Избор на телефон

• 427 784
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 970
Спрях се на Самсунг А14 128   gb за подарък за татко.
Някой с мнение?
A14 е почти A22, но с по-лоши характеристики(дисплея).
А какво бихте предложили?

# 5 971
Майка също е с А22, преди около две години ли го купихме...тя твърдо обаче държеше да е самсунг, и не много скъп, та в този ценови диапазон/марка това тогава имаше на пазара. Сега е А14....та вероятно ако сменя и тя, и аз ще й предложа А14...като са свикнали на самсунг, си държат на него май.
Иначе моторола за мен или ксиоми бих си взела аз при подновяването, но майка например ще й е тегаво с друга марка и различно меню...

# 5 972
Скрит текст:
Спрях се на Самсунг А14 128   gb за подарък за татко.
Някой с мнение?
A14 е почти A22, но с по-лоши характеристики(дисплея).
А какво бихте предложили?
Може да видиш Xiaomi Redmi Note 12 4G(има и 5G версия). Цената е 300лв за 256GB и 8RAM. https://www.pazaruvaj.com/p/redmi-note-12-256gb-8gb-ram-dual-pP9 … 62732/#overviews/
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_12_4g-12188.php

# 5 973
  • Пловдив
Моят смартфон е най-лекият на пазара – само 0.100гр. И дори да го изпусна,(случвало се е),нищо няма да му стане.
Коя марка и модел е? Става ли за интернет?
Питам, че и аз имам един такъв, но той практически не става за нищо друго освен разговори (512 МБ РАМ). Нещо са изчезнали трайно от пазара 4-5-инчовите му леки събратя.

# 5 974
  • Бургас
Предложиха ми да избирам между Xiaomi 13T Pro и Google Pixel 7 Pro. Аз залитам по синьото и ми залепнаха очите за този вариант на Шайоми, ама... дали е по-добрия избор?

# 5 975
Някой знае ли кейсовете за Xiaomi Redmi note 12 pro дали стават за Xiaomi Redmi note 12 pro plus? В китайските сайтове намирам само за първия..

# 5 976
Някой знае ли кейсовете за Xiaomi Redmi note 12 pro дали стават за Xiaomi Redmi note 12 pro plus? В китайските сайтове намирам само за първия..
На височина и широчина ще стане, но на дебелина е с 0.9мм по-тънък спрямо Plus. На външен вид изглеждат идентични.
В AliExpress виждам да се продават и за Plus. Пример https://www.aliexpress.com/item/1005004895211261.html https://www.aliexpress.com/item/1005005928105145.html https://www.aliexpress.com/item/1005005297136790.html

# 5 977
Мерси!
Да,намерих ги тези,но се чудя защо има толкова малко разнообразие за този модел..

# 5 978
Здравейте,влизам с един малко тъп въпрос ,има ли дами ползващи pro max моделите на iphone и удобни ли са ви.В дилема съм м/у  pro и pro max и не мога да реша.Типично по женски pro малко ми малее,а pro max ми се вожда тухла😂Сега ползвам huawei p30 light ,който е по голям от про ,но по малък от про макс и ми е ок.Ясно ,че със всичко се свиква,но все пак ,амо има дама с такъв да сподели.

# 5 979
Аз съм със стандартната версия на iPhone, мъжа ми е с про макс версията! Големичък ми се струва, не се събира и в един от официалните ми клъчове, но мисля че ако ми се наложи мога лесно да свикна 😂

# 5 980
  • в 1001-та нощ
Без грам колебание винаги избирам по-големия модел - винаги съм с чанта, раница, не нос по джобове и не ми е проблем. Мислете и за очите си и не само. Телефонът е постоянно в ръцете и пред очите - комфортът при ползване е най-важен.

Ако се отваря два пъти на ден -тогава и някое флипче е ок.

# 5 981
  • Варна
Аз без грам колебание избирам по-малкия, тухли не понасям Laughing Така че... сама трябва да си прецениш, зависи за какво го ползваш точно.

# 5 982
  • Пловдив
И аз съм за малки. Обаче ги няма вече на пазара. Доколкото има, са все айфони (не искам по причина, че съм свикнала с Андроид и че имам много зарядни тип Ц Wink).
На мен не би ми малял, бих взела 4-5-инчов.

Скрит текст:
В момента съм с 4-инчов Алкател и ми е супер по размер, но е прекалено стар и ще го сменям. Почти не зарежда мобилен интернет, бях го взела за WiFi, но това вече не ми е достатъчно, а и при ползване на интернет яде батерия със скорост като онова нещо от вица, дето ядяло сирене. Е, най-малкото и най-леко телефонче на пазара, което да не е Айфон и да не е куче марка, е Сони Иксперия 10V - 160 грама и 15,5 сантиметра по дългата страна. Това за мен е малка тухла. Иначе имам и голяма тухла за мобилен интернет, Нокия G20, ми не ме кефи да ми е всекидневен телефон. Та май ще вземам Сонито.

# 5 983
Благодаря ви момичета,мога само да ви завиждам,че грам не се колебаете при избора си😂😂😂Аз,вечно се колебая когато трябва да избирам нещо, което не съм заобичала от пръв поглед.Например влюбих се в huawei Mate x3  още от първо ревю и не бих се чудила голям ли ми е ,или не ,но пък цената му хич,ама хич не ме устройва😂Телефона не го използвам за нищо особено,в смисъл ,не гледам филми,не играя игри ,не съм от хората дето постоянно снимат,с две думи нормална употреба ,за разговори,сърфиране,за навигация и тн.Рядко го слагам по джобове,а все е в чантата.
Магдена при 15 про и 15 про макс ,проблема със зариадните С е решен🙂

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 11:24 от renji

# 5 984
Здравейте,влизам с един малко тъп въпрос ,има ли дами ползващи pro max моделите на iphone и удобни ли са ви.В дилема съм м/у  pro и pro max и не мога да реша.Типично по женски pro малко ми малее,а pro max ми се вожда тухла😂Сега ползвам huawei p30 light ,който е по голям от про ,но по малък от про макс и ми е ок.Ясно ,че със всичко се свиква,но все пак ,амо има дама с такъв да сподели.
Разликата между твоя и Pro 15 Max е 7мм на височина и 4мм на широчина. Няма да усетиш разликата.

Общи условия

Активация на акаунт