Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 512
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
За подаръци последно много ми допадна бурканчета с подправки

Страхотна идея! Имаш ли представа от къде може да се поръчат такива бурканчета? Мислех си за торбички с лавандула, но в бурканчета е много добра идея.

Фирма за украса на сватбата, някой да ми даде предложение? За София става въпрос

Ние се спряхме на фирма Wedding style. Те ще ми изготвят поканите, тейбъл картичките, номера на маса, меню, книга за гости, табло с имена на гостите, декорация в ресторанта и декорация за изнесения ресторант.

Да попитам дали някоя от вас ще има "сладък бар", ако да какво сте решили да сложите? От къде ще поръчате нещата? Аз събирам идеи - мисля си за мъфини, макарони, разни други сладки неща ,подредени красиво.

Ние може би няма да имаме сладък бар,но когато отидохме да си поръчаме тортата, получихме интересни предложения от Didy's,  има богат избор, момичето е много любезно и помага с много съвети. От там си поръчахме меденките за подаръци за гостите

# 706
скоро ми попадна един сайт за опаковки - http://www.gpack.bg/bg/
имат малки бурканчета

# 707
Ние ще сме с изнесен ритуал, та реално всичко ще се случва направо до ресторанта, та си мисля, че украса за колата няма да ни трябва. ( може би само за снимките, ако я включим и нея)?

Кумовете освен букета и чашите, имат ли друг ангажимент за купуване на нещо?

Кумата взима, освен чашите и букета, късметчетата, които се хвърлят, воал, ръкавици (ако булката има).
Освен това организират партитата - моминско и ергенско

Аз хич не исках да ги товаря с разходи, но те много настояват и вече ми е неудобно да ги отказвам, за да не вземата пък да се убидят. Малко е деликатно при всичко, но общо взето както се уговорите

# 708
Планирате ли меден месец и къде? Ние сме пред голяма дилема,държим да тръгнем деня след сватбата. Спряхме се на Гърция,но до толкова. Можете ли да ми препоръчате някое хубаво местенце с хубав пясъчен плаж?

# 709
Нашата кума ми организира моминското като разходите по него си подели с другите момичета. Плати и букета. Кума направи ергенското и го плати. Нищо повече не сме искали и очаквали от тях.

# 710
  • Варна
Планирате ли меден месец и къде? Ние сме пред голяма дилема,държим да тръгнем деня след сватбата. Спряхме се на Гърция,но до толкова. Можете ли да ми препоръчате някое хубаво местенце с хубав пясъчен плаж?
Остров Закинтос, прекрасни плажове или остров Санторини невероятна ромянтика. Може и остров Миконос хубави плажове и романтика Simple Smile Успех!

# 711
Скрит текст:
Остров Закинтос, прекрасни плажове или остров Санторини невероятна ромянтика. Може и остров Миконос хубави плажове и романтика Simple Smile Успех!

zvezda9001,

Тъкмо шях и аз тези да предложа, като цяло не харесвам Гърция, но островите са супер (Изключая Тасос). На мен Миконос ми беше малка мечта за меден месец, но после реших, че предпочитам Испания и един круиз Западно Средиземноморие.. Нямам търпение да мине сватбата Heart

# 712
Ние сме се насочили към Сейшели ☺

# 713
Ние сме се насочили към Сейшели ☺

Victoria__, коя агенция избрахте? Ще ми пратиш ли линк към офертата, може и на ЛС. Догодина ММ има кръгла годишнина и искам да му подаря някаква подобна екскурзия. За сега мисля Канарите, ама може да променя Wink

# 714
Аз пък да ви попитам за подарък за кумовете.  Какво ще подарявате? Ние не сме първа младост, та домовете ни са напълно обзаведени и малко става сложно с подарък, който хем да има символика, хем да е за спомен, хем да има къде човек да го сложи.... newsm78

# 715
  • София
Аз пък да ви попитам за подарък за кумовете.  Какво ще подарявате? Ние не сме първа младост, та домовете ни са напълно обзаведени и малко става сложно с подарък, който хем да има символика, хем да е за спомен, хем да има къде човек да го сложи.... newsm78

Ние не сме правили подаръци. Нашият кум преди това е бил кум на друга сватба - при което той е дал определена сума пари вместо подарък,а те са му върнали част от нея като подарък за него... Много глупаво по мое мнение.  ooooh! Иначе на последната сватба, на която бяхме подариха ръчни часовници на кумовете,но те не бяха семейство. Ако са семейство може би някакъв спа уикенд би бил интересен подарък.

# 716
Кремена, Малдиви определено е най-хубавата дестинация според мен за Медена седмица 😂😄
Ние бяхме там преди месец за моя рд и беше уникално! Горещо препоръчвам. Още повече и че за младоженци има намаления и оферти.
Когато го планувахме, още не бяхме сгодени и не знаех, че ще се женим, иначе щеше да остане за след сватбата.

# 717
  • София
Кремена, Малдиви определено е най-хубавата дестинация според мен за Медена седмица 😂😄
Ние бяхме там преди месец за моя рд и беше уникално! Горещо препоръчвам. Още повече и че за младоженци има намаления и оферти.
Когато го планувахме, още не бяхме сгодени и не знаех, че ще се женим, иначе щеше да остане за след сватбата.

Да не се сгодихте там  Simple Smile

# 718
Хаха, не Simple Smile
Сгодихме се на на1-Ви Април на сцената на Любо Киров 🙈 А Малдиви беше за моя 30-ти РД. 🙈

# 719
  • София
Хаха, не Simple Smile
Сгодихме се на на1-Ви Април на сцената на Любо Киров 🙈 А Малдиви беше за моя 30-ти РД. 🙈

Добре,че не е било шега.  Laughing Страхотно,завиждам благородно, ние бяхме в Париж на нашия меден месец  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт