Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 57 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Честит празник, момичета!   Hug

Имаме озет (мъка, мъка! newsm45 ):

Скрит текст:

Фейза държи отговорна Наз за отвличането на Каан и затова, когато Наз идва в имението заедно с Али Нежат, Фейза ще й потърси сметка.
Напрежението в семейството ще бъде от най-голяма полза за Фейза.
Каан става свидетел на спора между Тарък бей и Али Нежат; Фейза ще поиска да отдалечи Каан от там, и без да каже на никого, тя заедно с Каан ще напусне имението.
Само че поведението на Фейза започва да става странно.
И когато Фейза идва на себе си, вече е твърде късно: Каан е изчезнал.
Али Нежат, който за първи път чувства някого толкова близък, събира цялата си смелост, за да разкрие чувствата си на Наз.
След признанието на Али Нежат "Ти ми действаш добре (Караш ме да се чувствам добре)", Наз е принудена да разкрие, че е бременна от Умут.
Умут, който е изпаднал в гневна криза и не може да се спре, взима резервния ключ от Генджо и ще отиде тайно в дома на Наз...

Ето и още снимки:

Деси, мила,  Hug
Скрит текст:
с радост щях да споделя доматите с теб. За съжаление се оказахме прави, затова ще споделя капучиното си с теб.  

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 02:07 от m3ia14

# 301
Миа, мерси bouquet за превода на озета.
Тъкмо се зарадвах, че е сън и ти ме събуди. Rolling Eyes
Точно когато Али Нежат събира смелост да се разкрие пред Наз и тя, ще го попари с вряла вода с това бебе, Crossing Arms жалко, Cry и драма на макс. Sad Confused

# 302
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!

smile3525 smile3525 smile3525

Благодаря за резюмето и снимките.  Hug Hug

Драмата продължава - за детето просто няма почивка,
според мен би трябвало да му спестят неприятните емоции... Cry Cry

А за Наз настъпва великото раздвоение - между приятелството с Умут
и любовта с Али Нежат... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 303
Точно когато Али Нежат събира смелост да се разкрие пред Наз и тя, ще го попари с вряла вода с това бебе, Crossing Arms жалко, Cry и драма на макс. Sad Confused

Али няма да се откаже от Наз!  Stop  Ще му трябва малко време и то, по-скоро, защото Наз ще го държи настрана.  Peace
Но си имаме Умут, с неговото крехко и дълбоко наранено мъжко его, който непременно ще извърши нещо непростимо.  ooooh!  Цялата историята с Кенан само загатна за "психопата" скрит в него; а в озета се казва, че е бесен и не може да се контролира  Rage  (вероятно това ще е постоянното му състояние оттук насетне). И се обзалагам, че именно действията на Умут ще станат причина Али и Наз да станат още по-близки.   spoko

И още снимки:

Фейза, която се опитва да спаси Каан от мрачната атмосфера в имението, причинява още по-големи проблеми.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 15:02 от m3ia14

# 304

Айййй, страхотни снимки сте наредили!  Hug Благодаря!  bouquet И за озетчето с превод!  bouquet

Драма-драма... ама като се появи и любовта друго става положението  Grinning Heart Eyes Нареждам се този път и аз на първия ред в четвъртък с най-нетърпеливите. Grinning

Хубав празник на всите девойки!  bouquet bouquet bouquet

# 305
Здравейте извинявайте , че така нахлувам в темата. Почитателка съм на  сериала и отдавна само ви чета.
Честит празник и от мен мили Дами !!!

# 306
Ех, т'ва дете го побъркаха. Мислех си как ли се отразява  отвличането 
на едно  дете и дали няма нужда от някаква професионална помощ,
за да преодолее тази травма и сега хоп- "ново двайсе".
Фейза явно пак влезе в нейния си свят.  Mr. Green

Но пък хубави снимки на Али и Наз- работите вървят на добре.
Умут сигурно ще им трови живота до края на сериала, но пък
иначе няма да има интрига. Simple Smile

Здравейте извинявайте , че така нахлувам в темата. Почитателка съм на  сериала и отдавна само ви чета.
Честит празник и от мен мили Дами !!!

Благодаря и на тебе и на всички дружки за пожеланията!

# 307
Здравейте следобедно!
Мия,  Hug
Скрит текст:
с удоволствие споделям капучиното с теб! Благодаря ти!

Прибрах се по-рано от работа, като никога и ви изчетох с кеф Hug Hug Hug Hug

На новите момичета - добре дошли! Винаги е по-хубаво когато компанията е по-голяма!

Фейза се е побъркала от ревност заради Каан и ще "настъпи" Наз, но ще се посрещне с Али Неджат, който ще я защитава. Може би Наз и Али-Неджат ще търсят Каан заедно този път.
Трябва да има интрига за да е интересен сериала, иначе ще е голяма боза. Интересно ми е как ще решат проблема с бебето, комшиите държат родителите да са заедно. Не съм гледала много сериали, но  в Млечния път за да са заедно ГГ , го пожертваха.
Али Неджат няма да се отдръпне от Наз, мисля, дори напротив, ако види , че отношенията между Наз и Умут не са добри, ще опита да скъсява разстоянието м/у тях.
Много ми се иска така да се развива историята.
Така че си мисля, че ще има събирания и раздели, и ние ще чакаме вторниците за следващия озет и серията в четвъртък или така  newsm53 newsm53 newsm53 newsm10 newsm10 newsm10, или така smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3516 smile3516 smile3516 smile3516

# 308
А как мислите, тази бременност ще завърши ли с реално бебе? И ако да, що пък да не иска сама да си го отгледа. Не е задължително да казва на Умут за него. Докато започне да и личи, вече ще има развод. Дийдем как го ражда сама и сама си го отглежда Каан?

# 309
А как мислите, тази бременност ще завърши ли с реално бебе? И ако да, що пък да не иска сама да си го отгледа. Не е задължително да казва на Умут за него. Докато започне да и личи, вече ще има развод. Дийдем как го ражда сама и сама си го отглежда Каан?

Галя, мисля, че няма да има реално бебе, колкото и да е жестоко... Някое от момичетата писа, че ядосания Умут може да направи нещо, с което да предизвика спонтанен аборт още в началото... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 310
  • Плевен / София
не мисля, че Наз би понесла да изгуби още едно дете.... ooooh!
извинявайте за нахлуването.... Embarassed дано само не развалят хубавия сериал....
Честит празник на всички дами....да сте много щастливи и обичани всекидневно... Party

# 311
не мисля, че Наз би понесла да изгуби още едно дете.... ooooh!
извинявайте за нахлуването.... Embarassed дано само не развалят хубавия сериал....
Честит празник на всички дами....да сте много щастливи и обичани всекидневно... Party

Гости,  Hug Hug Hug Hug
Добре дошла тук!

# 312
  • София
Честит Празник!  Hug Hug Hug

Белчим Билгин в Холивуд!
Актрисата ще участва във филма Backstabbing for Beginners, където ще си партнира с актьорите Бен Кингсли, Жаклин Бисет и Тео Джеймс.

Belçim Bilgin Hollywood’da

# 313
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

Честит празник  Hug

Честит Празник!  Hug Hug Hug

Белчим Билгин в Холивуд!
Актрисата ще участва във филма Backstabbing for Beginners, където ще си партнира с актьорите Бен Кингсли, Жаклин Бисет и Тео Джеймс.

Belçim Bilgin Hollywood’da

Браво на Белллл  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes надявам се подобни успехи да имат и други добри турски актьори  Heart Eyes

---------------------------------------------------------------------------

Колкото до бебето, според мен ще се роди и ще го отгледат с Али Нежат. В турските сериали е чест мотив приемането на чуждото дете, а и все пак Наз приема и обича Каан, защо Али да не приеме нейното дете. Колкото до идиота Умут... няма да коментирам, той ще се бори за нея по-скоро заради това да не е с Али, а не, за да бъде той с нея. Той  трудно преживява това, че нещата не му се получават така както той иска.
---------------------------------------------------------------------------
Доколкото знам от друг сериал, който следих, ако една жена е бременна, не може да се разведе. Също така бременна жена няма право да се ожени. Но не съм 100% сигурна.

# 314
Цитат
Доколкото знам от друг сериал, който следих, ако една жена е бременна, не може да се разведе. Също така бременна жена няма право да се ожени. Но не съм 100% сигурна.

Бу, в Съдбата се случиха и двете събития... Да имаме търпението да гледаме сериала..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт