iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 73-та тема

• 72 147
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А сега откъде вземаш, на мен ми писна по пакетчета да купувам. Съжалявам за офтопика
Ползвам тази мая
Купувала съм я, напр. от:
Био магазин Май Органик Маркет
София, ул. Парчевич 48
... и от други места

Марката или конкретно този продукт?
Марката не е нова - смениха и етикета преди повече от година, ако не бъркам.
Предлага много хубави продукти, нейните храносмилателни ензими са едни от най-добрите

$1.99
Шейкър с 4 пакетчета суперхрана  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 16:41 от denis.

# 271
Здравейте искам да питам, може ли да регистрирам мъжа ми с неговата карта, обаче на същия адрес? При първата си поръчка си взех Хидраплениш 1оп. и само с това си изгърмях отстъпката. Сега искам да поръчам доста неща, ама няма отстъпка.

# 272
Здравейте искам да питам, може ли да регистрирам мъжа ми с неговата карта, обаче на същия адрес? При първата си поръчка си взех Хидраплениш 1оп. и само с това си изгърмях отстъпката. Сега искам да поръчам доста неща, ама няма отстъпка.
Аз така направих,нова регистрация,с неговите данни и карта, но от компютъра. И понеже съвпада и айпи адреса ми анулираха поръчката и блокираха акаунта.
Някой спомена за регистрация от телефон....

Код с отстъпка при първа поръчка: GQQ942

# 273
  • София
Някой получавал ли е поръчка над 40$ в пощата?
Чудя се дали да рискувам и да се възползвам от безплатната доставка за поръчка над 40$ Thinking

# 274
 bouquet
Денис

лошо се изразих  Embarassed  за ензимите чета стави и мускули...
закъсали сме я яко, по опрно -двигателния апарат , всички и затова чета за магическа добавка Wink
глюкозамин ,хондротин и мсм, бозвелия , постоянно пием .., бях взела артро 7 и определено много помогна , но опаковката стига само за 15 дни  Sad а в момента я няма

# 275
  • София
bouquet
Денис
лошо се изразих  Embarassed  за ензимите чета стави и мускули...
закъсали сме я яко, по опрно -двигателния апарат , всички и затова чета за магическа добавка Wink
глюкозамин ,хондротин и мсм, бозвелия , постоянно пием .., бях взела артро 7 и определено много помогна , но опаковката стига само за 15 дни  Sad а в момента я няма
Пакета Протеолитични ензими  Peace
За Глюкозамин формулите, много е важно и кач-вото на продукта, вземай от този:
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin-MSM … -240-Capsules/199
3 месеца прием - 1 почивка и т.н.  - трябва да се приема по-дълго време
вит. Д, Омега 3 с повече ЕРА

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 276
 Hug
Денис точно от този на Джароу 2 ра опаковка пием, витамин Д поръчах чакам го,

# 277
Някой получавал ли е поръчка над 40$ в пощата?
Чудя се дали да рискувам и да се възползвам от безплатната доставка за поръчка над 40$ Thinking

Получавала съм неведнъж, но напоследък като че ли отиват на митница (това за София).

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от сайта: SOV733

# 278
  • София
благодаря, Денис Simple Smile какаовото масло веднага го закупувам Peace
За фетбърнърите  да попитам- стават ли за начинаещо спортуващи Embarassed не съм спортувала от преди бременността и сега съм решила да започна отново, а и имам доста кг за сваляне. Подходящи ли са в такъв случай / имам предвид че в началото натоварването ще ми е по малко/ или пък има ли нещо което да е подходящо да ми помогне по лесно да започна- за сили или не знам и аз... / хапчета за мотивация и воля още не са измислили Laughing/
А за втория акаунт какво гледат- ip адреса от който е регистриран или и от който е влизано и поръчвано понякога. Аз съм си регистрирала моя у дома но понякога съм влизала и поръчвала и от офиса.  Дали ако от там регистрирам на мъжа ми ще ме хванат? newsm78 На мен не ми е до отстъпката а заради промоционалните продукти- да мога да поръчвам повече

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 19:39 от DesiKom

# 279
  • София
Hug
Денис точно от този на Джароу 2 ра опаковка пием, витамин Д поръчах чакам го,
Малко е, трябва време - тези добавки не са лекарства или обезболяващи - да подействат след кратък прием Simple Smile Те, простичко казано, извършват нещо като реконструкция на кости, стави и тъкани, а това е бавен процес.

DesiKom
За БФърнърите  на Nutrex  -ако си здрава, нямаш заболявания - не е проблем да ги приемаш
Tова е дамската формула, по-слаба е:
http://www.iherb.com/Nutrex-Research-Labs-Lipo-6-Black-Hers-Ultr … -Black-Caps/45957
ако те притеснява, може да вземеш Л-Карнитина , той е безобиден Simple Smile
Но, трябва режим на хранене и спорт
Липо 6 дава много енергия, потиска апетита и топи мазнини - не зная, каква е твоята степен толеранс, моята е доста висока - ползвала съм всичките формули и не съм имала никакви проблеми, дори и кафе си пиех.
Ти трябва да си прецениш

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 280
  • София
Аз преди съм пила фетбърнъри, не ми е проблем. По скоро имах предвид че натоварването вмомента няма да ми е много голямо и да не отиват на вятъра както се казва/ мисля че те, а и л-карнитина действат при усилен спорт newsm78/

# 281
Denis за болки в кръста и коленете какво най-добро мога да взема ?

# 282
  • София
DesiKom
Да, ФБ действат оптимално, когато има и физическо натоварване

Denis за болки в кръста и коленете какво най-добро мога да взема ?
Първо се консултирайте с лекар, може да е някакъв по-сериозен проблем Peace

DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  04.03 - 20.00 часа наше време

2.00$
California Gold Nutrition, Umckaloabo,
Alcohol Free, Cherry Flavor, 4 fl oz (118 ml)

- подпомага горните дихателни функции
- имуностимулант

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 21:04 от denis.

# 283
  • Berlin
Pinko, ас съм доволна от Флекскод за ставите, съставлите са хубави - мсм, глюкозамин, хондроитин, ХК и колаген. 500мл е за ок. 35лв, зависи от аптеката.  

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 23:29 от abs

# 284
  • София
И аз най-накрая направих първа поръчка. Поръчах си Ubiquinol и Best probiotics, но вече повече от 2 седмици чакам. Сумата е под 40$, дали ще я задържат в митницата?

На мен досега 6 поръчки по 38-39$ ми идват в пощата. Някой тук написа, че поръчките под 40$ му дошли в пощата и оттогава се вмествам в тая граница, щото ми беше направо невъзможно да си купя продукт, който желая, и да се вместя в заветните 17$, дето били свободни от обмитяване. Искаше ми се днес да пробвам с 40.73$, но не посмях Mr. Green и пак направих две по 35-39$ Laughing Поръчката ми от началото на декември, дойде към средата на януари. А последните ми пристигнаха за 10-12 дни. Различно е. Но независимо дали са в пощата, или на митница, трябва да получиш известие, бележка в пощенската кутия. По принцип така трябва.

Общи условия

Активация на акаунт