Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 516
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Фирма за украса на сватбата, някой да ми даде предложение? За София става въпрос

# 691
  • Благоевград
Ние поръчахме меденки с имената ни и датата. Който е сантиментален,запазват се за по-дълго време,другите да си ги хапнат.

Аз също обмислям такова нещо. Намерих едно момиче във Варна, даже ми направи отстъпка от цената. Каза ми, че десет дни е срока за изпълнение на поръчката.

# 692
Фирма за украса на сватбата, някой да ми даде предложение? За София става въпрос

Бях на сватба, на която украсата беше от http://www.milleflowers.net/
За съжаление, те няма да правят нашата украса, тай като сватбената агенция си има свои предпочитания по въпроса.

# 693
Имаме (уж) сватбена агенция за подготовка на сватбата, но те все са заети, все другият месец ще ни обърнат внимание и аз започнах много да се притеснявам. Гледам, че всички вие сте ангажирани с доста елементи от подготовката, а в нашия случай аз не правя почти нищо, но и не знам кое и дали ще бъде поето от агенцията.
Ще съм много благодарна, ако някоя от вас ми изпрати някакв списък с елементи за сватбата (може и на ЛС), защото имам сериозни притеснения, че ще пропуснем много неща, защото веднъж до момента не сме седнали с агенцията да се уточним, какво е техен ангажимент, и кое е наш Blush

# 694
Скрит текст:
За подаръци последно много ми допадна бурканчета с подправки
Скрит текст:

Много е яко!!

# 695
  • София
Имаме (уж) сватбена агенция за подготовка на сватбата, но те все са заети, все другият месец ще ни обърнат внимание и аз започнах много да се притеснявам. Гледам, че всички вие сте ангажирани с доста елементи от подготовката, а в нашия случай аз не правя почти нищо, но и не знам кое и дали ще бъде поето от агенцията.
Ще съм много благодарна, ако някоя от вас ми изпрати някакв списък с елементи за сватбата (може и на ЛС), защото имам сериозни притеснения, че ще пропуснем много неща, защото веднъж до момента не сме седнали с агенцията да се уточним, какво е техен ангажимент, и кое е наш Blush

http://www.dream-agency.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA- … 1%82%D0%B1%D0%B0/

Тук има доста подробен списък, но според мен част от нещата са излишни, примерно : кофи за цветята- как пък не съм тръгнала и за това да мисля, от ресторанта ще намерят къде да ги потопят. Grinning

# 696
Ние наехме агенция само за украсата в ресторанта. Останалото си правим сами. Запазили сме вече час за гражданския брак и църквата, ресторанта е резервиран,имаме DJ и фотограф. Купихме шампанско и чаши за гражданския брак, бокал, вино и свещи за църквата, украса за колата, бутониери за родителите,кумовете и шаферите, халките,тортата и подаръци за гостите. От агенцията ни предоставят и менче с бял плат за посрещането. Остава ни да поръчаме питките (3- 1 за църквата, 1 за захранване в ресторанта и 1 за чупене в ресторанта) и алкохола и да си направим медицинските,които се изискват за гражданския брак.
Дано не пропускам нещо Simple Smile

# 697
Ние наехме агенция само за украсата в ресторанта. Останалото си правим сами. Запазили сме вече час за гражданския брак и църквата, ресторанта е резервиран,имаме DJ и фотограф. Купихме шампанско и чаши за гражданския брак, бокал, вино и свещи за църквата, украса за колата, бутониери за родителите,кумовете и шаферите, халките,тортата и подаръци за гостите. От агенцията ни предоставят и менче с бял плат за посрещането. Остава ни да поръчаме питките (3- 1 за църквата, 1 за захранване в ресторанта и 1 за чупене в ресторанта) и алкохола и да си направим медицинските,които се изискват за гражданския брак.
Може ли да ми кажеш каква е цената за украса на ресторант? Знам че зависи от много неща, но бих искала да придобия някаква представа.

# 698
Може ли да ми кажеш каква е цената за украса на ресторант? Знам че зависи от много неща, но бих искала да придобия някаква представа.

Ние им дадохме нашия цял бюджет и в него трябва да  се вместят ресторант, хотел, алкохол, музика, украса, фотограф......не знам, реално колко ще ползват точно за украсата. По мои сметки агенцията ще вземе около 2,500лв, в които ще влезе цената на украса с цветя  (искам и божури), изнесен ритуал с арка, столове, калъфи, покривки за масите в ресторнта, осветление допълнително, тяхната комисионна, менюта, табелки за масите, украса на масите

# 699
 Само да уточня,че нашата сватба е в Пазарджик, в София цените със сигурност са по-високи.Нашият пакет е за 650лв, до 100 човека гости и включва:
♦ ВИП маса за младоженци - сатенена драперия, калъфи за столове,панделки за калъфи в цвят по избор, драпиране с воал или органза, изкуствени цветя, свещи, огледала.
♦ Калъфи за столове и панделки за калъфите в цвят по избор
♦ Сватбена арка – декорация с изкуствени цветя и органза.
♦ Сватбени стойки /кордони/ - 6 броя - Декорирани с изкуствени цветя, сатен, органза.
♦ Декоративно сърце зад ВИП маса
♦ Менче и бяло платно за посрещане на младоженците
♦ Украса на младоженческата маса с падащи лампички
♦ Украса на масите за гости - разнообразна комбинация от стъкленици, огледала, свещи, изкуствени цветя, органза, панделки, перли, миди, камъчета и пера
♦ Украса на масата за сватбената торта

# 700
Ние ще сме с изнесен ритуал, та реално всичко ще се случва направо до ресторанта, та си мисля, че украса за колата няма да ни трябва. ( може би само за снимките, ако я включим и нея)?

Кумовете освен букета и чашите, имат ли друг ангажимент за купуване на нещо?

# 701
Ние ще сме с изнесен ритуал, та реално всичко ще се случва направо до ресторанта, та си мисля, че украса за колата няма да ни трябва. ( може би само за снимките, ако я включим и нея)?

Мисля, че кумата купува воала Simple Smile

# 702

Kremena_Mama можеш да ползваш булчинския букет за украса на колата, ако ще е само за снимките, няма смисъл да украсяваш и колата.
Фотографът ти ще измисли как да снима, така че да изглежда добре.
А кумовете купуват каквото им кажете Simple Smile Всичко е на лична уговорка. Ако не искаш да ги натоварваш финансово не ги караш да купуват такива неща.
Направи го така, както ти ще се чувстваш добре Simple Smile

Прекрасна сватба ти желая!

# 703
  • София
За подаръци последно много ми допадна бурканчета с подправки

Страхотна идея! Имаш ли представа от къде може да се поръчат такива бурканчета? Мислех си за торбички с лавандула, но в бурканчета е много добра идея.

Ние се спряхме на фирма Wedding style. Те ще ми изготвят поканите, тейбъл картичките, номера на маса, меню, книга за гости, табло с имена на гостите, декорация в ресторанта и декорация за изнесения ресторант.

Да попитам дали някоя от вас ще има "сладък бар", ако да какво сте решили да сложите? От къде ще поръчате нещата? Аз събирам идеи - мисля си за мъфини, макарони, разни други сладки неща ,подредени красиво.

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 20:13 от Plezla

# 704

Ние решихме да не натоварваме кумовете финансово,и без това нито ние,нито те, сме много запознати с традициите. Ние си взехме всички неща,те каквото решат могат да ни подарят на сватбата. За колата наистина няма да ти е нужно кой знае какво като украса, особено в твоя случай. Ние взехме една украса с изкуствени цветя от Асеновград,която ни излезе около 30 лв. Също, в Jumbo продават панделки и балони с младоженци,това ще ни е украсата на нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт