Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 082
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Защото Кенан ги отвлече заради Умут, тя се извини, за това, че са станали жертва на проблемите на Умут (така си мисля).
Ай да свършват рекламите и да дават фрагито

# 211
Че с нейното отвличане причини на Каан и Али-Неджат тези неприятности. Мисля, че разбра, че тя е мишената заради мъжа й

# 212
Аз не разбрах само защо Наз се извини на Али Неджат  най накрая ?
newsm78 вероятно се чувства виновна -ако не беше излязла с Каан навън това нямаше да се случи

# 213
  • София
Хммм, как си знаех, че ще се окаже бременна Наз!
Май пак нещо ще се случи на Каан или пък някой ще сънува кошмар?

# 214
 Shocked Shocked Shocked
Наз бременна  Crazy Каан си тръгва от къщата но от коя  Rolling Eyes

# 215
На мен, не знам защо ми се привидя друго, че му се извинява за това ,че го е прегърнала.Явно не  е така,  както ми се е привидяло, а за отвличането трябва да му се извини Умут, а не Наз

# 216
# 217
Хммм, как си знаех, че ще се окаже бременна Наз!
Май пак нещо ще се случи на Каан или пък някой ще сънува кошмар?

СЦ пак ни сложиха под студения  душ.  #2gunfire #2gunfire

# 218
  • София
Не му се извини, за дето го е прегърнала 10000%, извини се за ситуацията покрай отвличането.

Това бебе ще е препъни камъка за любовта, защото и да иска да има нещо с Али-Нежат, няма да може да се разведе или и да го направи, оня ще играе сечено. А и в началото самата Наз сигурно ще иска да се съберат с галофна заради детето. Освен ако не реши да го маха, ама едва ли, не вярвам да го направи.

# 219
Не му се извини, за дето го е прегърнала 10000%, извини се за ситуацията покрай отвличането.

Това бебе ще е препъни камъка за любовта, защото и да иска да има нещо с Али-Нежат, няма да може да се разведе или и да го направи, оня ще играе сечено. А и в началото самата Наз сигурно ще иска да се съберат с галофна заради детето. Освен ако не реши да го маха, ама едва ли, не вярвам да го направи.

Тя пак си спомни кошмара от преживяното

# 220
А Каан къде замина?

# 221
Чакам с нетърпение мамашите за превода!!!

Лека нощ !

# 222
  • София

Тя пак си спомни кошмара от преживяното
Е тя винаги ще си го спомня, това е част от живота и, но според мен  може да иска, но няма да направи аборт. А после ще се опита да съжалява мъртвия си брак, но пак безуспешно. Не знам защо имам предчувствието, че Наз ще загуби и това бебе или пък ще се случи нещо....

Заминаването на Каан според мен е част от кошмара на Фейза

# 223

Или е кошмар на Фейза ,или Наз му е казала ,че вече няма да е с него/ да се виждат/

# 224
И аз смятам, че заминаването на Каан е кошмар на Фейза.
А колкото до бебето - нямам голям опит с турските сериали, но бебетата не се губят и се раждат със или без двама родители. Аборти няма.
Поляха ни с ледената вода....

Общи условия

Активация на акаунт