Избор на телефон

• 427 841
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 5 955
Спрях се на Самсунг А14 128   gb за подарък за татко.
Някой с мнение?

И аз купих А 14  като коледен подарък на майка и татко. Още не са подарени, но отсега се опасявам, че тя трудно ще свикне с размера, не харесва големи телефони,намира ги за непрактични, но по-малките размери са по-скъпи, а харесва Samsung, затова се спрях на този модел. Като за възрастен човек, мисля, че е добре.
И на мен ми се струва тухла, щото аз съм с 6.4 инча, а А 14 е 6.6 инча.
Благодаря за мнението.
Сегашният е А22.
И понеже и той е свикнал с марката,затова към този се насочих.

# 5 956
Съжалявам за това, че не са признали гаранцията. Просто споделих, че е възможно изкривяване на телефон от носене в заден джоб. Аз бих си търсила правата.

Аз също, нищо не се губи от пускане на една жалба.
Това че така е по закон, далеч не значи че всеки търговец го знае/прилага. Понакога е нужно да им се напомни с една жалба.
Търговците и техните действия не са показател кое е законно.
Законът е.

# 5 957
Голяма мода е носенето на телефоните в задните джобове! Според мен го правят повече хората, които не си ги плащат сами! Защото не знаят как се дават 3000 лв за Айфон, например! В това число влиза и дъщеря ми, с която постоянно се разправяме за това, а вече е пълнолетна! Телефонът е подарък от нас за миналата нова година и все още се изплаща! Не е проблема в това, а че докато не усетят тоягата по собствения си джоб, няма да се научат!

# 5 958
  • София
Извън темата, но няколко пъти бях свидетел на кражба на тел. от задния джоб на собственика. Случва се или в гр. транспорт, или на оживена спирка. Крадлювците бързо бягат.

# 5 959
  • до най-прекрасния мъж
Разлепен дисплей вследствие на огънат телефон не би признал никой сервиз. Съжалявам, но крив телефон заради носене в заден джоб не е производствен дефект, а чиста проба немарливост при употреба. Аз също понякога си слагам телефона там, но за кратко и гледам да не сядам отгоре му.
Няма значение на колко месеца е телефона. ММ счупи по същия начин телефон на 2 месеца. Пи една студена вода, бръкна си в джоба за нов и повече не го е слагал никога там. За гаранция даже не сме си отваряли устата да питаме. То е ясно, че вината си е негова.

# 5 960
Извън темата, но няколко пъти бях свидетел на кражба на тел. от задния джоб на собственика. Случва се или в гр. транспорт, или на оживена спирка. Крадлювците бързо бягат.

Да, това е другото! Просто пропуснах да го отбележа в поста си Simple Smile

# 5 961
  • 1st floor
Огромна ли е разликата в камерата на iPhone 14 pro и iPhone 15 pro?

# 5 962
  • На изток от Ада
Не е бил толкова крив , че да се разлепи. Видимо не си личеше ако не знаеш.. платих го, 1м беше в сервиз на Самсунг! 1м работи и пак се развали, но друго . Телефон на 13м .....
Купих нов и приключих със Самсунг....
Носих телефон в заден джоб, заради крачките...

# 5 963
Евтините модели на Samsung наистина са много слаби като корпус, реално едно изпускане може да е последно за тях. Хубавото обаче е, че цената им не е висока, съответно и загубата не е фатална.
Същото важи и за Iphone за 3000лв - не е някаква шокираща загуба, за този, на които реално му е по джоба подобен телефон.
Интересно, хората които нямат възможност да си позволят толкова скъп апарат, с къв акъл се хвърлят на такава, меко казано нерационална покупка, при това оскъпена от лихва? Мога да си представя емоциите на подобен човек, когато си потроши телефона . . . иска му се да си отреже празната глава 100%.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 12:56 от BM21

# 5 964
Сеих се оня виц,  дето един си държал телефона в джоба на дънките, подхлъзнал се обаче, изтряскал се на земята и се чуло едно хрууууус...като от счупено. И завалията си викал: "Ох, Боже, дано да не е телофона, дано да не е от телефона...." Joy
Тоест, предпочита крак да е счупил, вместо безценното ало....Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 5 965
Моят смартфон е най-лекият на пазара – само 0.100гр. И дори да го изпусна,(случвало се е),нищо няма да му стане.

# 5 966
Моят пада доста пъти, ама не ми е изобщо притеснено...
Гледам и майка го е изтървала, дисплеят му напукан, хем калъф съм й купила ,даже няколко...но случва, падат, изтърват се...

# 5 967
Голяма мода е носенето на телефоните в задните джобове! Според мен го правят повече хората, които не си ги плащат сами! Защото не знаят как се дават 3000 лв за Айфон, например! В това число влиза и дъщеря ми, с която постоянно се разправяме за това, а вече е пълнолетна! Телефонът е подарък от нас за миналата нова година и все още се изплаща! Не е проблема в това, а че докато не усетят тоягата по собствения си джоб, няма да се научат!

Преди ковида пътувах с автобус от Лондон до Шотландия, и така на Виктория Стейшън докато си чакам автобуса седнах на една пейка, като телефона ми беше в задният джоб. Изкриви се, но за щастие работеше. Ако го бях счупил щях да я закъсам тогава, контакти и тн - всичко беше в телефона.

Та затова никога повече телефон в задният джоб, просто понякога забравяш че е там и като нищо ще му видиш сметката.

# 5 968
  • На изток от Ада
Да евтин Самсунг беше. А22 5G....
Сега съм с Xiaomi redmi note 12. По -удобен е ,по-тънък и лек .

# 5 969
Спрях се на Самсунг А14 128   gb за подарък за татко.
Някой с мнение?
A14 е почти A22, но с по-лоши характеристики(дисплея).

Общи условия

Активация на акаунт