xiaomi.  Защо настойчиво сте против Iphone? Толкова предубеденост към тази марка.

# 5 846
Здравейте! В момента съм с Xiaomi note 8t, но започна да ми прави номера и трябва да го сменям. Бях си вкарала мухата за iPhone 13, но не мога да взема решение и най-вече дали си струва толкова пари. По-скоро клоня за нещо в диапазона 400-600 лв, но нищо не ме впечатлява. Ще се върна назад в темата, но ще се радвам и на вашите предложения.

# 5 847
  • София
Преди 3 години смених един телефон с айфон се 2, преди няколко месеца смених и другия с 14+. Не бих се върнала към Андроид в момента.
Споделям лично субективно мнение.

# 5 848
Преди 3 години смених един телефон с айфон се 2, преди няколко месеца смених и другия с 14+. Не бих се върнала към Андроид в момента.
Споделям лично субективно мнение.

И аз така! От 11 на 13 обаче! Следващия ще е про версия , но пак Apple!🍎

# 5 849
Защото си е решила да е айфон, а не Xiaomi.  Защо настойчиво сте против Iphone? Толкова предубеденост към тази марка.
Виж дисплеите и като цяло предната част. Марките не са важни. Кой ти харесва повече?

Лично аз не харесвам политиката на Apple да изстисква потребителите за всяко нещо. Не харесвам затворената операционна система iOS, по която не можеш да пипаш елементарни неща(козметични). Хората се борят за свобода, а някои доброволно се съгласяват друг да решава вместо тях.
При Android можеш да правиш, каквото си поискаш. За щастие има добри хора, които правят всичко това възможно, дори фабрично да не е заложено в операционната система.

Общи условия

Активация на акаунт